Sevgilimle arabadaydik ben ona temas halindeyken o beni gizlice videoya çekmiş son an farkettim başımi eğmiştim farkında olmadım 😢😞sildim dedi sizce sonra şantaj yapar mi kendisi polis
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar sıkıntıya sokma kendini.
Diyelim ki, böyle bir halt yedi.
Şantaj, tehdit olayına girdi.
Sende boyun eğmeyip, bu tehdidini ve şantajını cümle aleme ifşa etmekle tehdit edeceksin.
Hatta işi dallandırıp, budaklandırıp daha da büyüteceksin.
O korksun senden, sen ondan korkma.
Polis demişsin, elli tane tanıdığı da olsa bu tür olaylarda g. tü kurtarması kolay olmaz.
Hee, güveninizin olmadığı kişilerle de bir anlık duygusal yükselişler sebebiyle bu kadar da yaklaşmayın, üzerler.12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım özel harekat polisiydi
- +1 yıl
boş ver
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
14Cevap
O anı böyle videoya falan alan biriyle berabersen her haltı bekleyebilirsin. Polisler ayrıca bu konuda daha beterler
22 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim
Yapamaz yapsa bile kendisi için aşırı büyük sorun. Mesleğinden ihraç bile edilebilir fakat o video kesinlikle silmemiştir. Uzaklaş bu tür insandan
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım bela okudum birsürü suç benim neden inandim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle yapabilir sadece o amaçla kızlarla beraber olanlar var hatta o videoları satanlar var sevgilim diyeceğiniz insanı iyi seçin..
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilelim bi anda gerçek yüzleri çıkıyor
Şantaj yapabilir tabi ki. Mesleği ne olursa olsun müsaade etmemeliydin ya da hemen silmeliydin
05 Yorumla
Soran+1 yılVermedi ki telefonu
Soran+1 yılAyrıldım
Gizli Üye(25-29)+1 yılpolis olsa ne yazar böyle bir şeye ihriyaç duyanın düşünceleri zehirlidir ben evimde tek gecelik görüştüğüm insanlarla bile böyle şeyler yapmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah onun belasını versin:(ben de inandım çok pişmanım
Cevap sahibi+1 yılböyle şeylere dikkat etmek lazım can sıkıcı noktalara gider çünkü birine fotoğraf video atmak veya cinsellik esnasında kayda almak falan çok saçma ilerisini düşünmek gerek insanlar normal değil çünkü haberleri gündemi de görüyoruz ben erkek olarak bile istemem böyle bir şeyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTelefonu al ve bizzat kendin sil. Söylemeden al eline gözünün önünde sil. İğrenç bir insan olmasa gizlice çeker miydi?
11 Yorumla
Soran+1 yılİstedim vermedi telefonu sildim dedi ama inanmadım sonra da ayrıldım hiç görüşmedik konuşmuyorum özür diledi
Silmediğine iddiaya girebilirim 😁
00 YorumlaBaşımı etmiştim derken 🤭
00 YorumlaYaparsa memuriyet biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yapacaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapabilir şerefsiz çok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. kötü bir niyeti olmasa gizlice çekmzdi
00 Yorumla
+1 yılcanım işte
02 Yorumla
Soran+1 yılAğlıyorum
- +1 yıl
oral seks da mı çekmiş
+1 yılYapabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yıltwitter ifşa gg
00 Yorumla yapabilir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam