Cinsel Yaşam Arkadaşım eşim hakkında taşkınlık yapıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Neden böyle davranıyor onu kaybetmek te istemiyorum ama ne yapmalıyım? Arkadaşım eşim hakkında taşkınlık yapıyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barmanjr Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eşin konusunda taviz verirsen tepene cıkar taviz verme gerekirse kaybet 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yemeklerini beğendiğini söyluyor arayıp beni soruyorr Yorumla barmanjr 1 yıl Olum bide evemi sokuyosun Yorumla Soran 1 yıl Evet maalesef Yorumla barmanjr 1 yıl Yarın obürgün sulanır karına ozamanda susarsın Yorumla Soran 1 yıl Yok daha nelerr Yorumla barmanjr 1 yıl Sen bilirsin yakında boynuz cikmasin dikkat et Yorumla Soran 1 yıl Ne alakaa bee Yorumla barmanjr 1 yıl Ne alaka bee mi olum pasifmisin sen Yorumla Soran 1 yıl Lan yürü git düzgün konuss Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Eşin hakkında böyle yapan birini neden hayatında tutma ihtiyacı duyasın ki garipsiniz gerçekten 1 0 Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Ne yapıyor eşine 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Devamlı övuyor Yorumla puzzle89 1 yıl Hoşuna gidiyor Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Ne gibi şeyler yapıyor 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Yemeklerini ovuyorr Yorumla Soran 1 yıl Kıyafet lerini ovuyorr Yorumla Ork0045 1 yıl Bu taşkınlık değil Yorumla Soran 1 yıl seks muhabbetimizi merak ediyorr Yorumla Ork0045 1 yıl Bak bu sorun Arkadaş kalma onunla Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Ork0045 1 yıl Oğlum sapık bu. Senin karınla ne yapıyorsun karın sana ne yapiyor ne kadar sürüyor bunlar sizin özeliniz anne babanız bile soramaz. Yorumla Soran 1 yıl Evet 9ylede Yorumla Ork0045 1 yıl De yok öyle. Hatta anne babanı duysan bile onları ilgilendirir bu sen karışamazsın duysan da anlatamazsın Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Ağzını burnunu kır kenara at 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Yapamiyorum Yorumla çılgınaura 1 yıl İlişkini kes bi daha sohbet etme Yorumla Soran 1 yıl Hatta çok ileriye bile gitti Yorumla çılgınaura 1 yıl Kardeş ya kafasını kır ya da gücün yetmiyorsa hayatından uzak tut yok bunuda yapamam diyosan yazık olsun sana Yorumla Soran 1 yıl Gücüm yetmiyor evt Yorumla çılgınaura 1 yıl Muhabbeti kes bu kadar hiç mi şerefli biri yok etrafında onlara aç derdini yardım etsinler Yorumla Soran 1 yıl Kavga etmek istemiyorum Yorumla çılgınaura 1 yıl Sana kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl neler diyor mesela? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yemeklerini kıyafetini met ediyorr Yorumla Soran 1 yıl Yatak odamızı soruyorr Yorumla Soran 1 yıl İmali imalii Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yakinda esini... ye kalkar. Haberin olsun. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yanii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bas baya boşunamı o kadar soruyor. Niyeti esini.. mek. Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Fiziğine mi laf ediyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Minietek giydirirsen eşine öyle olur Yorumla Soran 1 yıl Yemek lerini 9vuyorr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşin konusunda taviz verirsen tepene cıkar taviz verme gerekirse kaybet
Yemeklerini beğendiğini söyluyor arayıp beni soruyorr
Olum bide evemi sokuyosun
Evet maalesef
Yarın obürgün sulanır karına ozamanda susarsın
Yok daha nelerr
Sen bilirsin yakında boynuz cikmasin dikkat et
Ne alakaa bee
Ne alaka bee mi olum pasifmisin sen
Lan yürü git düzgün konuss
Eşin hakkında böyle yapan birini neden hayatında tutma ihtiyacı duyasın ki garipsiniz gerçekten
Ne yapıyor eşine
Devamlı övuyor
Hoşuna gidiyor
Ne gibi şeyler yapıyor
Yemeklerini ovuyorr
Kıyafet lerini ovuyorr
Bu taşkınlık değil
seks muhabbetimizi merak ediyorr
Bak bu sorun
Arkadaş kalma onunla
Neden
Oğlum sapık bu. Senin karınla ne yapıyorsun karın sana ne yapiyor ne kadar sürüyor bunlar sizin özeliniz anne babanız bile soramaz.
Evet 9ylede
De yok öyle. Hatta anne babanı duysan bile onları ilgilendirir bu sen karışamazsın duysan da anlatamazsın
Ağzını burnunu kır kenara at
Yapamiyorum
İlişkini kes bi daha sohbet etme
Hatta çok ileriye bile gitti
Kardeş ya kafasını kır ya da gücün yetmiyorsa hayatından uzak tut yok bunuda yapamam diyosan yazık olsun sana
Gücüm yetmiyor evt
Muhabbeti kes bu kadar hiç mi şerefli biri yok etrafında onlara aç derdini yardım etsinler
Kavga etmek istemiyorum
Sana kolay gelsin
neler diyor mesela?
Yemeklerini kıyafetini met ediyorr
Yatak odamızı soruyorr
İmali imalii
Yakinda esini... ye kalkar. Haberin olsun.
Nasıl yanii
Bas baya boşunamı o kadar soruyor. Niyeti esini.. mek.
Fiziğine mi laf ediyor
Evet
Minietek giydirirsen eşine öyle olur
Yemek lerini 9vuyorr
Trollsun he sen
Kim..