Yanı birebir yaşamasa bile konuşmak istemelerinin sebebi nedir. Göğsünü yollasan keşke falan demek, kendi vücudunu yollamak. Neden bu kadar düskünsünüz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
seks çok zevkli bir şey sevmiyorsan bu konuşmayı izin vermicen
dur devam ediyim.
sende demekki çekicisin söylüyor.
Çekici olmak mi gerekiyor ki yani her kadına söylemiyor musunz
aranızda nasıl diyalog geçiyor. sen buna nekadar izin veriyorsun bilemem ama
libidom çok yüksek duramıyorum. araştırdım. mastürbasyon haram diye 4 gün durdum duramadım olmadı fena patladım.
boğa burcuyum huyumda var.
oda böyle ise. arada imada buluncak.
birleşme olmasa bile. konuşup rahatlıcak. ileri gitmek isticek. sürtünmeye razı etcek yetmicek.
devamını isticek. böye böyle gider.
Ayrıldık ayrıldığımız gün yeniden başlayalım cabalarım dedim notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz dedi bende kendine iyi bak iyi günler dedim. Gece napıyorsun dedi bende sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazdı teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu bide 2 hafta geçince gece mesaj atmis 2 de pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi en son buydu. Sonrada bisey olmadı.
Hala hem Instagram da hem normal telinde hem iş telinde kayotliyum
sen bununla ilişkiye girmiyorsun oda ayrıldı.
senin onu sevdiğinide biliyo.
kudurunca sana yazıyo.
ilk mısra doğru ise defet gitsin. o şimdi biryandan ilişkiye giricek kadın arıyo...
Düşkünlükten değil testesteron üretimi sperm üretimi yüzünden istekleniyoruz isteklenincede saçma sapan şeyler yazabiliyoruz ama seksting yapmak zevkli o ayrı bir mesele
Terkettiği eski sevgiliyle 2 hafta sonra uyudun mu keşke şu an yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmak normal mi peki sence
Değil işte azgınlıkla yazılan şeyler dedim ya
Niye numaramı silmiyor sence sadece normal telefonunda değil iş cebinde de kayotliyum. Üstelik cinsel içerikli mesaj attığında cevap vermedim yani gururu kırılınca silmesi gerekmez mi
Azdığında yazıyo niye silsin
Ayrıldıktan iki hafta sonra uyudun mu keşke şu an yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi 10 da
Yanı yapmadım tekrar onunla
Olsun o azınca sana yazıyor
Evrimsel biyoloji sebebiyle öyle. Doğa yasalarından yakınmak yerine uyum sağlayın
Terkettogin n seni sevdiginu söyleyen ve bir sans daha istediginu söyleyen bir kıza , eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz deyip iki hafta geçince cinsel mesaj atmak normal mi peki
bilemem çoğalmak için yaşıyorlar mağara döneminden kalma
Hhahahshdhahajajshshslalwlkdoxndnkslalwekkqldkkakadjskksakjeusjakaljsjs
Libidoları yuksek ondan olabılırmı ben daha kımseden bısey istemedim🤗
Tüm canlılar için geçerli olan üreme dürtüsünden
Doyumsuzluk hastalığına yakalanan biri söyler ancak.. Asla doymazlar , madden manen..
Iliski yasamak gerek bu ihtiyac
Bugünde düşkünler safına atıldık elhamdülillah
Sana öylesi denk gelmiş 😎
Biz üretmeye megilliyiz ondan
Üreme içgüdüsü ile ilgili bir şey
Abizittin sanırırm arkadaşın
Çoğu aç ve deneyimsiz o yüzden
Benimkinin 2 sevgili 7 de başka kişiyle ilişkisi olmuş zaten sormustum bi keresinde
Severim hoşuma gidiyor
yaa o abznlıktan başka bişii diil..
Sen sanki istemiyorsun ya!
arzusunu soyluyor