Görüştüğüm biri sürekli arabasında birlikte oluyoruz ki daha çok cinsel odakla yaklaşıyor bana öyle olsa bile rahat olacağım yerde birlikte olmak isterim arabada çok cring itici geliyor rahat rahat yatakta olmak varken bunu ona açık açık soylıyım mi yani bir şey yaşayacaksak bari rahat bir yer olsun diye üstelik biri gelir korkusuyla da hemen oldu bittiye getirip boşalıp geri dönüyoruz yani saçma sapan cinselliği hakkıyla yaşamıyoruz hızlız hızlı 1 dakika içinde oldu bittiye geliyir 40 yaşındaki adama o yaşatan sonra cinselliği mi öğretmem lazm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Dana yer temin edemeyen biriyle beraber olmak basitliktir. Yapma!
Yer temin edememek demiyelim de işi gereği kayıtlarda bulunmak istemiyor
Senin şahsiyetini, onurunu o düşünmüyor sen de mi düşünmüyorsun. Araba ne yaa! Gidin günlük ev kiralayın. Ama yook olmaz, para gider. Ve sen kayıt masalına inanıp bu basitliğe rıza gösteriyorsun. Yazık
Yaa yok ev otel konusu filan açılmadı öyle kafasına göre takılıyor kuruyor güya da zaten işim olmaz bakkala gitmem onunla
Yaşın kaç? Bu kadar çömez davrandığına göre gençsin baya.
Çok haklısın gerçekten de öyle.. böyle züğürt tayfayi nereden buluyor sun
Yaa ne bilim allah affetsin birde çirkin sorsan yamaha yarış motoro var bilmem kaç trilyonluk arabaları evleri var ama görüştüğümüz de her zaman büsküvi yiyor hattâ yarılamış oluyor yaa arkadaş insan gibi bir şey yesene o kadar zenginsin olmadı paket yap oldu bitti bisküvi ne yaa cips bile değil hani bu çirkin kısa boylu şişman zengin ama kendine bakmayan büsküvi çubuk kraker tarzı takan tipten öyle hayal et
🤣🤣😇 uğraşma böyle tiplerle lütfen
Araba da dar alan da sikinti sadece yakalanma hazzi veriyor. Basima geldi. Otelle geciyorum
Araba hazzı diyorsun da o zaman da anlamı tadı olmuyor saatlerce sevişmek varken ona yaa öyle 2 büklüm kendi kendine birşeyler yaşıyor hadi hadi birileri gelcek popo korkusuyla oldu bittiye geliyor bizim olay
Arabada daha istekliyim. Otel de iyi ama o kadar istekli degilim. İstanbul'da misin?
Şimdi söyle araba fantazisi başka onunla beraber popo korkusuyla oldu bittiye getirmek başka
Otel tercihim genis genis havalar da sicak
Dmemki o sadee ce kendini düşünüyo sen zevk bile elmassın
Ben ona söyledim o işler o şekilde olmaz gel bak sen beni dinle herşeyin bir sorası adabı usulü vardır diye yaa beyinsiz anlamıyor ya da umursamıyor öyle olunca da zaten bende tık yok oda zoraki 1 hemen biran önce boşalmanın derdin de artık ne kadar zevk alıyorsa bilmiyorum
Boşalmayı zevk sanıyo
Daha önce hiç sevgilim olmadı bilemem ne demişti acaba tecrübesizligin etkisi var mıdır
Alakadı yok
Peki sebebi ne yani bayan olarak ben uzun zevkli bir sevişme yaşamazsam hiç yaşamam siniŕ bozucu olur ama erkek neden oldu bittiyi seçer ki
O demekli sadece boşalmayı seciyo senin boşalman umrunda seğil demekki
Tamam da yavrucum benim boşalmam demek uzun zevk alma süresinin uzun verimli olması demektir
Yani o kişi 2 dakkalık zevki var senle sadece gir çuk icin birlilte :-) tatlımmm a yalanmadan sklmz
mis gibi jakuzili otellerde sevişmek varken hala arabayı mi tercih ediyorsunuz benimle takıl hayatını yaşa😋
Bu yasa geldin nasil tiplelre takiliyn hala. Hic mi hayat tecrüben olmadi?
Yavrucum benim varda karşıdakinin yok diye de yargılamıyor laf etmiyorum hadi olmadı farz edelim gel bak se beni dinle o zaman ikimiz için daha verimli zevkli olur tamam tamam diyor fakat uygulamada aynı
Kanka sen ne anlatiton? Tek amaci cinssllik olan cinsellikte bile kendini dusunen biriyle neden sevgilisin? Senin kendine saygin hic mi yok?
Sevgili değiliz yaa takılıyoruz öyle de bu şekilde olmasına anlam veremedim o şekilde insan kendini aptal durumuna düşürmez o kadar pasif ezik olmaz ki yetersiz olmak erkeği kendine kötü hissettirmez mi
Sevgili değilsin daha kötü. Boyle tiplerin cinssl objesisin yazik değil mi sana ya? Senin gibiler nasil mutlu oluyor anlamiyorum? Nasil isle mesgulsun?
40 yaşındaki dayıyla ne işin var ablacım gençlere yönel
onda da erken boşalma sorunu var demek ah türk erkekleri ahhhhhh
Sorma bazen düşünüyorum hangi ara zevke geldi hangi ara boşaldı helal olsun bıraksak adam ayak üstü kendi kendine boşalicak yetenek mi bilemedim 😅
nasıl buluyorsunuz bu kadar beceriğksizi peki anlatsana
Yaa bir ortamımız var arkadaşlar filan ordan tanıştık seni ilk gördüğüm de ilgimi çektin fark edemiyecek kadar kör değilsin herhalde sana gösterdiğim özel ilgiyi diğerlerine göstermiyordum falan filan işte
belli ki kullanıyor seni
O da öyle demiş zaten. Cinsel odaklı bir yaklaşım
Beni kullanmasını gerektirecek bir durum yok izin veriyorsam zaten veriyorum saatlerce sevişmek varken neden insan o hazzı zevki 1 dakika da oldu bittiye getirir ki ordaki aptallığı anlamıyorum
Kullanılmak o zaten. Sevişmenize demiyorum. 1 dk işini halledip gidiyor
Evli muhtemel söyle otelde yapalım de
Bildiğim kadarıyla evli değildi ama bu şekilde davranınca şüphe duymuyor değilim
Bence evli
Bilmiyorum ama gece sabah öğlen akşam ne zaman arasam sıkıntı yok ınstegram hesabi yok fakat facebooktan baktım evlilik aileye dair hiç bir şey yok
Ama dur içerde bi arkadaş var ağzına yollayım bakım umarım öyle değildir
Var bence birsey
Arabada hiç rahat değil zevk almıyorsun dar
Söyle bence araba istisna durumşarda plur
Söyle tabi ne o ya iki büklüm
Otele gidin ya da gunluk evlere
🤣🤣bence abi cimri
Yok cimri değil onu biliyirum da elimizde kanıt olsun istemiyor yani oteller de apartlar kayıt altında olduğu için sıkıntı olur
Ne jaydı ya, ben çatır çatır gidiyorum orele
Bi de 1 dakika keyif ne ya)))) mıtor ısınmaz o sğrede)
Valla bilemedim acaba motoro önceden kendi kendine mi ısıtıyor ne yapıyor tuaf yaa değişik geldi ilk kez böyle biriyle karşılaştım
Motör sende, enbaz 30dsk sürmeli, önsevişme hariç, arabada daracaık yerde tapılır mu, saten çatşafların üzerinde tspnaj varken
Aynen öyle bir işimi hakkıyla yapmak varken ne bilim yaa aptal sonra da bana laf söylüyor sen pasifsin şöylesin böyle yaaa arkadaş senin saçmalığına anlam veremedim ki ne yapacagimi bilmiyorum
ya otel ya bi ev bul de. otel de 4 yıldızdan aşağı olmasın ve temiz olsun, aksama kadar sevişin sabah bi posta daha atın otelde bi kahvaltı yapın oradan işe
Olmuyor kayıtlarda bende olcam yaa o yüzden sıkıntı kanıt olsun istemiyor işi geregi
İşi neymiş))
Kaydu kim görecek, normalde bi dava açılıp sorulmadığı sürece çıkmaz
Bu senin ki evli bence)))
Ayy korktum bak öyle deme ne olursa olsun başkasının erkeği hem iğrenç hemde günah 🤢🤮
Bence öyle🤭
Ayy dur dur deme öyle yaaaa sen böyle dedikce ben sabırsızlanıyorum o canım arkadaşım yazsin
da öğrenim yazık olur kadına günah onunla geçireceği zamanı benimle geçirmesine hakkı yok ben o kadının halına giremem isterse adam kendi duvardan duvara vursun erkek mi milletin kocasıyla ne isim olur 😭😭
Ben olayınno boyutuyla ilgilenmiyorum şsteten şstediğiyle olsun da anlattıklarından bunu çıkarıyorum
Iyy bu nasil bir ilişki anlayışı
Hiç sorma yaa erkeklerden ilişkiden soğuttu bilmiyorsun olabilir gel sen beni dinle bak çok daha güzel olur ama yaa canım ya da beni umursamıyor tamam tamam diyor fakat uygulama da aynı
Eee yani konuşsan artık
açıkça söyle en iyisi
1 dk kdkelflflf
Aynen ve her seferinde daha önce görüştüğüm kişiler var saatlerce ön sevişmemiz sürüyordu bunda hiç oldu bitti kendi kendine bir şey yaşıyor sevişmekten soğuttu
Normali bu zaten. Evli değilsen arama yazma sorma
Seninnyas kaç ki
Sen işi bilene git bence
Nerden buldun ki
Patronum gibi bir şey öyle düşünelim ki benim hiç işim olmazdı tipten kaybediyordu allah affetsin cok çirkindi yok efendim seni ilk gördüğüm de dikkatimi çektin hattâ diğerlerinin yanında sana daha özel muamele gösteriyordum falan filan bilmem ne
Tüm zevkin kaçmıştır
Hiç sorma birde öyle aptalcal hareket ediyor 40 yaşındaki adamın 20 yaşındaki ergenler gibi kaçamak davranması da ne bilim yaa çok utanç verici
Üzlüdüm adına
Umarım kurtulursun
Evli olmasın seninki
Ayyy öyle deme en çok korktuğum şey inşallah öyle değildir yarın bir şekilde başkasından öğrenirim 🥺
😁🤣😏😁
Arabam yok