Seks deneyimleri kişiden kişiye farklılık gösterir ve cinsiyetler arasında da farklılıklar olabilir. Ancak, genel olarak cinsiyetlerin sekste orgazm odaklı ilerleme eğilimleri arasında bazı farklar olduğu kabul edilir. erkekler genellikle sekste daha çok orgazm odaklı olma eğilimindedir. Yani, cinsel ilişki sırasında orgazma ulaşmak daha önemli bir hedef olabilir. Erkekler genellikle orgazmı daha kolay ve hızlı bir şekilde yaşama eğilimindedirler. Kadınlarda ise cinsellik daha çok duygusal ve fiziksel bağlantı üzerine odaklı olabilir. Orgazm, kadınlar için daha çok rahatlık, güven ve uyumluluk hissi ile ilişkilendirilebilir. Kadınların orgazm süreçleri daha farklı ve çeşitli olabilir, bazı kadınlar için orgazm daha kolay ulaşılırken, bazıları için daha zor olabilir. Tabii ki, cinsiyetlere genellemeler yapmak her zaman doğru olmayabilir. Her bireyin cinsel tercihleri, ihtiyaçları ve deneyimleri farklıdır. Sekste orgazm odaklı ilerleme, kişisel deneyimler, kültürel faktörler, eğitim düzeyi, cinsel sağlık ve partnerle olan bağlantı gibi birçok etkene bağlı olarak değişebilir. Partnerler arasında açık iletişim ve anlayış, cinsel deneyimin sağlıklı ve tatmin edici olmasına yardımcı olabilir.
Ben karşı cinsim zevk almaya devam ettiği sürece ilişkiyi devam ettiririm yoruldum yeter diyince orgazmımı olur konuyu kapatırım. İlişki karşılıklı olduğu sürece zevklidir. Ama ilk önce partnerim mutlu olmak zorunda bende
Çoğu kadının orgazm taklidi yaptıgini bildigimize göre erkekler daha çok orgazm odaklı ilerliyor diyebiliriz kadınları bu konuda anlamakta zor aslından taklit yaparak kendi zevkini düşünmüyorlar garip
Kadın daha fazla erkeğiyle iletişime, bütünsel duygu ve hisse odaklanıyor. Erkek kendi keyfine, fiziksel hazza odaklı. Kadın sadece erkeği sevdiği için onu mutlu etmek için o*rgazm taklidi bile yapabilen bi canlı.
Kadininerkegi yoktur. Orgazm odaklı ilerlemek diyede birsey yoktur. Olmamalıdirda seksi yasarken hissetmek istersen ve sekste zevk alirken zevk vermeye çalışirsan seksin anlamı olur. Yoksa gir cık bosal bublar istesende istemesende yaşanir ama doyum ve muhteşem zevk yakalanamaz.
Bence özellikle erkekler ilk önce kadını mutlu etme yolunda ilerler se o ilişkiden hem kadın hemde erkek daha çok zevk alır yani ama sadece erkek kendini düşünürse iki taraf da zevk alamaz
Bir erkek olarak söylüyorum, Erkekler, biran önce şu işi bitreyim diye dusunürken kadınlar sevişmeyi ve hazzı daha ön planda tutar. Bu yüzden kadınlar diyorum.