Kadın pantolonunu indirip donunu açınca çok kötü bir koku etrafa saçılıyor 🤢 neden bu kadar kötü kokiyor bu koku nasıl geçicek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAy benim eski çalıştıgım yerde bir kadın vardı yanından geçerken bile kokardı. Hele masama gelip bir şeyler diyecekse eyvah eyvah. Sonra konuşurken öğrendim ki vajinal enfeksiyonu varmış ve tedavi görse de sürekli tekrarlıyormuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen bazılarının daha açmadan iki metre uzaktan kokiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
+1 yılPistir temizlenmiyodur normalde öyle koku olmuyor insanlar orayı ağzına bile alıyor yani
07 Yorumla- +1 yıl
E yani alınması normal değil mi
- +1 yıl
@TozParçası Pis bir şey olsaydı millet ağzına alamazdı demek istiyorum yani temizlik önemli
- +1 yıl
Öyle tabi haklısın ben ağzına alanları eleştiriyorsun sandım
- +1 yıl
@TozParçası ben çok sevmem iğrenirim huyum öyle ama seven sever tabi kişiden kişiye değişir dediğim gibi temiz olunmalı parayla yapılmaz mide önemli 😂
- +1 yıl
Resmen harcadın bizi ne diyim halbuki senden ilham alıp soru açmıştım
- +1 yıl
@TozParçası güzel soru sormuşsun ne harcaması fikrimi belirttim kötü bişey söylemedim ayrıca evlisiniz benden kat kat deneyimlisinizdir ben yalan yanlış bilgi verebilirim 🙂
- +1 yıl
Evet öyle evlilik öncesinde denemiştim zaten büyük konuşma sonra istersin yalayan bulamazsın 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bakımsız ya da enfeksiyon falan vardır midem kalktı sbjsjs
012 Yorumla
Soran+1 yılA* kokusu çok kötü cidden
Cevap sahibi+1 yılBalık gibi koku oluyormuş enfeksiyon falan varsa
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse doktora gitmelj
Soran+1 yılBazi kadınlar oliyor 2 metre uzaktan açmadan kokuyor
Cevap sahibi+1 yılYuh öğğhh🤢o ne be
Soran+1 yılKıllı a*cık kokusu işte
Cevap sahibi+1 yılKıllarını almıyor terliyor yikanmiyor hatta belki regl olunca da o yikamiyordur
Soran+1 yılSana hiç öyleleri denk gelmiyor mu? bazı kadınlar var böyle yanlarına hafif yanaşinca bile koku geliyor
Cevap sahibi+1 yılLisede cook vardı öyle kiz
Soran+1 yılBelkide yikamiyorlar ondan kokiyor cinsel bakımını yapican şimdi canım
Cevap sahibi+1 yılBir arkadaşım vardı vajinasi değil de afedersin koltuk altı killi geliyordu hani 1 2 gün alamazsin çok yoğun olursun yine OK ama bu kız killi sakalli geliyordu umrunda da değildi yani soğudum kızdan
Cevap sahibi+1 yılYa işte enfeksiyondan kokar ki bu da kirlilikten oluyor genelde ya da cinsel hastaliktan ya da gerçekten bir sorun olabiliyor bazen
ya da kirlilikten kokar reglken de kokuyor onu da hesaba katarsan genelde korkuyor vajina temiz vakmali ona
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlar ne kadar temizlesede yine pis kokardır orası buna alışmalısın
00 YorumlaIntim jelleri bunun için var...
20 Yorumla
+1 yılİntim yıkama jeli kullansın. Doktora gitsin.
00 YorumlaEnfektion olabilir jinekolog gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyy ne pis bir kız bu🤢
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye seninki sanki lavanta mi kokiyor?
Cevap sahibi+1 yılEvet benım seviştiğim erkek yalıyor dakıkalarca
Soran+1 yılBana niye anlatiyon seviştiğin erkeği
Cevap sahibi+1 yılNebılım 😂
Soran+1 yılBeni mi kiskandirmaya çalışıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsen böyle bır kızla nasıl yatabılıyorsun cıddeb
Soran+1 yılYatamiyorum işte yatilmiyor sende geldin bana Özel anlarını anlattin ben kıskandım
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılDuşa sok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnfeksiyon olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım