Sevgilimle libido uyuşmazlığımızı nasıl dengeleyebilirim?

Baştan lütfen abuk subuk asılmaya çalışacak olanlar veya dinle, namusla yaklaşacak olanlar yorum yapmasın. Erkek arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkimiz var ve birbirimizin ilkiyiz. Ben 23, erkek arkadaşım 24 yaşında. Daha çok genciz anlayacağınız. Üzerimizde herhangi bir ev geçindirme çabası, maddi geçim derdi, çalışma derdi gibi dış etmenler yok denecek kadar da az. Farkındayım ki güzellik göreceli bir kavramdır fakat çirkin olmadığımı söyleyebilirim (çevremdekiler genelde çok güzel olduğumu söyler), aptal bir kız asla değilim, başarısız değilim, fazlasıyla bakımlıyım; hijyenime, temizliğime, fiziğime, görüntüme oldukça dikkat ederim, düzenli spora giderim, sosyalim, maddi herhangi bir beklentim asla yoktur vs. Bakınca çoğu erkeğin beğenmeyeceği herhangi bariz bir özelliğim yok diyebilirim. Gelelim asıl konumuza; ilişkimizin 2. veya 3. ayından sonra cinsel hayatımızda ciddi bir gerileme oldu ve erkek arkadaşım kavga ettiğimiz için olduğunu söyleyerek suçu bana atmaya çalışsa da 2 yılın her gün kavga edecek halimiz yok 😅 Psikolog veya üroloji önerilerimi reddediyor ve cidden her fanteziye açık olduğumu söylesem de herhangi bir fantezisi olmadığını söyleyerek beni geri çeviriyor. Fantezi kıyafetleri, macun vb. her yolu denedim ama libidosu inanılmaz düşük ve ben ilk kez libidosu bu kadar düşük bir erkek görüyorum. Diyorum ki daha gencecik çıtırken bu kadar isteksizse, evlenince, çocuk olunca ne olacak? Onu gerçekten çok seviyorum ama ne kadar reddetsek de cinsellik, bir ilişkide temel yapı taşlarından biri. Yani ben de istiyorum güzel kıyafetlerle ona sürpriz yapayım ve çok hoşuna gitsin ama gitmiyor ne yazık ki.. Benim anlayışıma göre birlikte uyuduğumuz hemen her gece absürt bir durum olmadıkça bir şeyler yaşayabiliriz ama ona göre hergün hergün olamaz. Zaten kısa sürüyor, benim için gerçekten önemli değil ama bari ikinci tur olsun. O da yok. Sizce nasıl bir çözüm bulabilirim? Özellikle benzer olaylar yaşayanlardan fikir alabilirsem çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Sevgilimle libido uyuşmazlığımızı nasıl dengeleyebilirim?