Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla 1.5 aydır konuşuyoruz ben birlikte olmak istedim çünkü onu çok beğendim etkilendim ama o bu durumu yanlış anladı ve bana sadece s. eks isteyen biriyle olmaz dedi. Gerçekten çok üzüldüm. Napsam bilemedim. ona söyledim zaten ben sadece bunun için istemiyorum ama bi kere olan oldu benimle birlikte olmadı üstüne üstlük soyundum ama yok yani. Ne yapacağım bilmiyorum ayrıldı benden. Sonraki buluşmada uzak durdum bu yüzden bu sefer de seni gören sevgilim olduğunu düşünmez dedi napacağım bilmiyorum inanın. Düşünceniz nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence kendini ağırdan satıyor olabilir aklından geçeni bilmek elbette mümkün değil, ama yine de bu onun tercihi boş ver olan olmuş, ama belki de bir sorunu var belki de istediği gibi etkilenmemiş olabilir, insanların aklından geçenleri bilmek mümkün değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türk kültüründe esasında ayıp karşılanan bir durum bu. Türkiye'de çoğu kişi müslüman olduğu için , Müslümanlıktada evlenmeden cinsel ilişkiye girildiği günah olduğu için çoğu kişi bunu etik görmez. Ama ben kendi fikrimi söyleyeyim cinsel Arzu da bir istektir. (Hickimseyi taciz/tecavüz etmeden tabiki.) Sevgilisine, Yanına gidip ya da sosyal medyadan " ben seni çok beğendim , birlikte olalım mı? " Demek ayıp bir şey değil. Çünkü , kimsenin kimseye zararı yok , karşındaki red ederse. Senin saygı duyman gerekir. Karşı taraf olduda kabul ederse , kimsenin kimseyle yatıp kalkacağı kimsenin umrunda olmamalı. Benim fikrimce yanlış bir şey yapmadın. Sadece bir isteğin vardı onu söyledin. Bence utanmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBas yerini zamanını tutturmanız gerekiyor ya da zamanlamasını şimdi karşı tarafa neyi ne şekilde aktardığınız önemli sonuçta Türkçe lastik gibi ne tarafa çeksen gidiyor o yüzden zamanlama çok önemli her koşul için
00 Yorumla
+1 yılSuç değil tabiki ama daha erkenmiş Açe etmişsin. Seninle ciddi düşünüyor demekki sana dokunmaya bile kıyamıyor. Dokunsa yanlış anlardın belki şimdi dokunmadı suç oldu. Bu kadar acele etme bence zamana bırak herşeyi, olacak varsa olurdu zaten kendiliğinden. 1.5 ay daha çok erken ayrıca ayrılmakta da haklı çünkü her tanıştığına soyunuyor diye düşünmüştür.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
113Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani kızların bu denli açık sözlü ve aceleci olması beni benden alıyor 😂 Çocuk kaçmış resmen.
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar verici olursan kaçıyor işte maalesef kdkdkdk bir çizgisi var ne çok hafif ve çok ağır olması lazım😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSuç değil.
00 Yorumla Yani 1.5 ay olmuş insanlar senelerce tanışıp da birbirilerini tanıyamazken buna nasıl bu kadar çok emin oldun. Diyelim ki bişeyler yaşadınız ve ayrıldınız sonra ne olacak? Cidden güvenilir biridir sana onu hissettirmiştir o yüzden de böyle diyor olabilirsin ama biraz daha sabırlı olmalısın. onun açısından da düşün diyebilir ki: " bu kız bir buçuk ayda benden böyle bişey istiyorsa ayrılsak başkası ile de böyle düşünebilir" çünkü erkek sahiplenmek ister, benimser, benim sevdiğim benimdir der. Ve o tırnak içinde yazdığım düşüncenin şüphesi bile bu duruma engel teşkil eder. ağırdan al daha evlenmemişsiniz öyle bir düşünceniz var mı o bile belli değil relax ol. Herşeyin vakti var.
42 Yorumla
+1 yılBir buçuk ay bırak cinselliği onu tanımak için bile çok çok kısa bir süre... Kadınların bir ağırlığı olmalı diye düşünüyorum, neden kendini bu kadar basitleştirdiğini anlayamadım, cinselliği isteyip üstelik yanında soyunman...
Emin ol verdiği tepkide sonuna kadar haklı, erkekte olsam kadında olsam aynı tepkiyi verir o kişiyle emin ol bir daha görüşmezdim...40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılÇok acayip bir durum bunu erkek dese tam tersi bir durum olurdu normalde ama şimdiki kızlar maşallah daha fena olmuşlar ama çocuk bence seni çok basit görmüş ve uzak durmuş olabilir ilerde başına geleceklerini tahmin etmiş kısacası adammış ilerde evlilik vs
32 Yorumla- +1 yıl
Suç değil istenebilir ancak 1.5 ay cinsel birliktelik yaşamak için kısa bir süre. Bu yüzden çocuk buna güvenipde uzaklaşması normal.
Haklı eski sevgilin 1 buçuk ay olmuş gelmiş ilişki diyorsun genelde takılmak için sevgili olanlar böyle yapıyor bence ilişkiyi bitirmek haklı en doğrusunu yapmış herkes kendi gibi biriyle birlikte olmalı senin gibisi de karşına çıkar merak etme her taraf bu tiplerle dolu zaten.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Adam sonuna kadar haklı.
1.5 ayda kimse kimseye aşık olmaz. Oldum diyende sallıyordur.45 günden ne ya.
Adam daha birbirimizi bile tanımadık, 1.5 ayda bana bunu söyleyen benden öncede söylemiştir. Bu kız çok rahat her beğendiğini istiyor demekki düşüncesine girdi muhtemelen. Ki direkt bu şekilde göstermişsin kendini zaten. Olay bundan ibaret.
İlişkiyi bitirmesi daha mantıklı olurdu.
Daha doğru dürüst tanımadığınız biriyle bu kadar özel bir şeyi nasıl istiyorsunuz anlamıyorum18 Yorumla
Soran+1 yılBitirdi zaten ilişkiyi
Soran+1 yıl@ruhahaa cinsel olarak görmemesi sıkıntı. İnsan arzuladığı kadınla yatmak ister ne anladım o zaman ben bu işten
- +1 yıl
İnsan arzuladığı kadınla yatmak ister diye tanımadığı etmediği ciddi olmadığı kadınlada yatmak istemez o kadar da değil.
Ben sevgililerimle yaşamadım cinsellik mesela. Aşık olsamda, arzulasamda evliliği bekledim. Sonuç olarak yalanlar söylediler ve yanlış kişiler olduklarını görüp ayrıldım. Yanlış insanlarla cinsellik yaşamamış oldum böylece. İnsan sadece gerçekten ömrünü geçirecek kadar çok sevdiği insana, eşine özel olmalı.
Adamda ciddi ilişki arıyomuş bakmış sen eğlencelik takılıyorsun benim böyle biriyle işim olmaz demiş geçmiş. 1.5 ayda bana bunu diyen benden önce her sevgilisine demiştir dedi muhtemelen ve seni evlenilecek ciddi ilişki yaşanacak bir kadın olarak görmedi olay bu - +1 yıl
Ben erkek arkadaşlarıma böyle desem tuaflarini giderler yav kızım sen manyaksın harbiden okadar sıkılmaya meraklimisin ya seni duygularınla oynayıp bıraksa hosunami gider gercekten cinsel. objemi goruyosun kendini benimde konustuklarim vardi ben terliyorum laflarını veriyorum. sonra. geri donuyolardi yani sen kendi kullandırma beyillisin başka bisey degil yarın bigun kullanıp. cop gibi atsa hoşuna gidermi gercekten sahip. cikan erkek var sadece uckuruk için kendi. zevki için kadınları kullanıp atanlar var demekki sende böyle istiyosun sonra arkadan ağlarsın edersin olan sana olur biraz mantıklı düşün yav
Kimi evlenmeden cinsellik yaşamanın ayıp günah olduğunu düşünür kimine göre insan sevgisiyle yaşar çok normal bişeydir kimine göre herkesle yaşayabilir, sen buna adım atmadan önce keşke öğrenseydin bir şekilde ya da açıkça sorsaydın. Kadın için de erkek için de aynı şey geçerli bence önce karşındakini tartacaksın bunu isteyip istemeyeceğini öğreneceksin bence pat diye girmek yanlış
10 YorumlaYorumları okudum özellikle kadınların ki o kadar bastırılmış duyguların bilinci ile yapılmış ki. Kendini bedenini ruhunu tanımayan ahmakça yorumlar. Bir insanın sevdiği kişiyle beraber olmak istemesi kadar normal bir şey var mı? A dangalak kardeşlerim.
11 Yorumla- +1 yıl
ama yeri ve zamanında
ben birbirini gerçekten seven iki insanın ilk aylarda hemen ilişki yaşamak isteyeceklerini sanmıyorum
başlarda insan elini tutarken bile çok büyük bir şey sanar onunla sürekli konuşmak ister vs
sonraki aylarda samimiyet biraz daha artar utanma faslı biraz geçer
kız 1.5 ay diyor
1.5 ay?
daha tanımıyorsun bile tam olarak birlikte olmayı istemek?
o kadar abez ve saçma ki
ayrıca bastırılmış bir şey yok
ben birini sevsem cinsellik düşüneceğim en son şeylerden olur belki de
normalleştirdiğiniz işinize gelen şeyleri cinselliğe bağlamayın
Bir şey anlamadım. Namuslu erkek tamam onun dediği gibi olsun yakın davran ama cinsellik konusunu açma hiç hiç girişme bile ya kendi adım atar ya da atmaz yatacam senle diye adama yapışma bir de yaşlarıniz nedir?
25 Yorumla
Soran+1 yıl28 yaşındayım o da 32 yaşında
Soran+1 yılYaşadım evet ondan da saklamadım anlattım ona her şeyi... Olur sandık ama olmadı beğenmedi beni sürekli bahane üretti çocuk gibisin dedi vb. Napabilirim yani. Moralim gerçekten bozık4
Soran+1 yılDiyemedim kanka. Gitti zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi herkes elemanı kral ilan edecek ama öyle gereksiz bir hareket ki. Hatta kötü niyetli bir hareket de olabilir. Şöyle ki eğer bakireysen senin onu evlenmeye zorlamak için birlikte olmak istediğini düşünüp yapmamış olabilir. Senin hatan ise şu, cinsel birliktelikler aynı anda karşılıklı arzunun yoğunlaşmasıyla kendiliğinden oluşur. Planlayarak ya da iki taraf aynı yoğunluğu hissetmediği zamanlarda bunu istemek olumsuz sonuçlanır.
10 YorumlaAdam sevmek istemis tanımak istemiş daha Birlikte olmak için erken bence de keşke bunu yapmasaydn kendine reddedilmek üzer insanı zamanı gelince o isterdi severse seni sevmezse yapacak bir şey yoktu zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaliteli erkekler * canım olmaz. İşlerine bakarlar. İşlerini severler. Toplum da ki %5 lik kesimi yakalamışsın. Belli ki kendini sunamamışsın. Sunarken biraz cilveyle ve şehvetle sunsaydın gerçekten erkeğin hiç şansı olmazdı... Fakat her türk kadını gibi odun olursan o iş zor kaliteli bir erkekle. Ancak sokaktan toplama tipler yer o numaraları.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu erkekler çok tuhaf ben evlenmeden olmaz derim terk edilirim isteyen kadınlarla erkekler yatmak istemiyor hayır zorunuz nedir bir anlasam
40 YorumlaHayır değil olun ya gün içinde bir sürü dertle uğraşıyoruz tamam günah hemde çok günah ama gün içinde o çok günaha gidiyoruz ki o kadar çok dertle uğraşıyoruz ki birlikte olun sevişin zevk alın ki iki üç saatliğine dertleri unuttun ama lütfen ne olur evlenmeyin çok gereksiz bir şey üremeyin
21 Yorumla- +1 yıl
İşte olgun kadınların farkı bu ya. Cidden yaşayın abi. Bırakın takıntıları. Kız istemiş oğlan olmaz demiş oğlan istemiş kız olmaz demiş. Sallayın abi şunları. 3 gün sonra zaten yapacaksınız bu haltı. En azından yasayın fırsat varken yaşayabildiğinizi
dindar biri demek ki öylelerinden uzak dur benim eski sevgilimde öyleydi sıkıldım ayrıldım çok tek düze kişiliği oluyor zaten bunların fantezi falanda bilmez
22 Yorumla- +1 yıl
Skmsjhdk
Suç tabi haram. Haram olsa da yapacam modundaysanız karşılıklı cezasına razı gelerek yaparsınız. Ama adam kaliteliymiş sevgi hissetmeden her bulduğum deliğe girmem demiş işte
20 YorumlaAdam error verdi, çünkü hep tersini yaşamıştı.
Zaman ver. Durumu arkadaşlarına anlatır, onlar da bu fırsat kaçar mıydı abi deyince çark eder.
Bu defa da sen,"evlenmeden olmaz" de.
Hadi bakalım, şimdi o düşünsün.02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık kanka artık dönüşü yok
Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmeyen birisi olduğu için muhtemelen yaşayacağınız bu birliktelikle senin evlilik isteyeceğini düşünmüştür ve bu yüzden reddetmiştir. Kabul etseydin belki de daha sonra pişman olacaktın durumdan
00 Yorumlaoğlan doğru olanı yapmış ben olsam bendende aynı tepkiyi alırdın çünkü karakterli birisi ve seni cinsel obje olarak görmüyor belki evlilik hayali kuruyordur sen yanlış yapmışsın kardeşim..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik hayali kursa böyle yapmazdı. Ben evlenmek istiyorum dedim ters dedi bana. Beğenmedi beni çok zorladı. Şimdi de böyle mi oldu yani
+1 yılGenellikle bu cümleyi kadınlar erkeklere kullanır da bence çok erken demişsin rahatsız olur tabi kadınlar bile böyle durumlarda oluyor.
30 Yorumlasen ne yap biliyor musun aynı sen gibi birini bul aksi takdirde sevgiyi yatakla karıştıran kimseyle kendini bilen birisi birlikte olmak istemez!
11 Yorumla
Soran+1 yılSevgiyle yatağın ne alakası var ona dokunmak istiyorum bu normal bi şey.
Bulmuşsunuz böyle erkeği sitem ediyorsunuz ne güzel işte adam seninle ciddi bir yola girmeden böyle bir şey istememiş. Seni cinsel bir meta olarka görmüyor yani.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılBlöf yapıyor. Aslında şu an kim bilir ne kadar istiyor. Ama ilk adamı sen atmışsın ya canım benim onun da işine gelmiş. Böyle kişilerle olmaz. Bırak onu
10 Yorumla Suç değil ama cinsellikte erkeğin adım atmasını beklemek daha doğru ypksa böyle geri çekilebiliyorlar. Telafisi olur mu artık sanmıyorum aama tek çare bi süre sessiz kalmak hiçbi şekilde iletişime geçmemek, o sana yazdığında da aslında benim içinde çok erkendi deyip geri çekil. Konusunu da açma
10 Yorumla
+1 yılİstemiyor ola bilir zamana bırakıyor ola bilir saygı duymak gerekir diye düşünüyorum
Zaten ayrılmış senden, büyük ihtimal acelesi gelmiş ola bilirsin.10 Yorumla
+1 yılÇocuğun seninle. olan tüm ciddiyetini bozdun. Acelen neydi bu kadar bekleseydin bu olay gelisirdi kendiligindenn
20 Yorumla
+1 yıl1.5 ay cinsel birliktelik yaşamak için kısa bir süre. Bu yüzden erkek arkadaşın böyle bir düşünceye kapılmış olabilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılHemen istemiyor demek ki. normalde erkeğe söylenir ama sana söylicem. Biraz sabretmelisin o hazır hissettiğinde olur..
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hazırım dedi geçen gün ama yok yani ayrıldı artık. Dışarda soğuk davranıyormuşum
+1 yılbende iliski isteyen bir insandan soguyorum ve konusmayı kesiyorum. cocugun dedıgı de dogru aslında. sımdı benle birlikte olmak isteyen yarın ayrılınca baskasıyla da ister diye dusunurum hep
00 YorumlaBence amacı seni süründürmek, ters psikoloji ile kendisine bağlamak. Suç falan değil, delikanlı gibi içinden geçenleri dökmüşsün. Hiç düşünmeye dahi değmez, boş ver
00 Yorumla
+1 yılUlan biz de bu oğlan gibi birini arıyoruz bulan da değerini bilememiş😁😅
12 Yorumla
Soran+1 yılBuldum da erken kaybettim terk etti beni
- +1 yıl
🤦♀️
+1 yılBence vücudunu beğenmedi, kız soyuncak erkek hiç bir şey yapmıycak böyle bir devirde bi de hiç inandırıcı değil.
10 YorumlaÇok çirkin degilsen ya da gay değilse söyleyebileceğim tek şey var. Dünyada ne keriz erkekler var be :)
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah dimi. Buna kerizlik denmez birader sana katılıyorum ama katılmamın sebebi benimde hormonlarımı tutamıyor oluşum. Yoksa doğru olan o aslında. Hayat işte hep tam tersi olur anasını satayım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok Kısa biraz zaman yanlış anlaması normal her beğendiğin insanla birlikte olursan evin yolunu bulamazsın
40 YorumlaAnlattığına ve diğer yorumlara verdiğin cevaplara bakılırsa sevgilin çok dengesizmiş.
20 YorumlaDeğil ama karşındaki tam bir beyinsiz bırak gitsin bunu uğraşamana bile değmez inanki.
20 Yorumla
+1 yılÇok afedersin ama sevgilin biraz beyinsizmiş. Ne alaka bir mantık yürütmüş resmen. Kendine az değer veriyorsan bu bebeyi terk edersin
00 YorumlaBir kadının istegi geri cevrilmez, helede yaninda soyunmus bir haldeyken
02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmedi beni demek ki. Yapacak bi şey yok
+1 yılSuç falan değil istemiyorsa yol ver gitsin erkek tribi mi cekicen bu saatten sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılO diyo kimsenin tribini çekemem diye
- +1 yıl
Ablacım sen ona layık değilsin o eşek çünkü bırak onu önüne bak
Soran+1 yılÖnümde bi şey yok bomboş bi insanım
- +1 yıl
Boş musun cidden?
+1 yıl1 buçuk ayda istersen tabi ters gelir belli bı zaman olmalı
10 Yorumla
+1 yılDoğru yapmış. Aklı fikri cinsellikte olan biriyle ilişki istememiş.
10 Yorumla
+1 yılBana yolla çocuğu ben en az 1 yıl geçmeden cinsellik yapmam 😂bende sana buluyum birini☺️😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun o arkadaşına sana o gözle bakmayıp değer verdiği için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz onunla 👍
Rezil eder seni başka birini bul.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılDengesiz insanda kendinden verir ama kendine alamazsın sadece. Bence direkt ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılSenin böyle bir isteğinin olması normal bir durum, onun da istememesi normal. Yani aynı fikirde değilsiniz. Aynı fikirde olabileceğin bir partner bulmalısın veya şu anki ilişkinde partnerinin isteklerine göz yummalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılO artık benim partnerim değil terk edildim
- +1 yıl
Bi dahakine isteklerimi karşılayacak birini bul o zaman. Karşılayıp karşılamayacağı zaten bi insan kendini çok belli eder
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoylesi erkek bize denk gelmedi ya yaniyom. da ona yaniyom
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyden iğrendiğini düşünüyorum ben. ya da gay olabilir. Belkide kalkmıyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Ya da 1 bucuk ayda bana veriyorsa bu zamana kadar neler yapmıstır demişte olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce nazlanmış sonra istemez yan cebime koy demiş. O da olmamış. Ah varyaa ben anlamıyorum gerçekten
00 Yorumla
+1 yılÇocuk adam sen bu kafayla aşkı sadece yatakta bulursun
00 YorumlaBöyle bir erkek var mıydı ya yeryüzünde. Bravo valla
00 YorumlaAgada büyük bir sabır varmış soyunduğun halde bişey yapmadıysa
00 YorumlaSelam, o kendine arzu duyan bir kadının kıymetini bilememiş kanka
boş ver00 Yorumla
+1 yılİhtimallerden biri gay
İkinci ihtimal seninle uzun vade düşünmüyor o yüzden bahane etmiş bu iyi06 Yorumla- +1 yıl
Yok artık bi insan 2 sene düşünse bunu aklına getiremez çünkü saçma evlilik düşünüyor olabilir ve daha yeni hemen yapmak istememiş olabilir
- +1 yıl
Erkeğin fıtratında hemen ilişki vardır
- +1 yıl
Tamam abicim sizsiniz yemin ediyorum vallahi billahi sizsiniz biraz adam olsanız dünyanın hali belkide şimdikinden daha iyi olacaktı ne bu övünüyor musun bide ben genellemeye karşıyım çünkü insan beyni herkesin ki gibi aynı değil Allah ayrı ayrı beyin vermiş akıl vermiş senin gibi düşünen bi kaç kişi vardır diye düşünüyorum başka da yok
- +1 yıl
Haklısın dar açıyla baktım özür dilerim
- +1 yıl
Bu düşünceyle evlenebileceğini sanmıyorum üzüldüm senin adına
- +1 yıl
Normalde böyle değilim
Seks istenmez ki, kendiliğinden gelişen bir olaydır. Sizi anlamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Pişmiş aşa su eklemeli yemeğin tadı o istemeyince bozulmuş zaten kaybeden o oldu inan bana
00 Yorumla
+1 yılEgerki sevdiğin biriyse karşılıklı bundan güzel ne olabilirdiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılmillet bulamıyor o kıymetini bilmiyor ya şaka gibi :/
08 Yorumla- +1 yıl
Millet senin gibi değil iyi ki değil inşallahta bulamazsın
- +1 yıl
@senaçakır0 puahahah nasıl kudurduysan artık dkdkdkdkdk
- +1 yıl
Kuduran sensin bro istediğine göre
- +1 yıl
@senaçakır0 buraya gelip salyalarını akıtarak saldıran sensin kduran kim oluyor sence :)
- +1 yıl
Salya akıtmak mahalle ağzıyla konuşma burada buram buram varoş kokuyorsun burada açık açık istiyorum diyip bana nasıl kudurduysan demen anlamıyorum ya😂😂😂😂
- +1 yıl
@senaçakır0 anlayamadığın çok belli oluyor gerçekten anlamıyorum diye açıklama yapmana gerek yoktu anlatma kıtlığın olduğunu kim olsa anında fark eder :)
- +1 yıl
Senin gibi hıyar olunca karşımda ciddiye alıp anlamaya çalışmıyorum ne güzel ama dimi😂
- +1 yıl
@senaçakır0 sorun şu ki sen istediğin kadar anlamaya çalış yine anlayamazsın çünkü sende öyle bir kapasite yok :)
- Devamını Gör (117)
Devamını Gör(162)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem