Cinsel Yaşam Fotoğrafsız sexting oluyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 İlla fotoğraf mı olmalı Fotoğrafsız sexting oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Adanalı1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fotoğrafsız tadı olmuyorki. Mesela p*rno izlesen görüntü olmasa sadece ses olsa yeterince zevkli olur mu 0 0 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Fotoğrafız yaptım sayısızca bence fotosuz daha güzel görmek yerine hayal etmek daha etkileyici oluyor. 0 0 Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoo şart değil. Eğerki tecrübeliyse sexting fotosuzda olur. 0 0 Yorumla
Etli_Butlu_Sever Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl fotografsız normal konusma bıle sıkıcı geliyor bana:D 0 0 Yorumla
emre074007 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Gerek yok fotoya. Isi bilen biriyle yapmani tavsiye ederim 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Ona sanal s…ks denir. Bende güzel oluyot 0 0 Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Foto olsa daha güzel olur tabi 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fotoğraf olmadan hiç bir anlamı yok bence 0 0 Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Hic yapmadim ama iki turlu de olur bence 0 7 Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Hiç yapmadığına emin misin? 😎 Yorumla ashleyww +1 yıl Evet Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Bu sitede bilge olana kadar hiç mi yapmadın. ya da normal hayatta sevgilin falan olmadı mı hiç? Yorumla ashleyww +1 yıl Sevgilim oldu da seksting yapmak zorunda degilim onun yerine masturbasyonu tercih ederim sacma geliyor Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Mastörbasyon yaparken hayal kurmak yetmiyor ya da bir şey izlemek yetmiyor. Sesli ya da yazışarak sexting yapmak daha zevkli özellikle inlemeli olunca. Ayrıca hiç yapmadım diyorsun saçma olduğunu nerden biliyorsun ;) Yorumla ashleyww +1 yıl Ne oldugunu biliyorum cünkü. İki kisinin cinsel hikaye uydurmasi. Yorumla Canısıkılan1234 +1 yıl Dene bence ;) Gerçeğinin yerini tutmaz ama idare eder ;) Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. olur ama fotoyla daha iyi 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. olur tabi 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. zevk vermez 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Fotoğrafsız tadı olmuyorki. Mesela p*rno izlesen görüntü olmasa sadece ses olsa yeterince zevkli olur mu
Sesle de güzel oluyor
Fotoğrafız yaptım sayısızca bence fotosuz daha güzel görmek yerine hayal etmek daha etkileyici oluyor.
Yoo şart değil. Eğerki tecrübeliyse sexting fotosuzda olur.
fotografsız normal konusma bıle sıkıcı geliyor bana:D
Gerek yok fotoya. Isi bilen biriyle yapmani tavsiye ederim
Bırakın bu gereksiz işleri ya
Ona sanal s…ks denir. Bende güzel oluyot
Foto olsa daha güzel olur tabi
Fotoğraf olmadan hiç bir anlamı yok bence
Hic yapmadim ama iki turlu de olur bence
Hiç yapmadığına emin misin? 😎
Evet
Bu sitede bilge olana kadar hiç mi yapmadın. ya da normal hayatta sevgilin falan olmadı mı hiç?
Sevgilim oldu da seksting yapmak zorunda degilim onun yerine masturbasyonu tercih ederim sacma geliyor
Mastörbasyon yaparken hayal kurmak yetmiyor ya da bir şey izlemek yetmiyor. Sesli ya da yazışarak sexting yapmak daha zevkli özellikle inlemeli olunca.
Ayrıca hiç yapmadım diyorsun saçma olduğunu nerden biliyorsun ;)
Ne oldugunu biliyorum cünkü. İki kisinin cinsel hikaye uydurmasi.
Dene bence ;)
Gerçeğinin yerini tutmaz ama idare eder ;)
Benle fotosuz olmaz
Olur, ama foto ile daha güzel
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap
yapmadım bilmiyorum
olur ama fotoyla daha iyi
Eksik kalır ama yapılıyor öyle de
olur tabi
oluyor
Olmaz
Olmaz
Olur sesle olur mesaj ile olur
Olur bence