Aşık olduğum adam tekif etti benimde açıkçası kabul edesim var ama arkamdan ya orsp derse ya benim hakkımda kötü düşünmeye başlarsa napıcam o zaman
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa boş ver ileriyi düşünme kabul et sonuçta sen onu seviyorsun oda sana karşı böyle bir şey teklif etmiş böyle bir şans varken bunu kabul etmemek açıkçası birazcık saçmalık olur yaş ekten inan bana sevdiğin insan ile cinsellik yaşamak çok farklı bir şey bak ben bunu yaşamadım ama sadece düşünerek yaşadım düşündüm ya çok hayal ettin her seferinde beni inanılmaz noktalara zevke götürdü bir de bunu yaşamak nasıl bir şeydir sen düşün
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkandan öyle diyebilecek olması mı sorun yoksa seni kullanıp dımdızlak ortada bırakması mi?
Şunu unutma evlilik öncesi cinsellik yaşamak ahmaklıktır net yolda bir başına bırakılırsin erkek milleti!! ilişki yaşar evliliğe gelince temiz el değmemiş kadın ister her haltı yedigi kadınla evlilik düşünmez bu kadar a*tal olmayın yazık günah kendinize bu kötülüğü yapmayın evlenen insanlar var diyenler olursa onlarada söyleyeceğim söz evet var ama ne kadar sürüyor evliliği ve kaç tanesi aldatmiyor eşini
İnsanın kendine saygısı olacak önce bir duruşu olmalı00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSuç değil, ayıp da değil, ancak bu kaygını onunla açıkça paylaş, bu konuda ona güvenmek istediğini söyle. Seksten sonra senin hakkında düşüncelerinin değişmeyeceğine emin olursan, olur. Senin hakkındaki düşünceleri değişirse üzülen sen olursun. Onun gözündeki değerin aynen devam etmeli.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bunu diyecek adama vermeyi düşünme derim ama eğer sende istiyorsan ver gitsin en nihayetinde istemediğin bişi olmayacak arkadna da bişi derse desin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
korkmana çekinmene gerek yok. zoraki olmadığı sürece anın tadını çıkar. seni seviyorsa arkandan neden öyle desin
00 Yorumla
+1 yılSen böyle düşünüyorsan hakkında ne düşünücek ne söylücek olmasını yani
Bence hiç yapma sabrın sonu selamet00 Yorumla
+1 yılSuc eger inancliysan yoksada zorunlu gibi bisey bu garip siteden anladigim kadariyla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArka diyince bir garip durum oluşabilir (yaşadım) o…. Demez de farklı düşünebilir bilemeyiz arka olayı karşılıklı istemede sorun olmuyor genelde yaşamadan bilemezsin yaşayıp görücen ne olacağını
00 Yorumladaha güvenemeyip bunları sorguluyorsan burada konu açıyorsan o çocuk kesin bunları yapar :d
00 Yorumla
+1 yılEvlen ki birakmasin demesin , evlenmeden yaparsaniz baglayacak birsey kalmaz kacar gider
00 Yorumla
+1 yılSeks yapıyorsun sonra arkamdan kötü konuşur diyorsun bunu düşünme bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılhukuken suçu yok bu eylemin. arkandan konuşulanlar konusunda orasını sen düşüneceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkiye girdikten sonra İlk işi seni terk etmek olur burada sitede öyle mağdurlar varki sayıları belli değil yapma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuç değil ama iyi düşün sonra hayal kırıklığına uğrama
00 Yorumlauzun iyi bir ilişkiniz varsa birbirinizi karşılıklı seviyorsanız sen de istersen niye olmasın kimse kimseye küfür edemez ediceğini düşünüyorsan öyle bi şey yapma derim bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemez heralde ben olsam kimseye anlatmam aramızda sır olarak kalır
00 Yorumla
+1 yıliyi de bunu herkes istiyor zaten sadece dediğin olaya gidiyor iş
00 Yorumla
+1 yılseni becerip bırakıp gitmeside var ozaman sen kötü olursun
00 Yorumla
+1 yılBence Denemelisiniz İkinizinde Gönlü Varsa Neden Cinselikten Uzak Kalıyorsunuz Ki
00 Yorumla
+1 yıldaha önce girmedin mi hiç ilişkiye
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır girmedim
+1 yılHayır istediğin insana verebilirsin problem yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkandan demeleri önemsiz yeter ki, içinde or. spuluk olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılTeklifle ilişki mi olur elçilik miymiş bu adam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdama guvenmiyorsun bile
00 Yorumla
+1 yılGirmeyeceksin o kadar
00 Yorumla
+1 yılSuc degil ama evlenmeden girme bence
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan gir bunu kimse yargılayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenmediğin biriyle olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil tabiki sevgili misiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ne kadardır tanışıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman iste hemen atlama
00 Yorumla
+1 yılSenin hayat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır normal hatta
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılHer isteyene verme ama
00 YorumlaDeğil
00 YorumlaKötü düsündün sana demez bunlari sever hemde
00 Yorumla
+1 yılNeden suç olsun