Burada gördüğüm bir çok soruda kadınların regli dönemin de libidosu Tavan yapıyor, erkeklerin ki hangi dönem de tavan yapıyor diye sorayım dedim 😅
Not:sorunun benimle alakası yoktur
Burada gördüğüm bir çok soruda kadınların regli dönemin de libidosu Tavan yapıyor, erkeklerin ki hangi dönem de tavan yapıyor diye sorayım dedim 😅
Not:sorunun benimle alakası yoktur
Erkeklerin libido seviyesi genellikle haftalık bir döngüye sahiptir. Hormonlarının seviyeleri saatlik bazda bile kolayca değişebilir, ancak en yüksek seviyeleri genellikle haftada bir veya iki kez, örneğin perşembe veya cuma gibi, yaşanır. Bu durum kişisel faktörlere (örneğin yaş, fiziksel aktivite seviyesi, stresLevele bağlı olarak değişebilir. Ancak, çoğu erkek için, haftada bir veya iki kez libido seviyeleri en yüksek seviyelerdedir.
Ancak, bu sadece bir genellemedir ve kişisel faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bazı erkekler, haftanın farklı günlerinde daha yüksek libido seviyeleri yaşayabilir ve bazıları için en yüksek seviyeler haftanın aynı gününde tekrarlanabilir. Bu nedenle, bu konu hakkında daha fazla belirli bilgi almanı ve herhangi bir endişen veya sorun olursa bir profesyonele danış
Ben kendim için konuşacaksam benim her zaman yüksek zaten :D yani hormonları sağlıklı olan her insanın da yüksek oluyor yani o ihtiyacı karşılamadığı sürece boyunca. benim eğer stresim yoksa benim de gün için de sürekli yüksek oluyor ama bu beni engellemiyor yani düşüncelerimi ya da karakterimi etkilemiyor..
Bunun dışında Erkeklerin libidosu, hormonal ve psikolojik faktörlerin etkisi altında farklı dönemlerde değişebilir. Erkeklerin libidosunu etkileyen temel faktörler arasında testosteron hormonu, stres düzeyi, fiziksel sağlık, yaşam tarzı ve ilişki durumu yer alır. Erkeklerin sabahları genellikle testosteron seviyeleri daha yüksektir ve bu nedenle sabah saatlerinde libidoları daha yüksek olabilir. Fiziksel egzersiz ve aktivite sonrasında erkeklerin libidosu artabilir. Egzersiz, kan dolaşımını ve testosteron seviyesini artırarak cinsel isteği etkileyebilir. Yeni bir ilişkiye başladığında veya heyecan verici bir durum yaşandığında, libidolar genellikle yükselebilir. Sağlıklı ve mutlu bir ilişkide, partnerle yakın bağlantı kurulduğunda ve ilişki tatmin edici olduğunda, libidolar artabilir. Stres ve kaygı, libidoyu olumsuz etkileyebilir. Dolayısıyla, stresin düşük olduğu ve rahat bir dönemde libidolar daha yüksek olabilir.
Normalde erkeklerin libidosu 7/24 yüksektir diye düşünülür. Ancak belli bir olgunluğa ulaşmış erkeklerde artık bu zaman azalır bence. Çünkü artık amaç spermlerini ortaya dağıtmaktan çok hissi olarak birşeyler alabildiği kadınlar olduğu için sadece görüntüye değil; bakış, gülüş, dudak büküş vb gibi göstergelere göre kendine hitap eden muazzam kadınlardır. Yani uzun lafın kısası olgunlaşan erkeklerde libido sürekli tavan yapmaz.
Bugün herhalde sorulardan libido günü buna benzer bir soruda adamın biriyle tartışıyoruz ya da konuşuyoruz diyelim erkeklerin ki belli bir dönem bir ya da bir zamana denk gelmiyor çünkü kısıtlı bir zamanları yok kadının adet döneminde libidosunu yüksek olmasının tek sebebi bir ulaşılamıyor olması iki vücudun daha sıcak daha kaynar hale gelmiş olmasıdır
Cevap
92Cevap
Kadınlar adet zamanlarinda hormonları tavan yapar yani ayda bir ama erkekler sürekli sperm üretiyorlar sizin gibi ayda bir değil. Bu yüzden sürekli hormon bombardımanı altındalar. Surekli sperm ürettikleri için sperm kesesi dolmaya başladığında yani boşalmadan 1-2-3 gün sonra libidosu artıyor. Sperm üretimi devam ettikçe erkek bosalmadiginda libidosu artmaya devam ediyor. Yani sizin gibi ayda bir tavan değil sürekli üretim olduğu için hep libidosu yuksektirler
Bizim için fark etmiyor Bizim her dönemde yüksek ama yaz aylarında tabii daha yüksek oluyor ister istemez gene kadınlar bu konuda şanslı bir erkeği kandırıp istediğini yaşayabiliyor Biz kadınları kandıramıyoruz
Ah N ah bizim durum vahim adını vermedim 🤣
Rica etsem kutuna bir bakabilir misin
Ne zaman yükselir, bu değişkendir ama ; Erkeklerin, Kadınlar tarafından pek bilinmeyen 5 Modu vardır. Bunlar ;
Neşeli ve istekli
Aç ve istekli
Uykulu ve istekli
Sevdi dolu ve istekli
istekli ve istekli
Sabah öğlen akşam bide ara öğünlerinde he bide gece tabi 😂😂😂
"Not:sorunun benimle alakası yoktur" Şunu yazman bence burası için bir şeyi değiştirmez mesaj kutun dolabilir sözlü tacize maruz kalabilirsin :D
erkeğe göre değişir bence ayrıca her kadının da reglde tavan olduğunu sanmam yav bazen ağrıdan sağı solu yumruklamak ister insan 😒
KS de kızların öyle oluyor ya canısı 😅
evet öyle onlar çok biliyor 😒 kadınınkisi sevdiği adama göre şekillenir diyelim doğrusu 😀
Sjs
Regl olup cinsel isteği tavan yapmış kadınlar bana çok güzel kokuyor ve aşırı derecede çekici ve kadınsı geliyor. Regl olup cinsel isteği hiç olmayan bir kadın ped değiştirmediği için mi yoksa sağlık sorunu olduğu için mi bilmiyorum ama iğrenç kokuyor 🤮🤮🤮 midem bulanıyor. Tüm cinsel ilişkiye girme isteğim bir anda yerle bir oluyor burdan çıkan sonuç eğer etrafımda cinsel ilişkiye girmek isteyen bir kadın varsa benim için testesteron hormonu artar 😎😎
Kira vermeyen maaşı dolgun her erkeğin libidosu yükselir. 😆😆
erkeklerin hep yüksektir
not : cevabın benimle alakası yoktur
Kadınlardaki gibi değil erkekler. Kadınlar da asıl ovülasyon döneminde azar. Regle dopru deüil aslında.
Neyse, erkeklerde öyle bi durum yok. Her zaman hazırız
zaman zaman ben de bir abi için sorular soruyorum :D
ülkemizde hatta dünyada ay dur benim libidom şu an müsait değil diyecek erkek varsa ben bir şey bilmiyorum demektir
Erkeklerin libidosu hiç düşmüş mü ki.. 😄 Önce bunu bilmek gerek.. 😂
Yüksek değil.
Hiç umrumda değil, bir gitme gelme işlevi neden bu kadar önemsenir hiç anlamadım hayatım boyunca bide sonucuda ağır.
Ömür boyu senden beklentisi olan bir sorumluluk yumağı geliyor.
Almıyım sagolun sizde kalsın.
Benim hep yüksek. 7 24 yaz kış. Kadınlar gibi abazan değilim ama kendimi frenlemeyi biliyorum.
Sanırım bu kişi ile alakalı, benim herhangi yüksek diyebilirim. Belkide bekar olduğum içinde olabilir.
Gece 00.00.01 de yani gece 12yi bir saniye geçince zirvede oluyor 😂 sonrada uyudun mu ben uyumadım da diye mesaj gelebilir 😅
Erkeklerin oyle belli donemi olmuyor sadece cinsel acliklarin veya cevresel faktorlerden etkilenişlerin fazlaliginda arttiği soylenebilir
Bugünlerde ben de öyleyim, tabiki özel bir nedeni var. Ve bu bir ayda bir kaç gün devam ediyor.. Nedenini sorma söylerim 😄
Otobüste tekerlek üstüne denk gelen koltuğa oturunca
Benim libidomnher akşam 23 gibi oldumu tavan yapıyor maşallah
Her gün sabah saatleri. En yüksektir. Ben kontrol altına aldım.
Bi erkeğin libidosu her zaman yükselebilir, bi mesaj, bi dokunuş, bi bakış, her şey yükseltebilir..
Erkeklerin libidosu hep yüksektir özellikle sabahları
Uyarilma ben kiyafetten etkileniyorum ve ayak fetisiyim beni cok etkiliyor
3 günden sonraki boşalmama dönemlerinde libido yükselmeye başlar 5-9 günden sonra ise iyice yükselir ve duramaz, mutlaka boşalmak ister ve de boşalır.
Aylardır küs benimle bu aralar pek keyfimiz kafasına göre takılıyor kendince libidomuz
Dışarda açık bir kız görünce (açıklığa göre değişir), geceleri olur
Erkeklerde öyle durum yok ancak plaja gidince cibildaklari görünce artar
Ben cevap vereyim kendi. Adıma benim her zaman yüksek 😈
Libido her daim yüksek illa şu dönem diye bir şey bence yok.
Gelmiyor ekonomi bitirdi libidomuzu eve bakma derdinden libido mu kaldı mq
Benimde seksting partnerimin libidosu yükseldiği zaman yükseliyor ya da sevgilimin dhshs
buna cevap bulamıyorum. fazlaca libido var ve çözemiyorum sebebini. dönemini de bulamıyorum
Not: sorunun benle alakası yok demisin bizde yedik diyelim
Espiri olsun diye yazdım 🌹
Kişiden kişiye değişir elbette ama neden ise yorgun olmadığım ve keyifli olduğum anlar daha çok artıyor 🫠🫠
Bizde belli bi dönem yok a noktasından b noktasına geçen süre arttıkça libidoda artıyor.
Hep yüksektir
Normal sağlıklı bireyin her zaman yüksek olur
Yani reglken kadınlar istekli oluyor bunu biliyorum
Düşük diyene denk geldin mi hiç
O zaman çay 😂
Sorunun senle de alakası olabilir, kime neee
Yüksek de olabilir ama yine buna hakları yok ki, konuşmadığın sürece kime neeee
Bu şarkının ne yazık ki sözleri yok gibi oldu bu
Sorunun benimle alakası yok kimle var acaba 😂😂
Seninle alakasi cok ama ben kapalilara yukseliyorum. Hemde fenaa 😍🤣
e benim her zaman yüksek ki hiç iniyor mu diye sorsan daha mantıklı
Koç burcu erkeklerinin her zaman yüksek 😂