+1 yılMerhaba,
Şimdi bu soruyu kendi adımdan örnek vermek istiyorum çünkü herkesin bedeni veya cinsel yaşamı ayrı olduğu için herkes için aynı şeyi söylemek mümkün değildir, kendim doğuştan bedensel engelliyim yani bastonlarla destekli olarak yürüyorum bundan dolayı da aktif bir cinsel hayatım söz konusu değil yani engelli olduğum için değil engelli olmak cinsel hayatının olmamasına ya da cinsel anlamda sağlıksız olması anlamına gelmiyor, sadece evli değilim sevgilim yok yani aktif olarak cinsellik yaşayacak imkanım olmadığı için yaşayamıyorum.
Genelde libido yüksekliğine gelecek olursak sıcak havalarda özellikle de öyle veya ikindi saatleri arasında çok fazla libi de fazlalığı yaşıyorum bu sürede de işte kendi kendime mastürbasyon yaparak rahatlayabiliyorum ama artık belli bir noktadan sonra orada sıkıcı gelmeye başladı kendi kendine hayal ürünü kurarak yaşadığın şeyler ne kadar güzel olabilir ki? Ancak işte sanal bir arkadaşlık ya da sevgili durumu olursa sanal üzerinden yaşama imkanım var yine aktif olarak fiziki anlamda yaşayamıyorum yani ailemle birlikte yaşadığım için Türk aileleri de bu konuda genelde çok anlayışlı olmuyorlar o yüzden ancak benim için de böyle ilerleyebiliyor.010 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur canim bazen hayat insana hayel ettigi yaşamı sunmuyor maalesef buda senin imtihanınmış demekki derdi veren rabbim bir gün dermanını da verir merak etme insanın bedeni değil yüreği düşünceleri engelli olmasin yeterki sağlıcakla kalın her şey gönlünce olsun inşallah... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ediyorum ama artık yürek dürüstlük çok da fayda vermiyor öyle olsaydı yalnız olmazdım. Yani sevgi olarak diyorum. Ben teşekkür ederim kaliteli soruların için seni takip ediyorum bildirimler de açık soru sorduğunda bana bildirim geliyor.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 bende sizi görüşlerde yorumlarınıza çok denk geliyordum seninle samimiyetimi yoktu ama yorumlarını hep okumusumdur hakkında bilgi sahibi olmuştum
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Benim sorularım yorumlarim hep açıktır illaki denk gelirsiniz ya da gelmişsinizdir
- +1 yıl
Evet ana sayfa falan ama hesabını takip ediyorum
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏 iyi ki varsınız 🙏 iyi ki burdasınız 🙏 ağzına yüreğine sağlık
- +1 yıl
Rica ediyorum ☺️☺️
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
🤗🤗🤗
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir söylentiye göre erkeklerin güne süpürge sopası gibi başladığı konuşuluyor. Bu vücudun normal bir tepkisi olduğunu bilen kişi sayısı da maalesef az sayıda. Yani sitekle alakası yok. Saat olayına fazla takılmadan anlık ve karşılaştığı bir duruma göre artış ve düşüş olacağını düşünüyorum
011 Yorumla- +1 yıl
İllaki bu hormon düzeyinin saati zamanı olmaz fakat genel olarak olaya bakacak olursak erkeklerde sahah ilk uyandığı ve gece saatlerinde libidoların daha çok yükseldigi görülür
- +1 yıl
🤣🤣 aynen ben bile yorumlari okuyunca " vayy bee ne adamlar var " diyorum 🤣🤣
- +1 yıl
Lafla peynir gemisi yürümez derler birde onları pistlerde görmek lazım 😂🤣
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ben hiç caktirmam merak etme 😂 bir camide konuşurum bir gün yaparken birde arkadaş ortamında konuşurum başka bir yerde konuşmam 😂 ağzım çok sıkıdır 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz akrep burçları için günün falanca veya filanca vakitlerinde libido yükselmesi gibi bir sorun söz konusu değildir. Çünkü bizde libido hep tavandadır. Nedenine gelince biz AKREP burcuyuz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bir akrep birde boğa burcunun libidosu herzaman yüksek olur üçüncü sirayi da yengeçler alır 😂 astoroiji bunu söylüyor
+1 yılGeceleri benim 12den sonra tezgahi kurarim
011 Yorumla- +1 yıl
Tezgahı kurarım 😂😂 ne laa hal mi bu 😂
- +1 yıl
Aynen pecete falan iste 🤣
- +1 yıl
İlahi sen çok sakacısın 🤣
- +1 yıl
Beni de güldürdün hee 🤣
- +1 yıl
Saka degil kiz gercek aaaa :)
- +1 yıl
Biliyorum gerçek olduğunu da senin tabirin beni güldürdü
- +1 yıl
Tezgahı kurarım dedinya ona güldüm 🤣
- +1 yıl
Bu ulke sartlarinda seni guldurebildiysek ne mutlu bize 🙏
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Haklisin rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSabah başlar akşama kadar en üst seviye çıkar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbir sevgilim vardı;gün içerisinde ofisimi basmıştı, kapıyı kilitleyip sevişmek istemişti elbette geri çevirmedim ortamım müsaitti
demem o ki bunun yeri zamanı saati yok
bir başka sevgilim oral seks ile uyandırmıştı işte yine aynı saati zamanı yok gelince geliyor00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoğalarda her saat, her dakika. Değişir bu ya işyerinde tetikleyici çoktur, gündüz daha çok olur. Yaşı gençtir her dakika. Genel olarak akşamları boş kalınıyor ve beslenme emilimi tamamlanıyor ondan dolayı akşam. Bir de sabah erken saatler gece melatonin, serotonin vs hormonların sağlanması sebebiyle.
00 Yorumla
+1 yılben de sabah oluyor... 😈 morning seks 😍 harika bence 👍
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Geceleri ve sabah uyanır uyanmaz olur. Çünkü gece bütün işlerini yapmıştır kafa yoracak tek bir şey kalmıştır o da seks.. sabahta yeni uyanmışsin güne seks ile başlamak istersin.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim yahya 🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabah bence daha çok olur uyanık olduğunda bilinç tamamen açık yeni yeni tazelenio kendine gelen bir penis ve vajina var yani akşam da güzel olur onda da günün yorgunluğu yaralı bir cilginlikla bitirmek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerde sabah akşam ve güzel bir hanımı frikik durumu varsa hemen ibre yükselir o yüzden kadınların giyim kuşum ve hareketleri libidoyu anormal etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u +1 yılNedeni bir çok etkene göre değişir. Saatleri de bu etkene göre değişir ama bu durum genelde geceleri olur. Günün keşmekeşi bittikten, ortalık sakinleştikten sonra daha sık artış olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. kadınlar bu konuda hep uzak kaldığı için 😁😂🤣 onlara bakarsan hep duygusal en son şey ya da hiç olmaması gereken durum klasik türk kadını işte 🤣
00 Yorumla
+1 yılVallahi benimki Sabahları hep maşallah ayakta ama çişimi edeyim geçiyor
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 erkeklerde genetik birşeydir bu bütün etkekler bu şekilde uyanıyor
- +1 yıl
Aynı Aynen kesinlikle haklısın
- +1 yıl
🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka hormonların saati yoktur yükselmesi için tetikleyici olması lazım bilmem anlatabildim mi
033 Yorumla- +1 yıl
Reiss 😂 illaki öyledir ama ben genel olarak bu konudaki düşüncenizi merak ediyorum
- +1 yıl
Genel deyince şimdi jeton düştü kankam şimdi ksyi baz alırsak millet genelde gece hormon salgiliyor ortam pis
- +1 yıl
Bir erkek için tetikleyici sebeb gerekmiyor ki erkekler sabah saatlerinde libidosu tavan yapmış oluyor mesela demekki tetikleyici bir sebeb gerekmiyor öyle değil mi? reiss 😂😂
- +1 yıl
Valla sabah olayıda söyle reis hormonlar tavan yapıyor genelde çadır kurulu. Normalde ise kendim için konuşayım bana tetikleyici lazım gün içinde 😂
- +1 yıl
Benim anlamadığım Şu reis 😂 sabah sabah nerden böyle bir şey aklınıza geliyor biz gözümüzü açamıyoruz 🤣 yataktan zor kalkıyoruz bırak oyle şeyler düşünmeyi aklımıza bile gelmez 🤣 sizi bu dürtüyle uyandıran sebeb nedir?
- +1 yıl
Vücudu kendi salgiliyor ki her sağlık erkekte olur. Bence buna bu kadar takılma kankam
- +1 yıl
Eyvallah reiss 🤣 sustummm 😂
- +1 yıl
Ricalar ortam kötü böyle sorular burada sıkıntı yaratır kanmam hadi bye 😂
- +1 yıl
🤣🤣 korkma leynn ben arkandayım 😂😂
- +1 yıl
Beni de güldürdün hee 😂🤣 ilahi sen
- +1 yıl
Senin benim arkamda olmandan bile korkuyorum 😂
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok reiss 😂 kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek 🤣🤣
- +1 yıl
Adımı avucuna yaz. Beni hatırladıkça avucunu yalarsın.
