sevgi ilgi yönünden sizi mutlu eden fakat cinsel yönden çok mutlu olamadığınız bir partner mi?
yoksa cinsel yönden mükemmel uyumu yakaladığınız biri ama sevgi ilgi alaka yönünden tatmin olamadığınız partner mi?
Seçmek zorunda olsanız hangisi?
sevgi ilgi yönünden sizi mutlu eden fakat cinsel yönden çok mutlu olamadığınız bir partner mi?
yoksa cinsel yönden mükemmel uyumu yakaladığınız biri ama sevgi ilgi alaka yönünden tatmin olamadığınız partner mi?
Seçmek zorunda olsanız hangisi?
İkisinden birini seçip de mutsuz olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim. Ben de herkes kadar cinsel ve duygusal tatmini birlikte yaşamayı hakediyorum. İlgisiz ve sevgisiz bir ilişkide iyi seks olması yetmez. Seksin kötü olduğu bir ilişkide de ilgi ve sevgi yetmez.
Cevap
6Cevap
Sevgi ilgi güven sadakatin yüksek olduğu bir ilişkim olsun, cinsellikte %0 mutlulukla yaşasam da olur
Cinsel iliski yasadin mi hic
Ona ragmen ilk secenegi secmen enteresna
Senin cjnsel yaklasimindan memnun muydular
Böyle evet diyince 40 lık amcalar gibi hissediyorum ama, çoğu exim "ihtiyacım olduğunda sen gider" tarzı cümleler kurmuştu ayrılma safhasında. performans olarak beğeniliyordum. ama yaklaşım olarak ben tamamen habersiz ve plansız yaşanan cinselliği seviyorum. şu güne kadar, gel bize, yat şurya vs.. ithamlarda bulunmadım.
cinselik istemıyorsan ve senın partnerin senle sadece cınselıkle duruyorsa kov
Sağlık sorunlari vardir cinsel yonden o yuzden tatmin olamiyosundur ama seviyosun
umursamam yeterkı mutlu olsun
Her ikisi şıksa olmaz
Zaten biri olmadı mi diğerinin olması çok saçma
Sağlık sorunlari vardir cinsel yonden o yuzden tatmin olamiyosundur ama seviyosun
Cinsellik olmayan bir ilişki arkadaşlıktır. Nokta.
Cinsellik var ama mukemmel değil
İkincisi
Vinsellik sevginin temeli
cinsellik önemli