Bu arada yorumlarda adamı ayartirsam demek ki karısını sevmiyor diye yazmizsin tam tersi karısını sevende aldatıyor Kylie Jenner bile aldatılmış adamı gidip azdirinca seni sevmiş olmuyor
Bak seni kınamak istemiyorum çünkü kimi kinasam başıma geliyor ama gerekirse aşkını içinde yaşa aşk nedir ki aşk emektir kalbinin küt küt atması aşk sayilmiyor
Kızlar Ne Diyor
Olm iyi misiniz ya evli insanların yuvasını bozmayın yeter artık az onurlu olun
Neden bozayımki yuvasını
Kadına yazık değil mi sevmiş evlenmiş kocası başka birisi tarafından ayartılıyor
Kadını sevse beni istemez zaten. İstiyorsa da sevmiyor demektir
O da doğru ssjksks
Akıl ver
Bu arada yorumlarda adamı ayartirsam demek ki karısını sevmiyor diye yazmizsin tam tersi karısını sevende aldatıyor Kylie Jenner bile aldatılmış adamı gidip azdirinca seni sevmiş olmuyor
Ayrıca pişman olacagin şeyler yapma
İstiyorum napim
Mantıklı düşün... o evli bir adam şunu unutma yuva yıkanın yuvası olmaz ece erkeni hatirla
Bak seni kınamak istemiyorum çünkü kimi kinasam başıma geliyor ama gerekirse aşkını içinde yaşa aşk nedir ki aşk emektir kalbinin küt küt atması aşk sayilmiyor
Yuva yıkmak istemiyorum ki zaten. Arzuluyum
O zaman arzulamayi bırak seninle yatak dışında bir ilişkisi olmaz sen kendini e*kort yerine koyacaksan git koy banane
Bu konuda sana tavsiye vermek istemiyorum
Neden
Bende evliyim kendimi o kadının yerine koydum. Bi gün seninde kocanı bi kadın tavlamak isterse anlarsın nasıl bişey olduğunu
Kadını seviyorsa beni istemez zaten. İstiyorsa da sevmiyor demektir
Senin böyle bişey yapman başlıbaşına hata zaten. Aklında olmayan bişeyi adamın aklına sokmuş oluyorsun. Erkek bu her şey beklenir
Eee erkeklerden beklenirse ben neden yapmayım
Kendini karısının yerine koy
Koydum. Yine istiyorum😀
İnşallah troll sorudur
Yok değil
Hayır ya saçmalama
İstiyorum napim