Bu durum beni gergin biri yapıyor. Üst düzey hijyen, fizik, cazip giyim desen hepsi var, dikkat ediyorum. Evin içinde normal zamanlarda bile ipek mini gecelikle dolanıyorum. İltifat sevgi sarilmaca ask dolu sozler var devami yok? Cozum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlenmeden önce nasıldı? Evlenmeden önce bu konuları konuşmadınız mı?
Penis pancar motoru değil her gün her gün seks yapmak zorunda değiliz. Kişilik ve karakter meselesidir. istekli değildir, normaldir...
Çözümü yok, olduğu kadar olur, o istemedikten sonra ne yaparsan yap boştur!
Doktora gidip yardım alabilirsiniz ancak onu kendisi problem olarak görmeli, sadece senin görmen ile olmaz...
Sağlıklı her erkek ve kadın etkilenir azar tahrik olur normaldir. Aksi anormaldir. Ancak bu demek değildir ki her an her gün olacak...
Evlenmeden önce cinsellik konuşulmalı, istek arzu hayaller fanteziler vs vb evlendikten sonra hüsran olmasın..
Ben sabah akşam gece gündüz havada karada denizde ve her yerde her zaman ve her türlü her fırsatta sevişmek isterim, patır kütür çatır çutur çat çat çat fışşşk! 😅
Bu da benim karakterim, karşımdaki ile alakası yok...011 Yorumla
Soran+1 yılBen de her ortam ve her dakika okeyim keske olsa ama 2. Bile olmuyo. Kalkmiyo. Mesela film izliyoruz opusuyorum elim orasinda. Kalkiyo ama devami gelmiyor. yapmiyor. Sabah o uyurken penisi kalkik oluyo elimi baksirindan sokup ovaliyorum elimi cekiyor uykusunu tercih ediyor canım. Artik cok sinirli ve gergin hissediyorum. Seks disinda geliyo sariliyo ediyo opuyor seksi karim guzel karim muhtesem karim diyor icraate gelince yok. Evlenmden once evet sevisirdik ayrica burada bunlari burada bu kdr acik yazmak sorun mu bilemiyorum
- +1 yıl
Sen öylesin de herkes öyle olmaz ki olamaz yani. Lafta sözde olur da icraata gelince olamaz.
İlki ne kadar sürüyor? Erken boşaldığını kabul ediyor mu?
Boşalma kontrolü için doktora gidebilirsiniz destek alabilirsiniz
Sen azgınsın istekli o değil demek ki
Pasif birazcık demek ki
En sevdiğim kadın türü valla 😅bende böyle isterim
Sinirli ve gergin olman normaldir doymuyorsun tadını alamıyorsun
Eşlerin birbirlerine karşı vazifeleri vardır yapmakla yükümlü olduğu
Hayır sorun olmaz sorunuz zaten cinsellik kategorisinde
Soran+1 yılBence erken bosalmasi yok. Yani bazi pozisyonlarda vajinam cok dar hale geldiginde hemen bosaliyor ama klasii pozisyonlarda gayet iyi 10-15 dk bazen 20 dk gitgel yapiyo fakat hizli gitgel yapmasi 10 saniye falan. Kondisyon yok galiba. Sonrasinda hizi ortalamaya dusuruyo
- +1 yıl
10 15 dk 20 dakika gayet iyi bir süredir. Bence de erken boşalma yok. Hızlı yapmasın o zaman alıştıra alıştıra yavaş yavaş boşalmaya yakın geri çekilin tutturmayı deneyin isterse başarabilir önceliği sizi tatmin etmek olmalıdır
Çoğu kişi üç beş dakika ilişki yaşıyor sizinki normal ancak siz isteklisiniz eşiniz size yetmiyor bu da normaldir..
İstekli olup olmaması sizinle alakalı bir şey değildir kişilik ve karakteri ile alakalıdır
Oturup konuşun çözüme kavuşturun çözüm odaklı olun ancak onun da istemesi adım atması lazım tek taraflı çaba ile olmaz
Soran+1 yılOnun testosteron hormonu dusukmus doktor dedi. İsteksizligi bundan olabilir. Elim pipisindeyken ve pipisi erekte iken bazen elimi cekiyo sebebi ne olabilir? Ozellikle sabah uyudugunda çekiyor elimi. Cok uykusu oldugu icin mi
- +1 yıl
Testeron hormonu düşükmüş işte bundan dolayı olabilir ne bileyim değişik bir erkek her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir bizzat eşine sorman lazım bu soruyu her erkek bir değildir Ben çekmezdim şahsen
Soran+1 yılOna gore iliskimizde herhangi bi sorun yok.
- +1 yıl
Bir insan sonradan istekli istekli olmaz. Onun kişilik ve karakteri bu
Yapacak bir şey yok sorun görmüyor ise
Soran+1 yılBen sorun goruyorum ama. Napicaz? Nasil disi hissetcem? Nasil kadin gibi hissedicem?
- +1 yıl
Senin görmen önemsiz. Evlenmeden önce düşünecektin ölçüp biçip tartacaktın.
Valla o senin sorunun hanfendi
Gönlünce olsun
Çözümsüz olan şey için konuşmaya gerek yok çünkü eşin istemiyor konu kapanmıştır
En İyi Cevaplar
+1 yılHanımefendi sizin hormonel ve kan değerleriniz çok ideal düzeyde muhtemelen. Genetik olarakda ilişkiyi seviyorsunuz sanırım. Eşiniz çalışan birisi ve enerjisinin çoğunluğunu işde kaybediyor. Ama bedenen ama mental yorgunluk olarak. Siz hergün ilişki istiyorsunuz ama hormon düzeyleri erkek ve kadınlarda aynı olmaz. Eşiniz hergün minumum 1 saat ilişkiye dayanamaz. Dayanması için spor yapması gerekir. Hangi zamanda yapacak bu muamma. Pretein ağırlıklı besleyip istek artırıcı gıdalar tükenseniz o zaman herhün isteme ihtimali artacaktır. Siz eşinize nazaran daha şehvetli ve isteklisiniz. Hergün istiyorsunuz. Muhtemelen sayıca fazla doyuma ulaştırılmak istiyorsunuz. Bu duruma biz erkekler dayanamayız. Oral süresini artırsak bile dayanamayız. İlaç kullanmak ileriki yaşlarda sorun çıkartır onuda yapamayız. Sizi meşgul edecek bir şey gerekli. Eğer mutlu bir yuvanız varsa, imkanlarınız varsa , bebeğiniz yoksa anne olmayı bir düşünün. Sizi herşeyden alıkoyacak, düşüncelerinizi ve dikkatinizi değiştirecektir. Hormonel değişimlere sebeb olacaktır. Kadın psikoloğa görünmeyi bir düşünün. Sizi baskılayacak ilaç önerebilir. İlişki süresini en azından iki güne indirmeniz ve doyum yaşayabilmeniz için bu gerekli. geniş bir zamana ihtiyacınız olacaktır. Kısa ve hergün gerçekleşecek ilişki tatmin etmez sizi dahada soğutacaktır. Mutlu ortamınızı gerginleşecektir. Kendi çarenize bakmanız durumu anlık kurtarsada , alışkanlık haline gekecek gerçek ilişki durumunda kendi çarenize baktığınız gibi heyecan vermeyecek, sizde duygusal yıkıma yol açacaktır. Eşinizle oturup hişlerinizi ve cinsel istek düzeyinizi açık açık konuşun. İnsallah bir çözüm bulur, mutsuz olmaktan kurtulursunuz. Sonsuza kadar mutlu bir alie olmanızı diliyorum sağlıcakla kalın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Zor bi durum. Hem cinsel hem de kadının kendini sorgulamasına neden olur.
Kimi insanlar cinsellikte Nirvana olmak isterken kimileri ise kırk yılın başı misali...
Bekar biriyim. Böyle bir eş hayatta istemem.
şu an dul bi sevgilim var. Onu ikna edene kadar canım çıkıyor. 1 den fazlasına da müsaade etmiyor. Ki başka kadınlarla sabaha kadar 4 5 giderim.
Kadının böyle bi defa olması beni üzüyor.
Seni de çok üzdüğü belli. Konuşmaktan zarar gelmez. Yemeklerin içine ilaç koy. Biraz enerjilensin. Belki çaresi olur. Biz dışı sineğe bile hallenirken, seni ince gecelikle nasıl istemez hayret.08 Yorumla
Soran+1 yılSenin icin de uzuldum cok uzucu bi durum. Aglatiyo bu olay beni. Kendimi sorguluyorum ama her seyi tam yapiyorum ideal temizlik koku giyim tip vucut … dha ne yapayim ben ya
Cevap sahibi+1 yılBana çok da üzülme. Yenisini bulmam uzun sürmez. :)..
Senin olay ciddi bi rahatsızlık veriyor. Sabah ereksiyonu var mi peki esinde.
Soran+1 yılVar ama sabah o uyurken ben baksirininnicine elimi sokuyorum elimi cekiyor uykusunu tercih ediyor ….. 😢😢
Cevap sahibi+1 yılSenin iş zor. Onu zorlamalisin. Sözlü olarak değil. Bigun p*rno izlerken yakalattı kendini. Olayın ciddiyetini anlasın. Onu aldatacagini düşünsün korksun. En etkili bu olur.
Soran+1 yılEvde mastürbasyon. Yaptığımi biliyor bu bile caydirici olmaliydi
Cevap sahibi+1 yılUmarım bunla kalır, başka faciadan altından çıkmaz. burada duyuyorsundur cucold falan fistan. Allah korusun
Soran+1 yılAldatmak bana gore degil
Cevap sahibi+1 yılSana aldat mi dedim? Bunu mu anladin🙄🙄🙄neyse
+1 yılSonra ben olgun kadın seviyorum diyince kızıyorlar. Abicim kadına baksana resmen yalvarıyor adama bana kay diye. Yaşıtlarım da aptal aptal triplerde. Yorumlardaki senle aynıyız diyen kadınlarin hepsi olgun taş gibi. Olgun candır. Senin çaren adama tecavüz etmek bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılSürekli taciz ediyorum adami. Elim pipisinde. Onun da buna karsilik tecavuz etmesi gerekirdi.
- +1 yıl
Seni yatakta aşkım yeter bırak artık diyene kadar gondiklemesi lazımdı. Oylesini bulursun umarım bu adamla ömür geçmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
66Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAa bu benim kocam vallahi. Üstüne üstlük bir de reddediyor. Bugün olmaz yarın yaparız diyor. Ben çözemedim. Adamın libidosu düşük öyle kabullendim çaresiz
66 Yorumla
Soran+1 yılUrologa gidin siz de. Hromonlari dusuk olabilir cok gecmis olsun bacim
Cevap sahibi+1 yılYaptığımızda her şey normal arkadaşım adamın aklı orada değil haftada bir aklına düşüyor ve fiziksel hiçbir sorun yok. Aşırı tembel bir insan kendisi ondan sürekli seksi dahi erteliyor
Soran+1 yıl2. Postada dik kalabiliyo mu mesela
Cevap sahibi+1 yılAhahahha kız ikinci posta diye bir şey yok ki. Bir kereyi öpüp başıma koyuyorum işte
Soran+1 yılİste sikinti. Bide adam yoruluyosa yani iliskide biraz da sen aktif ol sen ustte zipla. O zaman usenmez
Cevap sahibi+1 yılBaşlamaya üşeniyor başlayınca devamı geliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy benim sevgilimde böyleee arkadaşlarımla konuşuyorum biz istememezlik yapsak hergun isticek diyorlar bizde de ben istiyorum ama sevgilim istemiyor illa bir bahanesi oluyor üzerine gidince de
45 Yorumla
Soran+1 yılİste hormonal bozukluk olablir
Cevap sahibi+1 yılBencede bunu söyleyince de bana küsüyor
Soran+1 yılUrologa gidn biz randevu aldik bile
Cevap sahibi+1 yılGitmez ki urologa kabullenmiyor yani bunun sorun olduğunu
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yeter ulan s**kerim senin yapacağın işi deyip saçından tuttuğun gibi at yatağa çık üstüne biraz sert ol kibar davranma vur kırbacı kendine gelsin
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk 2 hafta hep ben atladim adamin ustune. Yapiyo yapsa da 1 posta. Sonra geri cektim kendimi. Sadece seksi giyinip temizlenip guzel kokular surup bekliyorum. Tık yok
Soran+1 yıl15 dk bekledigimizde yetmiyo ille uzun sure mola vermek gerekiyo e sabah da is var napcaz 5 te mi yatcaz sabaha karsi
Soran+1 yılO hicbi zaman2. Yi arzulamiyo ki
Soran+1 yılYa bendeki de gurur. İlk zamanlar hep ben abandim opusup penisini avucladim baslayalim diye. Simdi artik gurursuz olmak istemiyorum asil benim kacmam onun kovalamasi gerekirdi. Mini elbiselerimi giyiyorum iki sariliyo arkadan, boynumdan opuyo seksi karim diyo ama ictaate gecmiyor. Beni o halde gorup de arsulamayan adamin pesinden ben mi kosucam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha geçen gün konuştum bu konuyu ben bekarken de böyleydim dedi elim şeyimde gezen bir adam olmadım seni arzulamıyor değilim sadece sayılara takılmıyorum dedi
35 Yorumla
Soran+1 yılİlk postayi inmeden atabiliyor mu bari?
- +1 yıl
Ayy evet benim sevgilimde böyle bu neden oluyor acaba
- +1 yıl
@tweetiiiiii kondisyon iyiyse olur, sen rahatsız mısın bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılO konuda sorun yaşamıyoruz boşalması penetrasyonda 10 dk buluyor
Sitemiz bu konuda çok hayırsever dır...
Size yardım edecek hayırsever insanlar bulunur... Sorun etmeyim
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂 kesinlikle haklı
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evde öyle mini gecelik ile dolaşan hatun olacak varya her gördüğüm yerde dayanamam.. hele sabahları uyanırken yarı çıplak yanimda yatsa hatun o an dayarim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılsadec elafta var icraatta yoksa kocanın cinsel eğilimini takip et çünkü biraz gay olabilir ya da gay lığa yatkın olabilir ya da dediğin gibi dğeilsin sana dokunmak istemiyo
00 Yorumla
+1 yılBirincisi eşin kaç yaşında sağlık sorunları var mı? ikincisi kaç günde bir yapıyorsunuz her gün yapılmaz günaşırı yapılır
02 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 gunde 1 ama daha yeni evli oldugumuz icin kesin bu sure daha da uzar. Ben hergun hatta sabah aksam istiyorum. Belki de bu kadar isteme sebebim
Beni dogru duzgun orgazm edememis olmasi da olabilir bilmiyorum. Orgazmin ne demek oldugunu tam anlayamadim
Hep masturbasyona aliskin oldugum icin. Saglik sorunu hormonal var. Erkeklik hormonu. Ama biraz dusuk demisti. Bu kadar etkiler mi ya? 28- +1 yıl
Bu kadar etkiler mi onu doktorla konuşmanız lazım gerekirse takviye alın. Evet yeni evli olunca en azından ilk hafta günde üç dört kere yapmanız lazımdı ben öyle yapmıştım. Ama normal olanı gün aşırı yapılmasıdır. orgazm olmanla hiç alakası yok çünkü gerçekten orgazm olsan daha fazla istersin onun tadını yaşamanı dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBol bol sevişin , oral yapın , azdırıcı oyunlar deneyin.
Onu tahrik edin01 Yorumla
Soran+1 yılAzdirici oyunlar ne gibi
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çözüm yok. Enerjisi azdır, streslidir en önemlisi elinin altındasın. Heyecan duymuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecan duymasi için artik yaninda soyunmamaya ve yaninda dus almamaya karar verdim ne diyosun?
+1 yılAhhh ahhh bize nasip olmuyo böyle hergğn hatta günde 3 4 defa isteyen
07 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 hayal. 2 bile olmuyor
- +1 yıl
Cidden istemiyor mu ya
- +1 yıl
Sen Seksi misin yani adam seni isteyecek seyler yapıyor musun
Soran+1 yılEvet cokkkkk
Soran+1 yıl2. Ye kalkmiyo
- +1 yıl
Beni eklesene özelden takip et mesaj atıcam
- +1 yıl
Arkadas benimki inmiyo bu insanlar nasıl beceriyo anlamıyorum
+1 yılDüşmedi şöyle bize bir tane şimdi görmeden bişey söylenmez ne kadar şevk uyandırıcısın oda önemli
021 Yorumla
Soran+1 yılBence cok seksiyim. Etraftan duydugum da bu
- +1 yıl
O zaman teşhirci kadın rolüne gir
Soran+1 yılEvde oyleyim de disarida da mi oyle olayim? Zevke mi gelir
- +1 yıl
E yani her şey gecelik giymeye benzemez az seks konusu konuş arada elin çarpmış gibi yap kucağına uzan penisine baskı kur evde südyen takma mesela
Soran+1 yılYa ben direkt penisini elime aliyorum. Surtunuyorum yani oyle oturup beklediigm yok ama ben yanasmasam o bana 3-4 gunde bi yanasiyor sorun var bi sorun var !!
- +1 yıl
Çok gizli birisi değilsen özelden yazsana
Soran+1 yılNicun ne dicün
- +1 yıl
Oradan daha rahat konuşuruz dicüydüm 😂 şimdi burada ele alma oyna felan
Soran+1 yılBura eyi eyi
- +1 yıl
Bu gizemlilikle seni saat başı düzmesi gerek kocanın 😉
Soran+1 yılHayaller vs hayatlar
- +1 yıl
Yok o kadarını kaldıramazsın
Soran+1 yılKaldiririm
- +1 yıl
Ya özelden dememin sebebi takipleşirdik Instagram arkadaşlığı misali en azından mesajla dile getirirdin istediklerini veya yaptıklarını anlatırdın karşılığında ne olduğunu adım adım gün gün gidebilirdik hazır kafalarımız da uyuşmuş gibi duruyorken iyi knks olurum bak 😂
Soran+1 yılPasif misin?
- +1 yıl
Hayır 😂
- +1 yıl
Paylaşımımı kast ediyorsan burada bir arkadaşla iddialaştık paylaşıp paylaşamayacağım konusunda dedim paylaşırım zaten kimse kim olduğumu bilmiyor ki kaldırmayı da unutmuşum hatırlattığın iyi oldu 😂
Soran+1 yılSoru sormussun
- +1 yıl
Yazdım görmedin sanırım
Soran+1 yılGordum de ikna olmadim 😂
- +1 yıl
Aman tanrım üzerimde leke kaldı resmen 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm boşamak bulsam sen gibisini el üstünde tutarım adamın yaptığına bak
02 Yorumla
Soran+1 yılDisardaki erkeklerin vucuduma bakislarindan bile daha seksi hissediyorum kocamin bakislarindansa
- +1 yıl
Tamam kafamızı karıştırma zaten bulamıyoruz sen gibisini canımızı çektirme bari cksmdmamd
Senin gibiler hiç tükenmiyor yazık, adama baksan sana aşıktır yalancı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılAhh ahh ben olsam dakka başı içinden çıkartmam da işte sadece laf 😂 millet buluyo da bunuyo
00 Yorumla
+1 yılİki nedeni olabilir.
Birincisi kuşu ötmüyor
İkincisi hayatında bir başka bayan olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl100 kişide böyle bir kadın oluyor. oda kıymet bilmedik @mcıklara gidiyor. bizimkilerde ceset resmen @q.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu konu yuzunden kac kez agladim bilsen. Mikilmedigim icin
Cevap sahibi+1 yılSen takma kafana kardeş. burada seni mikecek çok adam var :) . aşırı yardımsever bir ahaliyiz
Soran+1 yılGelsin hivler hepatitler.. kiminle yatip kalktigi bilinmeyen insnalar
Cevap sahibi+1 yıldaha siftah yapmamış saplar var kardeş. onlarda ne gezer hiv. sen onlardan bak kendine.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı bırak bana gel erkek değil o belki gay olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir homofobik bence. Cunku parmagimi saka olarak poposuna goturuyom acayip tilt oluyo cekiyo kendini
Cevap sahibi+1 yılBilemedim şimdi jsjsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir kadın böyle bir eş nadide az kaldı onlar da değerini bilmeyene gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBlseydim bastan evlenmezdim. Keske evlenmeden once birliktelik yasasaydim. Sadece sevismeyi tercih ettm canım kafam
Cevap sahibi+1 yılBi sen değilsin ki yine sevişerek azda olsa tanıma becerisini görme şansın olmuş bizde oda yok
Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Adam iltifat ediyorsa devamı gelmiyorsa doktora gitmeniz uygun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde öyle maalesef ne yaparsam yapayım değişmiyor bende oluruna bıraktım herşeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh bana senin gibisi lazım durmadan yorulmadan devam ederdim ama şans
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış kadınlar yanlış erkeklerle evleniyor kanun bu demek ki aynısı benim başımda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu anlattıklarına rağmen yapmıyorsa bi sıkıntısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBi kere daha anladım ki hep tersine, istekli isteksiz eşe denk geliyor maalesef. Hayatının içine edilmiş sanada geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana da geçmis olsun…
Cevap sahibi+1 yılAynen, değişmez bu durum
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tam sarıldığı sırada sende hemen saldır indir pantolonu filan
00 YorumlaEşler arasında cinsellik olmayınca sorunlar çıkar ya istekli değil ya başka düşüncesi var
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteksizlik var onda. Libido dusuk. napicam
Soran+1 yılBuradan yaz baskalarina da faydan dokunsun. Ozele gecmem
Kocan isi bilmiyo ozaman boyle kadin bosta birakilirmi ya kocan manyak ya
00 Yorumlayorgunluk halsizlik
30 YorumlaEşinin gözü dışarıda olabilir
32 Yorumla
+1 yıleşinin kuşu ötmüyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu gidiş ile ya boşanırsın ya da aldatırsın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEşin kaç yaşında?
011 Yorumla
Soran+1 yıl28
- +1 yıl
O zaman seni yeteri kadar beğenmiyor ya da doydu sana 👍
Soran+1 yılYeni evliyiz doymamistir. Begeni olayi goreceli ama disardaki adamlarin bana ve fizigime dibi dusuyor. Evlenmeden once sevisirdik ozel bolgemi de her seyimi de gordu evlendik simdi adaminki kalkmiyor zor kalkiyor 2. posta olmuyor
Soran+1 yılSadece. Nargile
- +1 yıl
28 yaşında ve yeni evli 👍
Her gün ve günde en az 2 hatta 3 posta atması lazım. Önceden cinsellik yaşadınız mı?
Soran+1 yılOnceden oral ve sevisme yasadik. O bana oral yaparken onunki o zamanlarda da hep iniyodu simdi de iniyor. Ben utandigi ve alismadigi icin saniyodum. veya ben ona oral yaparken araya 1 cumlelik konu girse 10 saniye agzima almasam hemen iniyor.
- +1 yıl
Sertleşme sorunu var galiba
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
Üroloji uzmanına götür.
Soran+1 yılGizliden cik bi
- +1 yıl
Çıktım
Cinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. İtfaiye hortumu lazım sana 😉
010 Yorumla
Soran+1 yılBana normal bi hortm lazim istekli bi hortum
Soran+1 yılİste erkekkk diyebilsem keske
Soran+1 yılHayir bosalmadim dogru duzgun. Daha yeni evli oldugum icin klitoral orgazma alismis olabilirim. Vajinal orgazmi keşfetmeye calisiyorum kocam mikse kesfedicem
Soran+1 yılHaftada 2 gun seks yeni evli bi cift icin asiri az oyle ya da böyle. ne alismasi? Asil ilk hftalar daha sik yasiyo olmamiz lazimdi alisinca değil. Haksiz miyim
Soran+1 yılNormal olan bu. Hele de benim gibi bakimina dişiligine dikkat eden hatunu varsa yaninda. Hormonal sorunu var. Bu kadar etkiler mi bu? Bide 2. Yi her istedigimde hep inikti yani bu da ozguven problemi yaratmis bundan dolayi da kaciyor olabilir mi
- +1 yıl
Kesinlikle ondan bence... üzerine varma bir süre alışana kadar. Yani evlilik hayatına sana alışana kadar. Evlilikte cinsellik çok mühim. Biz çok şeyler yaşadık. Yuva kurmak yıkmak bunlar basit şeyler değil. Bazı şeylere alışmak zaman istiyor. Düzelir mi? Bence ön sevişmeyi uzun tutmak için onu zorlaman lazım ve içine girdikten sonra boşalmasını ne kadar geciktirirsen ve erekte olarak ne kadar uzun kalabilirse o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Hormonal olduğunu sanmıyorum. Daha çok psikolojiyle ilgili seks hayatı
Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. Eşin ne iş yapıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılCok stresli bi is degil
Soran+1 yılEvet ilgili
Soran+1 yılİs yerinde telefonn ve pc ile ic ice. Aksamlari evde ise Instagram takiliyor haber okuyo mac vs
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılRutine binmiş olabilir.
012 Yorumla
Soran+1 yılYok yeni evlyiiz
- +1 yıl
O zaman kocan bozuk çıkmış. Geçmiş olsun.
Soran+1 yılCok sinirliyim
Cok- +1 yıl
Sakin ol şampiyon. Hayat boyunca bunu yaşayacaksın muhtemelen. İlişkinin ilk yıllarında böyleyse sonra ne olacak Allah bilir.
Soran+1 yılAglatma beni. Gecen gun cinsel iliski sirasinda agladim belli etmedim o kadar uzucu ki kalkmayan seyle ugrasmak
- +1 yıl
Bi de kalkmıyo mu? Valla üzüldüm. Sorunları falan vardır belki. Ya da fantezileri farklıdır. O fanteziler gerçekleşmediği için tahrik olamıyordur. Sen çözeceksin fantazilerini.
Soran+1 yılFantezilere acik oldugumu ayak fetisine kadar acigim diyorum ama yok herhangi bi fantezisinden bahsetmiyor
- +1 yıl
Bozuk o adam. At kapıya gitsin.
Soran+1 yılYa o kadar dugun dernek. Kolay mi bosanmak. Oncesinde bilseydim evlenmezdim seks cok önemliymis. Sevgi kadar onemliymis. Onun akli hep aktivite yapmakta. Suraya gidelim buraya gidelim. Evde duralim da seni mikeyim
demek yok- +1 yıl
Evliliğin neredeyse yüzde 70'i cinsellik. Önemli tabi. Erkekliğinde sorun var onun. Oturup anlat ben böyle böyle istiyorum diye. Anlamaz ama dene yine de.
Ya da tut kulağından tedavi ettirmeye götür.
Ya da son çare bağla onu, meşe odununu ıslat bi güzel döv aklı başına gelsin. Dövemem diyosan ben gelip döveyim.
Soran+1 yılKonustum. Şok oldu cinsel hayatimizda bi sorun yok ki diyor. Yeni evli bi cift haftada 2 kez ki seks yapar. Bide sorun yok diyor ya. Pes ya
- +1 yıl
Yav evliliğin 10. Yılında falan olsanız tamam sorun yok. Her şeyi yaşamışsınız haftada 2 kez olur dicem ama bu yaşta...
Tek çare dayak.
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Ahh ah kimlerr kimlerle
06 Yorumla
Soran+1 yılAh ah 🥲
Soran+1 yılEvde ne macunlar var. İş gorse
2. posta bile Olmuyo en guclu ilacla bile ……sirilsiklam kalakaliyorum
Soran+1 yılAmin. Umarim libidonuz denk olur esinle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisinizki
06 Yorumla
Soran+1 yılCok yeni evliyiz
- +1 yıl
O kadar yanii o zmn yuh
Soran+1 yılEvet cildiracagim
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın onun libido yerlerde acaba uyummu yok
Soran+1 yılEvlenmeden once sevisirdik uyum yoksa niye evlendik
- +1 yıl
Bilemedim valaaaa
atla kucağına kesin çözüm
00 YorumlaSenin kocan ben olmalıymışım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bilemez kimi bulamaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhımmm aslıdna çözumu basıt bunun
00 Yorumla Her gun de zor olur ama ya
00 YorumlaAlıcan hergün pat pat..
Neyse :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılSana uygun birisi değilmiş demek ki.
00 Yorumla
+1 yılacaba sertleşme sorunu mu var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher gün olmaz o
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkmıyordur belki?
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet kalkmiyor
Cevap sahibi+1 yılOral yap sende kaldır
Soran+1 yılYapiyorum icime girdiginde yine sönuyo (2. postada)
Cevap sahibi+1 yıl2. Postayı atmayanda ne bilim.
Peki sen yeterince seksi misin?
Soran+1 yılEvet…
Cevap sahibi+1 yılHmm özelden biraz konuşmak ister misin?
Soran+1 yılBurasi iydiir
Cevap sahibi+1 yılBiraz dertleşiriz burada ulu orta konuşulmaz
Soran+1 yılKonusuluyor
Cevap sahibi+1 yılYok yok özel şeyler anla işte
Soran+1 yılOnerin var mi dinliyorum?
Cevap sahibi+1 yılÖzelde
Cevap sahibi+1 yılHiç fantezi yapıyor musunuz?
Soran+1 yılHikaye uydurup onu canlandirmak gibi fantezi mi? Fantezi namina yaptigim tek sey ozel bölgesi acikta fantezi kiyafetleri giymek djdj
Cevap sahibi+1 yılEvet hikaye anlat ve onu uyguladığınızı hayal edin
Cevap sahibi+1 yılMesela senle evli olmasa kimle evlenmek isterdi yakın cevrenden
Soran+1 yılBen ne olayim o ne olsun meslea
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi senin etrafında en çok * istediği kadın kim senle evli olmasa
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Afedersin ama tam bir öküzmüş kocan 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCilve yap biraz
010 Yorumla
Soran+1 yılNeler neler yapiyorum. Evde ospu gibiyim
Cevap sahibi+1 yılOyhşş bize de lazım bir tane senden gshsjs
O zaman eniştenin kafası çok dolu ya da cinsel problemleri var
Soran+1 yılHem sinirliyim hem duygusalim guzelligim
Heba oluyor ya
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bu konumda yani. Sen başlatsan da devamı gelmiyor mu
Soran+1 yılHer zaman gelemiyor. Bazen kalkip sonra da devam etmedigimiz icin indigi oluyo. :(
Cevap sahibi+1 yılO durumlarda sen destek olsan oral ya handjob falan
Soran+1 yılYahu herseyi yapiyorum. Surekli ben baslatiyodum oral yaparak filan. Artik geri cektim kendimi. Seksi giyinerek bekliyorum ama kendisi gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılCidden her eve lazım senden... Normalde senin gibi birinin yeter artık bırak beni demesi lazım
Soran+1 yılKeşke diyebilsem. Onun akli surekli aktivite yapmakta. Suraya gidelim buraya cikalim
Konsere gidelim miktir git diyesim geliyor artik
Cevap sahibi+1 yılKonsere gidilir ama dönüşte sana da evde konser verdirmek lazım yani. Sesinin farklı tonlarını keşfetmeni desteklemek gerek gshajaka
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan zevksiz ve isteksiz bir erkek geçmiş olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılGecmis olmasin gecsin..
Cevap sahibi+1 yılGeçmez içinde yoksa değiştiremezsin ne yaparsan yap böyle bir kadınlayım ben mesela cinsellik için kadın ne yaptıysa kocası cidden zevksiz biriydi
Soran+1 yılKocasini mi aldatiyor? Seninle
Cevap sahibi+1 yılEvet elinden geleni yaptı ama adam cidden isteksiz zevksiz ve karısına karşısız sevgisiz biri
Soran+1 yılKocam bana karsi sevgi dolu ama
Cevap sahibi+1 yılOlabilir isteği yok ama zevki yok sana karşı heyecanlanmıyor bile seninleyken
Cevap sahibi+1 yılArzulanmıyorsun o kadında böyle
Aldat gitsin
41 Yorumlayenilikmi istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten yeni evlendik
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sen bütün silahlarını kullanmissin
00 Yorumla
+1 yılHamidiye çeşme si mi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. şansızsın
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. Kaç günde bir oluyor
010 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 2
Soran+1 yılHayir tabii ki de
Soran+1 yılGunde en az 1 kez olmali 😂
Soran+1 yıl🤤🤤🤤
Soran+1 yılOlur olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal senin eşin kıymetini bilmiyor
00 YorumlaSoğumuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden
Belkide ilgisini çekmiyorsundur? Fiziğin nasıl
014 Yorumla
Soran+1 yılFizigim ideal
Soran+1 yılUzak durmadigim hafta hergun ustune atladim hergun yapar gibi olduk. Uzak durdugum hafta ise haftada 2 ye dustu.
Soran+1 yıltamam deniycem bunu
Soran+1 yılAma ben simdi konuyu kendisine actim 40 yillik evli gibi haftada 2 nedir dedim. Bundan sonra reddeder kacarsam faydasız gibi. Konuyu acmasaydim olabilirdi
Soran+1 yılAyrica surekli seks yaparak biktirmissin adami dedin de yeni evliler gunde 4 kez yapiyo be. Biz en fazla hergn gunde 1 posta yaptik o da sadece ilk haftaydi. Bu mu cok ya sen de..
+1 yılKonuşmak?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusacagim. Dicem ki bu kadar gergin olmamin sebebi ne biliyo musun dicem?
- +1 yıl
En sağlıklı iletişim yöntemi
- Devamını Gör (15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası