Baştan lütfen abuk subuk asılmaya çalışacak olanlar veya dinle, namusla yaklaşacak olanlar yorum yapmasın. Erkek arkadaşımla 2 yıllık bir ilişkimiz var ve birbirimizin ilkiyiz. Ben 23, erkek arkadaşım 24 yaşında. Daha çok genciz anlayacağınız. Üzerimizde herhangi bir ev geçindirme çabası, maddi geçim derdi, çalışma derdi gibi dış etmenler yok denecek kadar da az. Farkındayım ki güzellik göreceli bir kavramdır fakat çirkin olmadığımı söyleyebilirim (çevremdekiler genelde çok güzel olduğumu söyler), aptal bir kız asla değilim, başarısız değilim, fazlasıyla bakımlıyım; hijyenime, temizliğime, fiziğime, görüntüme oldukça dikkat ederim, düzenli spora giderim, sosyalim, maddi herhangi bir beklentim asla yoktur vs. Bakınca çoğu erkeğin beğenmeyeceği herhangi bariz bir özelliğim yok diyebilirim. Gelelim asıl konumuza; ilişkimizin 2. veya 3. ayından sonra cinsel hayatımızda ciddi bir gerileme oldu ve erkek arkadaşım kavga ettiğimiz için olduğunu söyleyerek suçu bana atmaya çalışsa da 2 yılın her gün kavga edecek halimiz yok 😅 Psikolog veya üroloji önerilerimi reddediyor ve cidden her fanteziye açık olduğumu söylesem de herhangi bir fantezisi olmadığını söyleyerek beni geri çeviriyor. Fantezi kıyafetleri, macun vb. her yolu denedim ama libidosu inanılmaz düşük ve ben ilk kez libidosu bu kadar düşük bir erkek görüyorum. Diyorum ki daha gencecik çıtırken bu kadar isteksizse, evlenince, çocuk olunca ne olacak? Onu gerçekten çok seviyorum ama ne kadar reddetsek de cinsellik, bir ilişkide temel yapı taşlarından biri. Yani ben de istiyorum güzel kıyafetlerle ona sürpriz yapayım ve çok hoşuna gitsin ama gitmiyor ne yazık ki.. Benim anlayışıma göre birlikte uyuduğumuz hemen her gece absürt bir durum olmadıkça bir şeyler yaşayabiliriz ama ona göre hergün hergün olamaz. Zaten kısa sürüyor, benim için gerçekten önemli değil ama bari ikinci tur olsun. O da yok. Sizce nasıl bir çözüm bulabilirim? Özellikle benzer olaylar yaşayanlardan fikir alabilirsem çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bütün yorumları cevapları okudum
Sevgiliniz aseksüel
24 yaşında bir erkek fişek gibi olur kadını altına almak için can atar kadını görür görmez kalkar
Maalesef normal değil sevgilinizin durumu ve düzelmez
Zaten elinizden geleni de yapmışsınız
Bu durumda ya ayrılacaksınız ya da böyle olduğunu bilerek ilişkiye devam edeceksiniz?
Ama şöyle söyleyim sizin bu durumdaki beklentiniz farklı yani ilerde bu durum sizi çok incitecektir
Evlenınce falan herkes çatır çatır seks yaparken gotunu dönüp yatan bir koca ile mi olmak isterdiniz?
Yoksa renkli bir yatak odan ve güzel bir cinselliğinin olduğu bir evlilik mi
Karar sizin00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence Bu tür konuları açık ve dürüst bir şekilde partnerinizle konuşmak önemlidir. Duygularınızı, ihtiyaçlarınızı ve endişelerinizi paylaşın ve onun da düşüncelerini anlamaya çalışın. Partnerinizin duygularını anlamak ve ona karşı empati göstermek önemlidir. Onun ihtiyaçlarına ve düşüncelerine değer verdiğinizi göstermek, ilişkinizi güçlendirebilir. İlişkinizin diğer yönlerine odaklanmak, sadece cinselliğe değil, duygusal bağınıza da odaklanmanıza yardımcı olabilir. Farklı cinsel aktiviteler deneyerek ve birbirinizle cinsel tercihleriniz hakkında açık bir şekilde konuşarak cinsel yaşamınızı zenginleştirebilirsiniz. : Stres ve yorgunluk, cinsel isteksizliği etkileyebilir. Bu nedenle, iş, aile veya diğer yaşam stresleriyle başa çıkmak için birbirinize destek olmak önemlidir. Eğer uyuşmazlık devam ediyorsa ve sizin için önemli bir sorun haline geliyorsa, cinsel terapist veya danışman ile çalışmak size yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doktora götürmeden olmaz
Bir sürü aynı mevzu var hiçbiri doktora gitmeden değişmedi
Doktora gidince de değişeceği garanti değildir
Adamın spor yapması kendine bakması istekli olması senin isteklerine saygı duyması vs gerek
Normalde senin içinden geçmesi uyutmamasi gerek :))
Sen ne yaparsan yap adamın hormonları düşük takla da atsan bişe yazmaz
08 Yorumla
Soran+1 yılYani mesela bir kez bile sabah ereksiyonu yaşamadı. İlişki sırasında genellikle beni tatmin etmeye çalışıyor ama bence onun nedeni de kendisinin ihtiyaç duymaması..
- +1 yıl
Adamın belkide hormon üretimi yok
Diyorum ya onun seni uyutmamasi gece canı isteyince surterek uyandirmasi gerek
Belkide yaratılışı böyle
Ama bir sorun olabilir doktora gitmeli buna ikna etmelisin
Sen bu arkadaştan başkasıyla ilişki yasasan bir daha bunun yüzüne bakmazsın emin öyle
Soran+1 yılUzun bir ayrılık sürecimiz oldu ve demek istediğinizi çok iyi anlıyorum, çünkü yaşadım. Çok sevmeyen bir kızın katlanabileceği bir durum değil.
Soran+1 yılZar zor ikna ettim ayak üstü tanıdık bir ürologla sohbet etmiş, adam da demiş ki "senin yaşındaki çoğu erkek böyle ama dillendirmiyor, normalsin"
Soran+1 yılŞimdi ona güvenerek savunma yapıyor bana, söyleyince de "gittim işte normalmiş" diyor
Soran+1 yılTekrar ikna edebilir miyim bilemiyorum yani ama bence de çözüm ihtimali yüksek bu şekilde
- +1 yıl
Yalan söylüyor bence
Millet uçacak yer arıyor
Kapı deliğine hallenen var
Milletin önünde ayakkabı baglanmisyor
Hesabıni gizliden çıkar bak gör millet neler istiyor
Olabilirmi ya hep böyle filan o zaman dünya nüfusu daralsin on yıla kadar
Yalan o inanmıyorum ben
O yaslarda bu tarz sorunlar en az durumdadır
Oleyse normalse 30 yaşına gelince hiç kaldirmasinlar andropoza girsinler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunu edepli bir şekilde ifade etmek isterdim ama açık konuşacağım çünkü tam da böyle bir konu. Adam paketinizi açtıktan sonra ilgisi azalmış. İkiniz de aynı oranda suçlusunuz. Diyoruz ki evlenmeden önce yapmayın ki birbirinizden bıkmayın ama ne acelesi varsa evlenmeden yaşamayı bir halt sanıyor bazıları.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten 2 ay sonra bu yaşansa daha mı iyiydi? Ben hristiyanım üstelik bizde böyle bir şey yok. Ki bu tatz durumların önceden fatk edilmesi çok daha doğru benim düşüncem. 🤭
Soran+1 yılEvlendikten 2 ay sonra bu yaşansa daha mı iyiydi? Ben hristiyanım üstelik bizde böyle bir şey yok. Ki bu tarz durumların önceden fark edilmesi çok daha doğru benim düşüncem. 🤭
- +1 yıl
Hristiyanlık da İslam gibi ahlak üzerinedir ama şu anki Hristiyanlar (Avrupalıları kastediyorum.) Hristiyan değildir, bozulmuş bir dine inanmaktalar ya da direkt olarak dinsizler. Yoksa zina, Hristiyanlıkta da zinadır.
Evlenip de böyle şeyler yaşasanız onu yoluna koymak için evlilik terapistine gidebilirsiniz. Öyle ya herkes evlenmeden ilişkiye girip de ''deneme sürüşü'' yapacak değildir. Yine olmadıysa boşanılabilir ama yine bu kötü değildir çünkü en azından yaşanılan şeyin evlilik çatısı altında yaşandığı bilinmektedir. Karı koca arasında geçen ilişkiyle nikahsız olanı bir tutamazsınız. Hristiyanlık da dahil semavi dinlerde bu böyledir.
Soran+1 yılNe alaka sen ne diyosun abla çık aradan bee, konunun bunla ne alakası var herkesin özel hayatı kendine, ayrıca şu an da ilişki terapistine gidilebilir, illa evlenmek gerekmiyor bunun için
- +1 yıl
Demek istediğim şu ki adamın size ilgisi azalmış elde edince. Erkeklerin pek çoğunda bu var.
Soran+1 yılYav ne alaka adamın genel isteği yok, hiç prno izlemiyormuş, önceki sevgilileri ondan bir şey yaşamadıkları için ayrılmış, konu bambaşka şu an
- +1 yıl
Evlenirseniz belki kendine gelir. Nikahta keramet var derler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Öncelikle güzel bir ilişkiniz var nazar değmesin. Lakin bunun çözümü yok tamamen karakter meselesi sağlık sorunu yoksa. Sana ne söylüyor sebep olarak. Kimi erkek kavgalı iken yapamaz. Ama 24 daha genç yani fiziki olmaması lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılKavga edince isteksiz olduğunu söylüyordu ama bunun yanında normalde de başkalarına kıyasla libidosunun düşük olduğunu söylüyor
Soran+1 yılHep öyleymiş yani p*rno bile izlemezmiş
Soran+1 yılBu yorumu duyduğum iyi oldu 😅 ben de hep öyle avutuyorum kendimi "en azından aldatmayacağını biliyorum" diye. Bakma cidden çok seviyoruz birbirimizi ama bu ilerde büyük sorunlar yaratabilir
Soran+1 yılİleride çocuktan falan hiç fırsat olmaz, bahanesi artar demek istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel sağlık üzerine destek alabilir. Başka türlü zor çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılO da ikna olursa 🥲
Cevap sahibi+1 yılİkna olmuyorsa ayrıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılKıymetini bilmemesine üzüldüm söylemek istediğim çok şey var ama farkeden bir şey olmaz sonuç olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılKıymet bilmemek değil ama içinde istek yok genel olarak. Hep de böyleymiş
Cevap sahibi+1 yılİmkan olsa benden biraz vereyim derdim bendeki sınırsız 😂 En azından senin kıymetin bilinir
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Maddi sorunu vardır spora yazılsın birde yağlı biriyse
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu ben de çok önerdim de üşengeç
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilide aynı seninki gibi yok yani libido bu durumda hiç bi şey yapamazsın asla yükselmiyorlar doğuştan gelen bir şey. Yani ya katlanıcan ya ayrılıcan karar senin
03 Yorumla
Soran+1 yılYani düzelir diye umuyorum 2 yıldır denemediğim şey kalmadı ama çok da seviyorum bir yandan
Cevap sahibi+1 yılolmuyo ya emin ol düzelmez mesaj atsana baa
Cevap sahibi+1 yılBANA
+1 yılAzdirici at findik fistik yedir damat macunu yap
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi bir oldu, iki oldu da her gün yapamam ki sonuçta. Üstelik denedim, o da işe yaramadı sadece terletti
- +1 yıl
Ozmn doktorluk bunun is hormonu az herhalde
+1 yılKuşu ötmüyo gibi. Bırak onu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşında daha
Benim umurumda bile değil sevdikten sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyordum bunu yaşayana kadar, yine 2 senedir devam ediyorum ama düzelebilecek bir şeyse neden düzelmesin
+1 yılBabasının gururr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım