Cinsel Yaşam Eşim benimle neden her gün yatmıyor? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 116 Eşim benimle neden her gün yatmıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl yaş kaç 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 28 Yorumla Jackhans80 +1 yıl en harika yaşınız bNce de az Yorumla Soran +1 yıl Gecen gun cinsel iliski sirasinda agladim belli etmedim o kadar uzucu ki kalkmayan seyle ugrasmak Yorumla Jackhans80 +1 yıl kalkmadı mı..(( Yorumla Soran +1 yıl Kalksa da iniyor Yorumla Jackhans80 +1 yıl bocalamak gibi Yorumla
whitecobra Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Sana bu konuda bişey anlatabilir miyim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlatma Yorumla whitecobra +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Libidosu düşükCoşturman lazım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha ben ne edeyimNeler neler yapiyorum ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla onu bilemem koca senin kocan :p Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Aldat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl çözüm backup man. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl What is that Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani istediklerini yapacak başka sağlam bir adam 💦💦 Yorumla Soran +1 yıl O kadar dugun dernek elaleme duyurduk bosanmak o kadar kolay mi? Bosanmadan da karakterime ters Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hmm.. ozaman al karşına konuş.. şimdiden böyleyse🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heba oluyosun.. dışarıda demek seni gören erkekler eve gidince hayal edip 💦💦💦 evdekinin elinin altındasın adamda tık yok. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evdeki o*spsnun kıymetini bilmiyor ileride başkasının **spsu olursun seni döve döve **kr. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Formülü uygula üstüne atlar 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Her soruda bunu yazmaktan yorulmadiysan ben de bu yorumu gormezden gelmekten yorulmayacagim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene sonra konuş Yorumla Soran +1 yıl Yaz da ben disinda herkes denesin sevap islersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yemediğin bi şeyin tadını bilemiyorsan denemediğin bi şeyin de etkisini bilemezsin Yorumla Soran +1 yıl Denemem icin anlat ozele gecmeyecegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3-5 kelimeyle nası özet geçeyim ki mevzu erkek kafasını anlaman sen daha iyi biliyosun demek ki bildiğin yoldan tekrar dene belki düzelir Yorumla Soran +1 yıl Sabaha kadar yaziabiliriz burada no problem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşa ön yargı yapıyosun abarttığın gibi bi şey değil konu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
yaş kaç
28
en harika yaşınız
bNce de az
Gecen gun cinsel iliski sirasinda agladim belli etmedim o kadar uzucu ki kalkmayan seyle ugrasmak
kalkmadı mı..((
Kalksa da iniyor
bocalamak gibi
Sana bu konuda bişey anlatabilir miyim
Anlatma
Sen bilirsin
Ben olsam her gün yatarım sertçe beceririm
Libidosu düşük
Coşturman lazım
Daha ben ne edeyim
Neler neler yapiyorum ya
Valla onu bilemem koca senin kocan :p
cozum cok basitte burdan anlatamam engel yerim.
Aldat
Nedir acaba sorun
Doktora gidin bence
kıymetini bilmiyor işte
Çok ilginç
Enteresan
çözüm backup man.
What is that
yani istediklerini yapacak başka sağlam bir adam 💦💦
O kadar dugun dernek elaleme duyurduk bosanmak o kadar kolay mi? Bosanmadan da karakterime ters
hmm.. ozaman al karşına konuş.. şimdiden böyleyse🤷♂️
heba oluyosun.. dışarıda demek seni gören erkekler eve gidince hayal edip 💦💦💦 evdekinin elinin altındasın adamda tık yok.
evdeki o*spsnun kıymetini bilmiyor ileride başkasının **spsu olursun seni döve döve **kr.
Formülü uygula üstüne atlar
Her soruda bunu yazmaktan yorulmadiysan ben de bu yorumu gormezden gelmekten yorulmayacagim
Dene sonra konuş
Yaz da ben disinda herkes denesin sevap islersin
Nasıl yemediğin bi şeyin tadını bilemiyorsan denemediğin bi şeyin de etkisini bilemezsin
Denemem icin anlat ozele gecmeyecegim
3-5 kelimeyle nası özet geçeyim ki mevzu erkek kafasını anlaman sen daha iyi biliyosun demek ki bildiğin yoldan tekrar dene belki düzelir
Sabaha kadar yaziabiliriz burada no problem
Boşa ön yargı yapıyosun abarttığın gibi bi şey değil konu
Ah beeee sen benim olsan var yaaaa
Tuhaf