Ben sevdiğim zaman gözüm görmüyor tabi bu kör olacağım anlamına gelmez sevgim suistimal edilirse çok üzülürüm ve bu üzüntü beni sinire hatta öfkeye dönüşür o zaman kendimi zaptedemem.
Ufacık sevgi görmek beni nasıl pamuğa dönüştürüyorsa ihanet ve sevgisizlikte bir o kadar dikene dönüştürür ki o öfke eğer beni mahvederse o dikenlerimden zehir bile akıtırım.
Sevgi pıtırcığı seniii aman bak sonra yanlışlıkla bana falan akıtma fışkırtma zehrini ben kimseyi sevmiyorum da sevilmiyorum da öyle tek geldim tek gidiyorum =)
piercing artı derin dekolten bende önyargı yarattı ama baştan aşağı İğne deliği kadar bir yerin görünmese bile benim felsefeme göre bu çağda benim gibi bir kız zaten yokta imkanı olup ta böyle kalan erkekte olduğunu sanmıyorum çünkü benimde ergenlikte psikolojim bozulmasa belki şimdiye bir düzineyi tamamlamıştım imkan boldu psikoloji bozulunca psikolojini kim bozuyor diğer insanlar ve böylelikle de insandan soğuyorsun ve dolayısıyla ilişki gerçekleşmiyor
Merak etme senden önce ben gördüm o kapalıları =) Ön yargı dediysek benim ki bilinçsiz ön yargı yani elimde olmadan bilinçaltımın gerçekleştirdiği mesela göğüs dekolteni görünce sertleşmem gibi bilinçsizce elimde olmayan sebeplerden ötürü gerçekleşen bir durum Mesela sana 2 kat olumsuz düşünceyi kafamdan geçirdiysem kapalı bir kıza en az 4 katını düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tam da böyle birisini arıyorum. Benimde olmadı birlikte keşfetmek eğlenceli olacak bazen bilenle de yola çıkılmaz.
katılıyorum
Benim tecrubem yok sevgilim hic olmadi ama bazi kiṣiler icin sorun oluyor tecrubesiz olunca
Ben tamda böyle birisiyim ama 14 yaşından sonra hiçbir kıza güvenilmez ama olsun zaten ben az hasarlı fazla hor kullanılmamışa okeyim =)
sen evlenilecek kızsın
@Erdem3939 Bence tam evlenme vaadiyle kandırılıp kullanılıp atılacak kız hacı
Benim sevgilim. İlklerimizi birlikte yaşadık. İkimiz de tecrübesizdik
Nasil oldu yani zor muydu yoksa kolay mi?
Zor oldu yalan yok
Evet, evlenirim de hatta. Kendim gibi birini arıyorum zaten. Tecrubeli istesem gider j*g*loyla yatarim.
Yasi benden kucuk degilse ben de tam olarak böyle birini arıyorum
Çok uzak değil. Fazla arama
kaç yasindasın
Beni ilgilendirmez ki
Ben yediğime bakarım gerisi beni ilgilendirmez diyorsun =)
Hayır sevgilimin geçmişi beni ilgilendirmez onu o şekilde seviyorum yemek değil de sevmek olarak bakıyorum
Ben sevdiğim zaman gözüm görmüyor tabi bu kör olacağım anlamına gelmez sevgim suistimal edilirse çok üzülürüm ve bu üzüntü beni sinire hatta öfkeye dönüşür o zaman kendimi zaptedemem.
Ufacık sevgi görmek beni nasıl pamuğa dönüştürüyorsa ihanet ve sevgisizlikte bir o kadar dikene dönüştürür ki o öfke eğer beni mahvederse o dikenlerimden zehir bile akıtırım.
Sevgi pıtırcığı seniii aman bak sonra yanlışlıkla bana falan akıtma fışkırtma zehrini ben kimseyi sevmiyorum da sevilmiyorum da öyle tek geldim tek gidiyorum =)
😃 her gördüğümle uğraşırsam ömrüm yetmez
Aynen öyle ama sen önüne denk gelene sapla akıt zehrini =)
Önüme gelenlerden çok arkamdan iş çevirenlere akıtırım o zehirli ;)
Ön arka artık farketmez akıt fışkırt zehrini bir yerlere rahatla ahahahaha =)
mesaj atsana dm’den zehirli kız biraz zehirle akıt bana zehirlerini =)
öyle birini arıyorum zaten
Cinselliğe istekliyse olabilir.
Olurum neden olmayayım.
Benim de tecrübem yok bütün ilkleri beraber yaşamak isterim acemilik de güzeldir bazen
Olurum öğretirim ona her şeyi
Olurum Eğitir öğretirim
Zaten erkekler olarak onu arıyoruz.
Olurum benimde tecrübem yok
Zorlanmiyor musun yani keske yapsam felan demiyor musun?
olunur
Olur0
Tabikide.
öyle birini arıyorum
Olurum
Olurum
Öyle birini arıyorum
Benim tecrubem yok sevgilim hic olmadi ama bazi kiṣiler icin sorun oluyor tecrubesiz olunca
Ben tam öyle biriyim ama ben öyle bir koz aramıyorum çünkü öyle bir kız yok az kullanışmış yeterli =))
Niye öyle bir kız yok? Ben varım
piercing artı derin dekolten bende önyargı yarattı ama baştan aşağı İğne deliği kadar bir yerin görünmese bile benim felsefeme göre bu çağda benim gibi bir kız zaten yokta imkanı olup ta böyle kalan erkekte olduğunu sanmıyorum çünkü benimde ergenlikte psikolojim bozulmasa belki şimdiye bir düzineyi tamamlamıştım imkan boldu psikoloji bozulunca psikolojini kim bozuyor diğer insanlar ve böylelikle de insandan soğuyorsun ve dolayısıyla ilişki gerçekleşmiyor
İnsanların kıyafetlerine göre yargılamak? Ne kapalılar görüyoruz...
Merak etme senden önce ben gördüm o kapalıları =) Ön yargı dediysek benim ki bilinçsiz ön yargı yani elimde olmadan bilinçaltımın gerçekleştirdiği mesela göğüs dekolteni görünce sertleşmem gibi bilinçsizce elimde olmayan sebeplerden ötürü gerçekleşen bir durum Mesela sana 2 kat olumsuz düşünceyi kafamdan geçirdiysem kapalı bir kıza en az 4 katını düşünüyorum.
Güzel olur