Gizli Üye(30-35)1 yılOlurum. Çünkü ben de öyleyim. Evet gönül ister ki nikah cüzdanı seksin ön koşulu olmasın ama burası Türkiye ve karşımızda bir Türk erkeği var. Ve benim babam da ben de bir Türküm. Gönül ister ki ailemle yaşarken de babamdan annemden yetişkin bir kadın olarak ilişkimi saklamayayım ne yaptığım ne ettiğime karışılmasın namus dayatması/ahlak dayatmaları sadece benim bedenim cinselliğim üzerinden dayatılmasın ama benim babam da bir Türk erkeği olduğu için benim sonunda nikah olup olmayacağı belli olmayan bir ilişkide geceleri erkek arkadaşımda kalmam veya haftasonlarını onunla geçirmem falan kabul edilemez. Bunları çiğnersem başta kendi ailemin içinde bile itibarsızlaştırılırım. Değersizleştirilirim. Hadi bu konuyu atlattım desem bile birlikte olduğum erkeğin gözünde belki çaktığım kadın diye görüleceğim belki de yoklukta birlikte olduğum karı diye görüleceğim belki de ondan nikah düğün altın gelinlik eşyalı ev vs beklemedim diye ucuz saIak saf kadın diye algılanacağım. Hadi bu olmadı diyelim benden ayrıldıktan sonra benim arkamdan bir sürü şeyler söyleyecek bir şey birken bin katacak. O kişi benle aynı mekandaysa çevremizdeki ortak tanıdıklara benim namusum ahlakım kişiliğimle ilgili atıp tutacak dedikodumu yapacak belki ya da ondan ayrıldıktan sonra başka bir erkekle birlikte olduğumda ve ciddi ilişki istediğimi evliliğe gitmesini istediğimi söylediğimde birlikte olacağım pe2o içinden ulan bu zaten bakire değil niye evleneyim ki bununla diyecek. Aslında evlenmemesi sorun değil gerçekten sorun değil sadece sorun olan şey beyninde bana eksik, defolu mal muamelesi yapacak olması olacak ya da cinsellik konusunda sürekli ona yalan söylediğimi düşünecek kendi düşük performansından dolayı acaba ben onu eski sevgilim/sevgililerimle kıyaslayacak mıyım diye düşünecek beni daha da itibarsızlaştırmaya değersizleştirmeye çalışacak ki kendisi ezik görünmesin diye. Kısacası Türkiye'de yaşayan Türk aileye sahip olup da Türk erkeği ile yatacaksam nikah %100 şarttır. Ama yabancı ülkede yaşayan bir Türk olsaydım ya da karşımda bir Avrupalı erkek olsaydı her şey farklı olurdu. Çünkü karşımdaki muhatabım, kültürel background çok farklı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİstediğim bu zaten. Evlenmeden olamaz:d
03 Yorumla
Soran1 yılEvlenmeden neden sevgili yapıyorsunuz 😀
- 1 yıl
Yalnız sevgili yapıyoruz cinsellik yasak:d
Soran1 yıl😀😀😀👍
1 yılCinsellik istememesine saygı duyarım ama evlenmeyecekse ne yapayım öyle boş sevgiliyi? Evlendikten sonra yaşayalım dese onu anlarım. Yoksa turşusunu kuracak ya da süs olarak kullanacak halim yok sevgiliyi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılOlurum. Zamanı gelince o da olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgili olmak istiyor ama neden seks yapmıyor kısmını kendisine sorsun. Karşı cins konusunda güven vermiyor olabilir gözü dışarda olabilir temiz biri olmayabilir kokuyor olabilir bla bla blaaaa etken sebepler çoğaltılabilir.
10 Yorumla
1 yılÇok ciddiyse olur hani evleneceksek ama evlenmeyeceksek saçma
00 Yorumla
1 yılEvet olurum ama sevdiğim adamla konuşmak isterim bunu
00 Yorumla
1 yılşu an tam da öyle bir iliskideyim sonumuz ne olacak bakalım
10 Yorumla
1 yılniye yaşayamıyormuş
10 YorumlaHarika fikir 💅🏻
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri