Cinsel Yaşam Fotografsız sexting, sextingten sayılır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Hiç iki cinste karşı cinsin organini görmeden sadece mesajla yapılan rahatlama sextingten sayılır mı?Bir p*rno izlemekle aynı şey mi yoksa? Fotografsız sexting, sextingten sayılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl önemli olan uyumlu sohbet yapabilemek. aynı hızı aynı ritmi yakalayabilmek ve aynı hayali fanteziyi kurmak hissetmek 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seksting tanımına uyuyor ama bana kalırsa seksting fotosuz olmaz 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Sexting sevmiyorum temel olarak ama görsel bir etkileşim oluşturabilir tabi. 0 0 Yorumla
RuhGezgini Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl taraflar kabul ediyorsa sayılır neden sayılmasın. 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sayılmaz kesinlikle görüntülü arama olmalı ses ve görüntü olmalı ki tadı çıksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz ilk buluşmada seks yapıyoruz siz resimsiz sexting mi yapıyorsunuz 😂😅🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben en son sesli yapmıştım ve en iyisi bence sesli yapmak fotoğraf falan uğraştırıcı iş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence sayılmaz bence sekting hem görüntülü hem sesli her şekilde olmalı 0 0 Yorumla
Gezer-Hüseyin Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Sayılır illaki bişey görmek şart değil amaç belli iki tarafta tatmin olup rahatlama 1 0 Yorumla
Arslan3548 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Neden olmasın ki , resim video olmadan da olur ama olursa tadından yenmez 0 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Sayılır fakat görselli çok daha fazla haz verir 3 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eh işte karşılıklı şehvet varsa olabilşr 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani sesli olması daha iyi bazen 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hepsi bir yere kadar ya daha sonra keyif vermiyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sayılır 0 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sayılmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Foto olunca daha iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sorunun cevabı bu değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl p*rno izlemek ayrı bir katagori bence. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resimsiz olan da tam bir sexting sayılmaz bana göre Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
önemli olan uyumlu sohbet yapabilemek. aynı hızı aynı ritmi yakalayabilmek ve aynı hayali fanteziyi kurmak hissetmek
Seksting tanımına uyuyor ama bana kalırsa seksting fotosuz olmaz
Sexting sevmiyorum temel olarak ama görsel bir etkileşim oluşturabilir tabi.
taraflar kabul ediyorsa sayılır neden sayılmasın.
Sayılmaz kesinlikle görüntülü arama olmalı ses ve görüntü olmalı ki tadı çıksın
Biz ilk buluşmada seks yapıyoruz siz resimsiz sexting mi yapıyorsunuz 😂😅🤣🤣
Ben en son sesli yapmıştım ve en iyisi bence sesli yapmak fotoğraf falan uğraştırıcı iş
Bence sayılmaz bence sekting hem görüntülü hem sesli her şekilde olmalı
Sayılır illaki bişey görmek şart değil amaç belli iki tarafta tatmin olup rahatlama
Neden olmasın ki , resim video olmadan da olur ama olursa tadından yenmez
Sayılır fakat görselli çok daha fazla haz verir
Fotoğrafsız zevki olmaz
Eh işte karşılıklı şehvet varsa olabilşr
Boş işler et ete değecek
Benim için görüntü seks en güzeli
yani sesli olması daha iyi bazen
sayılır da haz vermez
Senin arada atman lazım. Böyle seksting yaptın mı
sayılır cunkı konusmada oyle dımıdır sence?
Öyle zaten nude atmak başka bi olay
Fotoğrafsız pek tadı olmuyor
Sayılır ve güzel olur denemelisin bence
Hepsi bir yere kadar ya daha sonra keyif vermiyor
Sayılır
Tercih meselesi
Zevksizlik olur
Sayılmaz
Sayılmaz
Sayıyorlar.
Eh işte tam olmaz ama idare eder
Sayılır