Cinsel Yaşam Anal mı oral mı daha çok zevk katar ilişkiye? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 oralsız asla Anal mı oral mı daha çok zevk katar ilişkiye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oralsız rimmingsiz asla lakin ara sıra anal hatta pegging de güzel olur yani 🤭 0 0 Yorumla
noliessensible Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl oral iki taraf içinde olmazsa olmaz, anal a gerek yok aşırı geniş değil ise partneriniz 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kesinlikle oral... ... Hatta hergün olsun :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seks zevklerden anlamayan ya da bazı şeyleri yapmak konusunda beceremeyen insanların bence sadece ihtiyaç amacıyla nefsini körlemesidirSevişmek ve oral cinselliğin en özel zevklerdir 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Oral tabii iki taraf da zevk alır analda sadece erkek zevk alır 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Anal ilişki boş torbaya giriyormuş hissi veriyor bende. Oral tercih ederim. 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Oral bambaşka bir şey, anal hiç yapmadım ama oral olmadan olmaz. Hem yapar hem de yaptırırım… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Orala bayilirımm. Hem sevgilime yaparım hem de o bana yapar. Anali sevmiyorum yani vajina varken sacma geliyor hem zaten sevgilim de sevmiyor 0 0 Yorumla
SanaKimLazım07 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Bana uzun uzun oral seks cekse inanilmaz olur. Analla işim olmaz 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. oral olmadan seks olmaz 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. oralsız olmaz ama zevk meselesi anal daha iyi 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Oralla başlamadan olma bu iş 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1. sirada oral 2. sirada anal 0 0 Yorumla
RainBowSunshine Takip Et Xper 4 Yaş: 110 1 yıl Oral tanikide 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😊 Yorumla RainBowSunshine 1 yıl 😇😇 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. orall 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ikiside olsun beee 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Oral tabi 0 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Oral iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Oralsız rimmingsiz asla lakin ara sıra anal hatta pegging de güzel olur yani 🤭
oral iki taraf içinde olmazsa olmaz, anal a gerek yok aşırı geniş değil ise partneriniz
kesinlikle oral... ... Hatta hergün olsun :)
Seks zevklerden anlamayan ya da bazı şeyleri yapmak konusunda beceremeyen insanların bence sadece ihtiyaç amacıyla nefsini körlemesidir
Sevişmek ve oral cinselliğin en özel zevklerdir
Oral tabii iki taraf da zevk alır analda sadece erkek zevk alır
Anal ilişki boş torbaya giriyormuş hissi veriyor bende. Oral tercih ederim.
Oral bambaşka bir şey, anal hiç yapmadım ama oral olmadan olmaz. Hem yapar hem de yaptırırım…
Orala bayilirımm. Hem sevgilime yaparım hem de o bana yapar. Anali sevmiyorum yani vajina varken sacma geliyor hem zaten sevgilim de sevmiyor
Bana uzun uzun oral seks cekse inanilmaz olur. Analla işim olmaz
Way be, 15 yıl önce iğrenç derdi kızlar...
ikisi de fazlasıyla zevkli
oral olmadan seks olmaz
İkiside önce oral sonra anal
oralsız olmaz ama zevk meselesi anal daha iyi
Karşılıklı oral olmadan asla
Oralla başlamadan olma bu iş
1. sirada oral 2. sirada anal
İkisini ayirmasak olmazmi ,😔
Sana yapılması mi
Bence klasik seks iyidir
Oral tanikide
😊