- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben olmazdım.. ama bazı insanlar olabilir Bir ilişkide güven, temel ve önemli bir unsurdur. Eğer bir partner sürekli olarak yalan söylüyorsa, bu güveni sarsabilir ve duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Yalanlar, partnerinizle aranızda bir duvar oluşturabilir ve yakınlığınızı engelleyebilir. Ancak, bazı durumlarda kişiler yalan söyleme eğiliminde olabilir ve bu durum, başka türlü sağlıklı bir ilişki sürdürebilecekleri anlamına gelmeyebilir. İlişkideki problemleri açık bir şekilde iletişim kurarak çözmeye çalışmak ve sorunları ele almak, bazı durumlarda ilişkiyi kurtarabilir. Eğer bir partnerle olan ilişkinizde sürekli olarak yalan söylenmesi gibi bir durum varsa, bu konuda açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemlidir. Eğer bu sorun düzeltilmez ve güven sağlanmazsa, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi zor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
vazgeçmiyor bacım. çok yalancı balık burcu sevgilim vardı. ilk zamanlar beni kaybetmemek için yalanlar söyledi tabiki anlıyordum uyardım onu sonra yine söyledi benden kaçmadı yine yakaladım yine uyardım yüzlerce kez söyledi en sonunda terk ettim. huyunda varsa söyler ben de çok zorda kalınca ufak tefek söylerim aileme ama sevgililerime asla güven çok önemlidir çünkü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılAsla yalan varsa baksın işine
10 YorumlaKanser olursun
220 Yorumla
Soran+1 yıldelirmelik
Soran+1 yılkalbindeki o hayal kırıklığı..
Soran+1 yılruh hastai olur insan
Soran+1 yılsonra suçu senin üstüne yıkarlar sen suçlu olursun özür dilersin
Soran+1 yılben her seye tamam diyip gecistiriyorum sonra sogul yapıyo yazmıyo yine ben muhabbeti acıyorum
Soran+1 yılevet manipüle ediyplar iste 🫠
Soran+1 yılyanliz degilsin hayatim
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılnapalim kizim hayat bu iste 🥲
Soran+1 yılah ahh her seyi saldım artik ne olursa olsun da ölüp gideyim kafasındayım
Tabi ki hatta direk nikah bile yaparım
01 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecme 🙄
+1 yılkonuştunuz mu..
00 YorumlaHayir vazgecmez
20 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe konuda birliktelik
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYatağa atarım
Detaylı bilgi