- +1 yıl
Hatırlarım merak etme hafızam çok kuvvetlidir nede olsa muhasebeciyim ondan olsa gerek kendine dikkat et reis 😂 gözüm üstünde 😄
- +1 yıl
Reiss seni tenhada yakalarsam affetmem 😂 duvara yaslarım 😄
- +1 yıl
Devir kötü kolla götuuuu.
- +1 yıl
Tanıyamadım seni kankam
- +1 yıl
Reiss beni nerden tanıyacan. Bende seni tanımıyorum ki
- +1 yıl
Eskiden belki tanışmış olabileceğimizi düşündüm reis
- +1 yıl
Hayır gülüm ben seni tanımıyorum iki makara yapıyoruz surda eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi reis 😂
- +1 yıl
He he aynen 😂 kankam dikkat et sne yinede kendine
- +1 yıl
Sen artık beni korursun 😂
- +1 yıl
Ben kendimi korurumda seni kim koruyacak acaba 😂😂
- +1 yıl
Sen korursun devlet gibi kadınsın kanka
- +1 yıl
Ben seni korumak istedim reis🤣 arkanı bana yasla dedim ama 🤣 sen ne dedin ben senden korkuyorum dedin 🤣
- +1 yıl
Reiss 😂 merak etme emin ellerdesin bizden zarar gelmez
- +1 yıl
İnş emin ellerdeyimdir ama güven problemi yaşıyorum kanka
- +1 yıl
Nasıl güven problemi yaşıyorsun reiss sitenin en samimi en doğal en anlayışlı en neşeli çılgın ruhlu en saygılı seviyeli üyesiyle konuştuğunu bilseydin emin ol kendin birakirdın kollarıma kendine ben bu sitenin gülen yüzü neşesi diye tanınıyorum reis bizden zarar gelmez merak etme sen beni bilen bilir bilmeyen de nasibinde varsa öğrenir 😂
- +1 yıl
Anlatsana kendini biraz kankamm
- +1 yıl
Gerek yok reiss zamanla tanırsın inşallah ben hep burdayım
- +1 yıl
Hadi bakalım teyze kendine iyi bak
- +1 yıl
Teşekkür ederim sende gülüm Allah'a emanetsin 🙋
- +1 yıl
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genellemeyi yapmak zor ya kisisel cvp gerek bnce
012 Yorumla- +1 yıl
Sende kişisel cevap ver aslan parçası 😄
- +1 yıl
Bende sabah olmasına şaşırıyorum zaten sabah böyle bir şey nasıl aklıniza geliyir biz gözümüzü bile açamıyoruz 🤣 yataktan zor kalkıyoruz bırak oyle şeyler düşünmeyi aklımıza bile gelmez 🤣
- +1 yıl
🤣🤣 tm peki sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin sayın hocam 🤣 eyvallah
- +1 yıl
😂😂 ne biliyim öyle bir yazdın ki sana bu işin uzmani gözüyle baktım 😄 moderatörlük nerden çıktı sayın hocam 🤣 ben modetör filan değilim sadece normal bir kullanıcıyım ben bu sitenin neşesi gülen yüzüyüm
- +1 yıl
Nerde oturuyorsun sen
- +1 yıl
Sadece şehir olarak belirtebilirsiniz
+1 yılEn çok geceleri, herkes uykuda ama biz değiliz. 😜
00 Yorumla
+1 yılkadın yumurtluyosa 24 saat, erkek doluysa 24 saat artış gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılO işin saati yoktur..
Ne zaman seni tahrik eden birisini görsen libido yükselir..00 Yorumla
+1 yılHep yüksek ne yazık ki :( Yalnız olunca başa çıkmak çok zor oluyor.
00 YorumlaSabahları daha çok oluyor. Nedeni daha enerjik oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah kalincs ve geceleri bu saatlerden başlayarak. Ama tabi olmamasi gereken saatlerde de oluyor :///
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseher vakti beni uyandiran durumlar oluyor genellikle😊
011 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 olur öyle şeyler normaldir
Cevap sahibi+1 yılnormal mi gerçekten?
- +1 yıl
Evett her sağlıklı erkeğin yaşadığı bir durumdur bu
- +1 yıl
Erkeklerin libidolari sabah erken saatlerde ve gece saatlerinde daha yüksek olur bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir teoridir
Cevap sahibi+1 yılama ben zaten fazla fazla yaşıyorum bunu kendi kendime yaparak
- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋ yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılsağ 2
Cevap sahibi+1 yılol
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 iyi akşamlar
Cevap sahibi+1 yılsana soracaklarim var aslinda benim
Cevap sahibi+1 yılmüsait misin
+1 yılUyaninca genelde ereksiyon olmus sekilde uyaniyorum ve mastürbasyon yapmadan yataktan cikasim gelmiyor. Gece de mastürbasyon yapip uyumak kolay oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılvücut yapısı ve isteğe bağlı değişir kişiden kişiye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Bunun belirli bir saati yok ne yazık ki 👉👈
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSabah ve gece 🤭
07 Yorumla- +1 yıl
İkindi yokmu 😂
- +1 yıl
İşte olduğum için aklıma gelmiyor 🤭
- +1 yıl
😂😂 tm peki öyle olsun.. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Hep teşekkür ediyorsun zaten 😔
- +1 yıl
Ne güzel işte demekki nazik ve kibar bir insanım
- +1 yıl
Sen ne olsun istiyorsun peki
- +1 yıl
Sohbet edelim özelden istiyorum 😔
+1 yılbende sabah saatleri ve akşam 8 den sonra
03 Yorumla- +1 yıl
İkindi kaçtan sonra oluyor deliğganlı 🤣🤣
- +1 yıl
:) 8den sonra işde vakti yok
- +1 yıl
ndktkp atmyrsun
Olmadık zamanlarda :)
032 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle olur nedense insanoğlu her zaman imkansız olan şeyleri sever doğamız da var bu... yorumun için çok teşekkür ederim karizmatik beyefendi 😂😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
burada konu benmiyim peki beyefendi 😂
- +1 yıl
😂😂 pusulamı laa bu bana dönsün 😂 karizmatik şey seni 😂
- +1 yıl
Karizmatik beyefendi 😂 bu duygunun yeri ve zamanı olmuyor gerçekten ama daha çok gece oluyor diyebiliriz çünkü gündüz iş güç günün stresi vss derken böyle şeyler düşünmeye pek fırsat olmuyor açıkçası.
- +1 yıl
Akşam dinlenmiş oluyorsun ama 😂 gece sakin bir beyin ve vücut oluyor
- +1 yıl
Bu şey gibi oldu bugün olmaz salı sallanır , Çarşamba çarşafa dolanır , Perşembe perişanlık cuma mübarek gün cumartesi pazar tatil 😂😂 aman şunun şurasında pazartesiye ne kaldı ki 😂😂
- +1 yıl
Yok bugün Perşembe olmaz perişanlık derler 🤣🤣
- +1 yıl
Aa karizmatik beyefendi yorum yazmış 🤣😂
- +1 yıl
Aman şunun şurasında pazartesiye ne kaldıki 😂😂 ecele etme leen dellendin mi 😂😂
- +1 yıl
Bu iş insanı öldürmez ama süründürür 😂🤣
- +1 yıl
Ölmeni isteyecek kadar zalim birisi değilim ama sürünmende bir sakınca görmüyorum 🤣🤣 karizmatik beyefendi 😂
- +1 yıl
Neler yapmazzz 🤣
- +1 yıl
Sen polis misin gerçekten
- +1 yıl
Yok estafurullah oyuzden sormadım sadece merak ettim
- +1 yıl
bir şey ispatlamaniza gerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saat 13:28 de benimki :D :D
07 Yorumla- +1 yıl
Seninki dakik 😄😄 demekki 😂
- +1 yıl
🤣🤣 niye acaba 😂
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü özelden konuşmaya karşıyım
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSabah diyorlar ama bende pek olmuyor.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyanınca kan toplamasindan
00 Yorumla
+1 yılşeceresini mi tutcan :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılSabah aşırı derecede olur hanımefendi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSabah ve akşam saatleri.
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalınan her saatte yükselebilif
00 Yorumla
+1 yılGecelerı teyze gecelerii 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Saati vakti yoktur 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafası ne zaman eserse
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer anı yüksek olan ben 🤦♂️
00 Yorumla
+1 yılgece kendiyle baş başa kaldığında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılpek saat farketmiyor :D
00 Yorumla
+1 yılborsa mı bu aw
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bitcoin temsili 🤣 nerde bu bitcoinciler sahi 🤣
- +1 yıl
bitcoin çok düştü bu aralar... belkide benimde libidom ondan düşüktür. umarım yakında bir rally yaparda paramızı kurtarırız :D
- +1 yıl
😂😂 hadi inşallah diyelim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de 3 öğün 😄
00 Yorumla
+1 yılHaydar dümen öldü mü?
00 Yorumla
+1 yılBenim saatim yok tetikleyici olmasi lazim
00 YorumlaSen kadın değil misin bilmiyormusun
00 Yorumla
+1 yılher an :D
00 YorumlaHer daim yükseğim..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğişiyor
30 Yorumla