Sadece sevistik daha ilerisi olmayacağını söyledim. Buna saygı da duydu evlilik düşünür mü? Bakire olduğumu biliyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk buluşmada öpüşen sevişen kız basit ve ucuz kız düşüncesi oluşturur. Büyük yanlış yapmışsın ve kesinlikle nikah için gerekli belgeleri hazırla dersen çok büyük ihtimalle kaçar demezsen seni kullanmaya çalışır. Sen yavaş yavaş evlilikten bahset, çocuk sahibi olmak istiyorum vs de 👍
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye basit olsun. O zaman o da basit. O da öpüştü siz de mi basit oluyorsunuz sevişince? Kadın ve erkeğin bu konuda farkı nedir? Bana anlatir misin
Cevap sahibi+1 yılŞimdi elinde bir anahtar var 🔑 tüm kilitleri 🔒 açıyor o anahtar sence değerli mi? Çöpe atar mısın?
Birde kilit var 🔒 ama tüm anahtarlarin açtığı bir kilit 🔒 ne yaparsın bu kilidi? Çöpe atmaz misin?
Soran+1 yılAbi öpüştük sadece bir şey olmadi ilerde de yasanmayacak daha fazlası bi sakin ol. Bizimki degerli de sizinki degerli degil mi? Bu namus bize mi sadece
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın veya ne yaparsın orası sana kalmış ve senin namusununda bekçisi değilim 👍 ben sadece karşında nasıl bir erkek var onu çöz diye öyle yazdım. Evlilik delisi gibi görün bak o zaman gerçek yüzünü görmüş olursun
Cevap sahibi+1 yıl@Gülru49 Ben kendi değil kadının ve erkeklerin cinselliğe bakışına ışık tutup size göstermek için o anahtar kilit örneğini verip çöpe atma sorusunu sordum 👍 erkektir yapar elini kiri vs diyen siz kadınlar, şiddet görüyor eşim hem döver hem sever diyen gene siz kadınlar. Uzun lafın kısası ben ne erkek nede kadın cinsellik yaşıyor diye basit görmem evlenir istediği gibi yaşar. İlk buluşmada sevişen bir kız çok kolay çok basit izlenimi oluşturur bu bir gerçek buluştuğu tüm erkeklerle sevişiyor düşüncesi oluşur. Evlilik, kadını nefsinin kölesi olmuş erkeklerin kötü emellerinden korur. Mevcut ekonomik sebeplerden dolayı erkekler olarak evlilik düşünmüyoruz. Gönül eğlendirmek için kızların gözünün yaşına bakmıyoruz.
- +1 yıl
@Gülru49 arakdaşın dediği gibi türk kızları zaten bakır erkeğe saygı duymuyor dalga geçiyor becerememişsin diyor 😃 bu algıya sebep olanlar da kadınlar dolayısıyla erkeği a m peşinde koşturan da yine kadınlar türk kadınları en muhafazakarları dahil evleneceği erkeğin bakır olmamasını bir şekilde içine sindirebiliyor en muhafazakarları bile erkek bakır olamasa da olan kadın namusunu korumalı diyor yani kadınla erkeğin tabiati farklı bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
afedersinizde dikiyim bekaretinizi. yemediğiniz hal kalmıyor hertür sevişmeden anala kadar sonra ön tarafı açtırmayınca namsulu evlenilecek kız oluyorsunuz :D ne de meraklısınız koca bulup evlenmeye...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk buluşmada sevişiyorsan bakire olduğuna emin misin veya heryerine tokmak değen patlamamış davul musun?
20 YorumlaArkadaş herkes bakire mi fake misiniz 😁 bakire ama herşeyi biliyorlar soruyorlar 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden bir tavsiye evlilikten cocoluktan çocuktan bahset baktın yanasmiyor git ilişkiye gir ondan sonra bakireydi ayağı yap daha sonra hamileyim ayağı yap nikahı bas ondan sonra de duşuk yapmişim ayağina ayarla bir doktor veya hemşire ver elime 3 5 bir şey yapan çok bulursun zaten o zamn daha da bosanmazsiniz artık yıldırım nikahı yapar sana 😂
00 Yorumlabu trz kavramları aştık artık. düzgün biri ise evlenilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİleriye gitmemişsiniz, evliliğe kadar yolu var. Tabi erkek tarafının kafasında ne var bilemeyiz. haha.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece seninle eğlenir asla evlenmez tecrübeyle sabit.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk buluşmada seviştiysen düşünmez şu saat en sonra
00 Yorumla
+1 yılöpüşmekle fikri değişmemeli
00 Yorumla
+1 yılNiye düşünmesinler ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen düşünürdüm ama bilmiyorum o düşünür mü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İlerisi olur diye beklenti içine girer
00 Yorumla
+1 yılÇok zor jajsjdjjd
00 Yorumla
+1 yılDüşünür
00 YorumlaHayır düşünmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk düşünülmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok düşünmem🙄
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım