Cinsel Yaşam Sizce oral mı, anal mı daha zevk verici? gülkeskin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Sizce oral mı, anal mı daha zevk verici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Anal seksin keyfi başkadır ama oral ve anal da birbirinin muadili değildir. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Oral sadece 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tabiki oral daha zevkli... Beni dibinden kavrayıp, en alt kısmından avcuna alıp emerken gözlerime bakıyorsan bi de! Titrerdim zevkten :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olum kız hesabından yazdığın hiç anlaşılmıyor mu sanıyorsun? Mahmut abi bırak bu işleri erkek hesabı aç da erkek hesabından yaz iste çok mu zor. 1 0 Yorumla
kara3949 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 42% +1 yıl Anal deneyimim olmadı bu yüzden oral seks diyorum 😊 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oralı iyi yapan bir puan öndedir ancak ananda arada gider 0 0 Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Güzel bir oraldan sonra anal tabiki. İkiside zevkli. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Erkek analı sever nedeni belli kadın acı duyar genelde oralın tadı zevki ise anlatılamaz 0 0 Yorumla
hepaktif Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl O zevk esnasinda karsılikli ne istenirse o zevkli olur. 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bilmiyorum Mahmut abi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Orallll 11 5 Yorumla gülkeskin +1 yıl Zevkin güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler bebeğim Yorumla gülkeskin +1 yıl Takipleselimmi Yorumla gülkeskin +1 yıl Bebeğim Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Yapmayı mı yoksa yapılmasını mı daha çok seversin? Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İkiside fakat anal biraz daha fazla 0 0 Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Oral yapmayı çok seviyorumm 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kesinlikle oral. ama prof olacak 0 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Anal hiç denemedim ama oral tarifsiz... 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tabii ki oral herşeydir 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Partnerime oral yapmak 0 0 Yorumla
maksatmuhabbet13 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. Sana ikisinide yapıp güzelce zevke getirebilirim 0 0 Yorumla
Adartmnskc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı. Bu karşındaki insana bağlı olarak ikiside 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oral yapilamsi 3 2 Yorumla Mr_Morgan +1 yıl Sen yapmayı sevmez misin? Yorumla bursa_zafer +1 yıl Harika Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral tâbi anal nedir yaa 🤮 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl anal 3 1 Yorumla gülkeskin +1 yıl Anal acımıyormu yaa Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oraldan sonra yapılan vajinal seks 🔥 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Ikiside 2 1 Yorumla director85 +1 yıl Sevgilini çok kıskandım Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral sonrası anal 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oral kesinlikle anal sevmiyorum 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ıkısıde zevklı 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Oral tabikide ya 😊 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Anal 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Anal 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Oral her daim 😉 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. sence? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. oral aşktır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Anal seksin keyfi başkadır ama oral ve anal da birbirinin muadili değildir.
Oral sadece
Tabiki oral daha zevkli... Beni dibinden kavrayıp, en alt kısmından avcuna alıp emerken gözlerime bakıyorsan bi de! Titrerdim zevkten :)
Olum kız hesabından yazdığın hiç anlaşılmıyor mu sanıyorsun? Mahmut abi bırak bu işleri erkek hesabı aç da erkek hesabından yaz iste çok mu zor.
Anal deneyimim olmadı bu yüzden oral seks diyorum 😊
Oralı iyi yapan bir puan öndedir ancak ananda arada gider
Güzel bir oraldan sonra anal tabiki. İkiside zevkli.
ikisinin de tadı bambaşka önce biri sonra diğeri, finalde 💦
Erkek analı sever nedeni belli kadın acı duyar genelde oralın tadı zevki ise anlatılamaz
Anal pislik işi sadece pislik insanlar yapar
O zevk esnasinda karsılikli ne istenirse o zevkli olur.
Bilmiyorum Mahmut abi
Orallll
Zevkin güzel
Teşekkürler bebeğim
Takipleselimmi
Bebeğim
Yapmayı mı yoksa yapılmasını mı daha çok seversin?
İkiside fakat anal biraz daha fazla
Oral yapmayı çok seviyorumm
kesinlikle oral. ama prof olacak
Anal hiç denemedim ama oral tarifsiz...
Tabii ki oral herşeydir
Oral daha zevkli mutlu son ile bitiyorsa
ikisi de çok zevk verici
Partnerime oral yapmak
Sana ikisinide yapıp güzelce zevke getirebilirim
Bu karşındaki insana bağlı olarak ikiside
Anal daha zevkli bence
İkiside zevk verir