Güncellemeler
+1 yıl
Şu an bekarim yani arkadaşlar. İki sevgilim oldu ben ilkini fiziksel olarak arzuluyorum ikincisinde de hala duygusal hislerim var. Bizim ayrilma sebebimiz bumbledan kızla buluşmasiydi. Ben ayrilali aylar olmasina ragmen ondan baskasiyla sevismeye cekiniyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen seksten memnun değilsen ayrıl çocuktan. Duyabilir. Eski sevgili bu senin dönmeni isterse duyurur. Sakin ol
Ayriyiz zaten ayrilali da 6 ayi gecti duygusal olarak hala onu seviyorum ama fiziksel istegim digerinde
şu an sevgilin yok mu anlamadım?
Yok yok evet bekarim aylardir
Anladığım üzere seni aldatmış. O halde bunu önemsememelisin. Eskisi ile sevişmek istemen normal hem memnun kaldın hem de güvenebilirsin. Seksi özlemişsin işte
Evet gercekten oyle sadece kotu birisi gibi anilmak da istemiyorum
Seks isteğimiz olur. Bu ihtiyaç. Ama eski sevgili konusunda emin değilim. Sana rahat güvenilir gelen şey sonrasında saçma yerlere gelebilir
şu an ki erkek arkadaşınızın başka biri ile sevişmesi sizi rahatsız eder mi?
Benden onceki ile sevisirse eder maalesef seyden cekiniyorum iliski icindeyken de onu sevmedim sanmasindan ama bumbleda kizlarla konusan oydu
şu an bekarım diye belirtmişsiniz yeni gördüm. aldatma durumu olmuyor, hatta şu an ikincisi başkası ile birliktedir belki
Sen kafana göre takıl eskisinide başkasıyla aldat gitsin
Bence düşündüğün bile hata git yapış eski sevgilinin yakasina
Şimdikinden ayrıl sonra diğeriyle ne istersen onu yap
Ayriyim zaten aylarr oldu ayrilalı
Şu an iliskim yok ki bekarim
Tamam eskisiyle tekrar birlikte olmak istiyosan git konuş kimseyi aldatmıyorsan bi sıkıntı yok
Bu * olmaz dimi
Kahp*elik
Hayatında kimse yoksa neden olsun ki? İstediğinle konuşmakta görüşmekte özgürsün
Olayı etik ile nasıl ilişkilendirdin
Sanki iliski icindeyken de akli eskideymis gibi
yani durum öyle ama eskiye değil yeni birine odaklan. Sevgilin eskiyle yatarsan zaten duyacak değil mi
Bilmem duyabilir
sonuçta ilişkin yok. diğerinde aklın evet ama bu aktif bir ilişkide değil. EEtik kaygılarını bi kenara bırak. Libidon daha önemli şu an
Gizlice yaz konuşup bukus
Duymaz boş ver seviş gitsin hangimiz yapmadık ki
Onunla önce bi konuşmayı dene
Kiminle
Sevişmek istedigin kişiyle
O zaten benim evet dememi bekliyor
Tamam o zaman mevzu ne
Biz kızlara bi günde küsmedik...
Haci cocuk beni boynuzladi hala ona sadakat borcum var gibi hissediyorum ne küsmesj
Çocuk seni boynuzladıysa neyin sadakat borcunu hissediyorsun ki. Karışamaz hiçbir şeyin değil kasma o yüzden bu kadar diğeri zaten ister herhalde.
@Mericeyn10 digeri 6 7 senedir bekliyor beni cok istekli
Hmm ama siz ayrısınız 🤔 eski sevgilin FB ilişkisine mi dönecek şimdi?🤔
@mericeyn10 yani aramizda mesafe var o iliskiyi de ister ama ben istemiyorum asik o
Mesafe mi var o kötü yaa. Peki ilişkiye nasıl gireceksiniz kii? Nerelerde yaşıyorsunuz
Bende mesafeden dolayı ayrılmıştık 🥺 mesafeden başka hiçbir engel yoktu. İlk defa da bir sevgilimle ileri gitmiştik cinsellik, nudelar falan. Ama hiç buluşamadoğımız için o işi de yapamadık 😪