Bayadır konuşuyorduk sonra görüştük ama bana çok yakındı yani güzel sözler söyledi ve yakınlaştık bende hoşlandığım kişi olunca bende ona yakınlık kurdum sonra fark ettim ki cinsellik istedi bende ilk buluşmamız daha dedim istemedim doğrusu çünkü belki sonrasında beni bırakıp gitcekti güvenmek istedim ona. Sonra bana çok soğuk davrandı şunu da düşünüyorum tamam yükselmiş olabilir ama neden yani bunu istiyor direkt amacı sizce ne
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAmacı cinsellik demek ki. ilişki de cinsellik değil aşk ön planda olmalıdır Hayır, kesinlikle suçlu değilsiniz. Bir ilişkide cinsellik konusu, karşılıklı rıza ve isteklilik olduğu sürece iki tarafın kabul etmesi gereken bir konudur. Eğer siz cinselliği istemiyorsanız ve kendinizi hazır hissetmiyorsanız, kararınızı açıkça ifade etmek ve kendi sınırlarınızı korumak doğrudur ve saygı görmelidir. Eğer hoşlandığınız çocuk, sizin cinsellik istememenize olumsuz tepki gösteriyorsa veya size karşı soğuk davranıyorsa, bu sizin hatanız değildir. Bir ilişkide karşılıklı saygı, anlayış ve duygusal bağ önemlidir. Eğer sizin isteklerinize ve sınırlarınıza saygı göstermiyorsa, bu ilişkide sağlıklı bir denge olmadığına işaret edebilir. Unutmayın, cinsellik kişisel bir tercihtir ve herkesin kendi zamanlaması ve sınırları vardır. Eğer biri sizin sınırlarınıza saygı göstermiyorsa veya sizi zorlamaya çalışıyorsa, bu sağlıklı bir ilişki için uygun değildir. Kendi duygularınızı ve sınırlarınızı ifade etmek ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir ilişkiyi aramak önemlidir. İlişkide saygı, anlayış ve uyum önemlidir ve bu tür bir ortaklık için doğru kişiyi bulmak için zaman ayırmanız gerekebilir. Unutmayın ki kendinizi zorlamak yerine, sizinle uyumlu bir partnerle sağlıklı bir ilişki yaşamanız en doğrusudur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 gram beyin yok adım gibi eminim. sırf hoşlandın diye ne mal olduğunu görmezden gelip burada amacı ne diye sorman. ha bide erkeklere laf atmıisın vicdansız bilmem ne. 2 lafa kanan sizsiniz. her erkek yalan söylemez. ama duymak istediğiniz yalanları söyleyince aşıksınız. size dürüstlük yaramaz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen her erkek için kast etmiyorum sadece böyle erkekler de var ve benim de hatam bu tarz insanlar bana uygun değil herkese saygım var ama benim de düşüncem bu zaten dünyada bir çeşit insan olamaz ki her türden insan var. Bana uygun olan karşıma çıkmadı
- +1 yıl
Size uygun olan zaten hiç cikmaz siz erkekte karaktere bakmıyorsunuz
Niyeti ne olacak bel altı harici balın tadına bakıp başka kovanları uçacak başkasını bulana kadar ısrar eder balı veren bulunca atar seni kalıpları senaryoları belli aynıları
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Amaç belli sonuç belli
Düşündüğün doğruymuş bence bırakıp gidecekti
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama konuşurken hiç bu konulara girmemişti çok iyiydi her şey yani anlaşıyorduk umutlanmıştım buluşmayla böyle oldu işte her şey bana belli etmedi ki ve ben kendimi sorguladım bunun yüzünden acaba şöyle olsaydı daha mı iyi olurdu falan gibi
Soran+1 yılŞimdi görüşmüyor bile zaten görüşmem olmaz artık seven insan ya da hoşlanan insan görmek istemez mi karşısındaki kişiyi demek ki hep takılıp geçme derdinde
Gizli Üye(36-45)+1 yılkacinci bulusma olursa olsun evlenmeden sana yaklasmaya calisan öpüsmede olsa erkek sevmiyordur. seven erkek sevdiginin elini tutarken bile korkar. Kiyamaz. incitmek istemez. böyle biriyle olacagina hic rvlenme sevgilin olmasin daha iyi. sevgi boslugunu hobi edinerek doldurabilirsin. git denize kudlari dinle.. kendine deger ver spor yap ya da git sokak hayvanlarina yardim et bu tiplerle muhattap olacagina. Bekar kal daha iyi basini sonra taslara vurma bunami samimiyet gösterdim ben diye.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılarkadas cevren falan yokmu düzgün onlarla sohbet et hobi edin gez toz ama bu tiplere yüz verme. Bak ben bi keresinde kafede otururken ailemle arkada bi erkek grubu konusmasi geciyprdu erkeklerde eli ayaga düzgün sanirsin disaridan adam sanirsin. neyse aralarinda konustuklari sey hangi kizlar kolay kandirilir 28 yasina kadar kizlar kolay kandiriliyor ama en cokda 23 yasina kadar kolay kandiriliyor kizlar diye konusuyprlardi arkami dönüp kizacaktim ama ailem vardi yanimda. dikkat et ne üdü belirsiz eli ayaga düzgün bile olsa iki yüzlü cok var.
- +1 yıl
Ne alaka seven erkek öpüşmez mi ha o zaman gerdek gecesi karıma şunu diyeyim karıcım seni o kadar çok seviyorum ki seni zikmeye kıyamıyorum 😀
Soran+1 yılAblacım çok teşekkür ederim bu düşüncelerin için 🙏🏻 Sadece sevmek istiyorum ama artık bu gerçek sevgi yok :(
+1 yılİnsanlar önce etkileşim kurar. Konusur , sohbet eder, tavrı ve tarzı hakkında fikir edinilir. Bu sohbet ilerledikçe , paylaşım arttıkça beğeni ve ilgi artar. Beğeni ve ilgi arttıkça duygular gelişir. Duyguların gelişmesinin doğal sonucu olarak zaman içerisinde yakınlık hissi oluşur. Ama bak ne diyorum zaman içerisinde , yavaş yavaş.
34 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum çok güzel yazmışsınız 👏🏻 Keşke böyle düşünse çoğu kişi
- +1 yıl
Sen de üzülme ablacım. Böyle olmayan insanlardan da hoşlanma. Bırak önce sana , senin varlıgına , seninle olan paylaşıma , seni sen yapan konulara değer verilsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten bende bunu istiyorum tam demek istediklerimi duygularımı anlatmışsınız 🥺
- +1 yıl
@ThisİsOnly Bu adımları zamanında kendim uygulasam da sonu olumsuz şekilde bitti. Ben de aksine bir kıza yaklaşırken istemeden de olsa üzer miyim, incitir miyim diye hep korkarım. O yüzden adımları yavaşça atmayı tercih ediyorum fakat oysaki doğru dürüst sevilmedim.
Bildiğim şey şu ki, uzaktakiler bana yakın olurken, benim yakınımda olanlar ise hep uzaktılar. 💔
Senin arayışınla onun arayışı farklı işte. Bence buluşmadan önce karşındakinin senden ne beklediğinden emin ol ve o kişiyi tanımak için yeterli bir zaman geçirmeden buluşma
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bana belli etmedi ki baya konuşuyorduk hatta bu konulara da hiç görmemişti bende umutlanmıştım. Hep kendimi sorgulatti ama bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk bulusmada hoslanip elini tutmak isteyebilir izin verip vermemek sana kalmış onun dışında yanagindan öpmek isteme ihtimali olabilir ona da izin vermezsin olur biter en fazlası budur yani cinsellik yok diye soğuk davranıyorsa direk amaci cinsellik yani muhtemelen seni beğenmemiş ve cinsellik için kullanmak istiyor. Yoksa kaybetmemek için her dediğine tamam derdi. Sen nasıl istersen öyle olsun derdi.
28 Yorumla
Soran+1 yılNasıl beğenmemiş
Cevap sahibi+1 yılSoğuk yapmış ya amacı kesin cinsellik bu anlaşıldı onun dışında ona söyle mesela ben cinsellik istemiyorum de ne diyecek ,? Beğenmiş hoşlanmış olsa devam etmek isteyecek veya soğuk yapmazdı uğraşırdi biraz
Cevap sahibi+1 yılTahminim bu yönde
Cevap sahibi+1 yılEn azından erkekler çok beğendikleri kadınlara soğuk yapmazlar heleki ilk buluşmada
Soran+1 yılAnladım hayır sonrasında bana soğuk davrandı ben cinsellik istemediğim gunden sonra
Cevap sahibi+1 yılPeki öpüşme vs oldu mu
Soran+1 yılEvet oldu
Cevap sahibi+1 yılİlk buluşmada öpüşme olmaz ki daha baştan yanlış
Anladığım. kadariyla versen de vermesen bu görüşme son olacakmış
Böylesi daha iyi olmuş11 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden son olacakmış
İlk bulusmada bunu istiyosa amaci farklidir ve seni manupule etmeye calsiyo sakin ben seni sevdigim icin seninle yasmaak istiyorum gibi laflara gelme ya da evlenicez zaten biz sakin
12 Yorumla
Soran+1 yılManipülist gibi gerçekten hep kendimi sorgulatiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEzik gibi davranma istemediğin bir şey ise yol ver gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden eziklik olsun ki
Cevap sahibi+1 yılSenden yapmayacağın bir şey isteyen soğuk yapıyor sen soğuk yapıp bana uygun bir arkadaşlık değil diye yol vermen gerekiyor ama sen onun soğuk yapmasını sorguluyorsun
Soran+1 yılAnladım haklısınız
Cevap sahibi+1 yılHaklı olduğumu boş ver özel olmaya çalış kolay kız gibi değil bırak o senin için çabalasın o ya da bi başkası
Soran+1 yılÇabalamıyor ki artık suçu kendimde görüyorum bazen belki bende ona yakın davranmasaydım buluşmamızda o da bunu istemeyecekti. Ama o başlattı o öptü sarıldı bana. Güzel sözler söyledi inandım
Cevap sahibi+1 yılO seni seven değil skinin keyfinde olan biri bunu anlamayacak kadar saf olma açıkça demiş
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılDavransın def olsun gitsin. Mecbur hissetme kendini hiçbir şeye.
20 Yorumla İlk buluşmada cinsellik istedi ise haka görüşüyor olman mucize ben olsam çantayı indirmiştim kafasına
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyinle sorulmayan sorular serisinde bugünün sorusu
11 Yorumla
Soran+1 yıl? 😄
+1 yılAmacı sadece seninle cinsellik, azıcık akıllı olun da beyninizi kullanın. Ayrıl böylesinden sana hayır gelmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi etmişsin onun niyeti seninle birlikte olup bir süre kullanıp yeni birini bulup bırakıp gitmemiş. Tebrikler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Gram samimi degil cocuk amaci cinsellikmis seninle baska bise degil sevmiyor seni
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hep yoğun oluyordu tamam haklı yoğun gerçekten işte çalışıyor but gün izni vardı flörtöz gibiydi sanki tam anlayamıyordum çok değişikti bazen bencilce konuşuyordu
Soran+1 yılBir gün*
+1 yılEvet siz suçlusunuz pis sapık diyip tokadı basmanız gerekirdi. Hâlâ konuşup bir de soğuk yapıyor diye üzüldüğünüz için suçlusunuz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk bulusma ikinci bulusma ucuncu bulusma ne farki var tanisiyorsunuz konusmussunuz gorusmussunuz :)
00 Yorumla
+1 yılamacı sadece cinsellik, istediğini verince bırakıp gidcek şimdiden yol ver buğraşma bu tiplerle
00 Yorumla
+1 yılAmacı sadece cinsellik bunun, eğer öyle olmasaydı zaten soğuk yapmazdı.
10 YorumlaDefet onu hemen haklısın bu ne cüret ya ilk buluşma da ben olsam hassitttir derdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO adam karaktersiz tek amacı bedenin bal yarında olsa bırakıp gider ayrıl ondan
10 YorumlaBence; seni kaşar zannetti ve tadını merak ediyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki sen suçlusun. Öyle canım bi iti adam sanıp bulışmuşsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Seni sadece zikmek isteyen biriyle hala n3den devam edesin?
00 YorumlaAmacı kullanmak işte. Bu çok açık anlmayacak ne var ki
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan sal kendini ilk buluşma falan diye düşünme zevkine bak
00 Yorumla
+1 yılHayır amacı belliymiş olmayınca işte böyle soğuk yapıyor uzak dur ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Amacı ne diye soruyor musun cidden? Takıldığı kişinin sadece sen olduğunu düşünmüyorum bu arada.
00 Yorumla
+1 yılHa ilk bulusma olmasa kocan olmayan bir adama babanın namusunu açacaksın.
Pes..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSana duygusal bir şey hissetmiyor. Bir şeyler yaşayıp bırakacaktı muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılYabancı ülkede cinsellik yaşı 16 bizim ülkede 30 yaşına kadar sabretmemiz bekleniyor işin lafı budur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirekt ayrılsana niye suçlu olasın istemediğin bir durumdan bir de oturmuş nazını tribini çekiyorsun akılsızsın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki de sen suçlu değilsin. Karşındaki kişinin dengesizliği.
00 Yorumla
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın suçlu olan o
İşini gördükten sonra seni değersiz görecekti
Helal olsun sana00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki senin bir suçun yok. Bodozlama ilk seferde isteyen onda suç
00 Yorumla
+1 yılEvet cinsekliğin olmadığı bi ilişkiyi ne yapsın
010 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada ama ve sevgili bile değiliz böyle şeyler zamanla olur. Gerçekten seven insan arzularına sahip çıkar.
- +1 yıl
Öyle olmuyor işte erkeğin de ihtiyacı olur ilk buluşmadan el ele tutuşma öpüşme olur. İlerisinde de seks falan olur
Soran+1 yılİlk günden mi yani
- +1 yıl
Evet ilk günden benim öpüşyüpüm seviştiğim bile oldu
Soran+1 yılSonrasında sevgili oldunuz mu peki
- +1 yıl
Evet olduk hatta bakire değildi ona rağmen seks yapmadık maks seviştik
Soran+1 yılBenim demek istediğim bu değil bu çocuk direkt bitlikte olmak istiyordu anlatamadım sanırım. Ben böyle bir şeyi uygun görmüyorum diyorum
- +1 yıl
O zaman kriteriniz aynı değil ayrılın
Soran+1 yılSevgili de değildik yani daha tanima aşamasında ve ilerisinde hadi kullanıp atarsa bunu anlayamıyorsunuz iste bu duygular ne üzücü bir şey. Bu kullanmak oluyor bunu anlıyorsun bence
- +1 yıl
Eğer öyle hissediyorsan bence başlama bile
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kendisine saygısı olan kişi oradan uzaklaşmalı.
10 Yorumla
+1 yılHayır sen haklısın. hadi ordan gitsin güzel kardeşim dikkat et kendine
00 Yorumlahayır ne bu acele ne akdar görüştünüz
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 aya yakın konuşuyorduk ama ilk kez buluşmuştuk
Senin suçun yok. Saygı duymak zorunda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. çocuğun kızlarla konuşma amacı cinsellik sadece
10 Yorumla
+1 yılNiye ülke bu halde anlayabiliyorum
10 Yorumla
+1 yılBırak şöyle sorunlu tipleri
10 Yorumla
+1 yılSafoz seni amacı seni zikmek anladın mı şimdi
10 Yorumla
+1 yılo tarz bir ilişki olacak belli ki
10 Yorumlaamacı cinsellik sadece.
10 Yorumlaamacı belli mikip gitmek :)
00 YorumlaAga biraz acele etmiş
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuşuyorsan şu an sen suçlusun
00 Yorumla
+1 yılDoğru yapmissin tam hayvanlık yapmis
00 Yorumla
+1 yılSizinle yatmak uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen haklısın yüz verme yolver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmacı sadece seks. Seni sevmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni kullanmak amacı Yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı skmk daha ne olsun awq
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAmacı seni kullanıp atmak. Bi daha görüşme
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum aynısını yazacaktım
Hala bu slkla da gorusuyorsan da sana acırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çok istemiş acele etmiş işte
00 YorumlaBitir iletişimi
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşlanıyordum gerçekten seviyor sanmıştım neden bu erkekler vicdansız sevgi yoksunu
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk seks istiyorsa amacı sekstir
00 YorumlaSeni sadece kullanmak istiyor es geç
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hoşlandığım çocuk ilk buluşmamızda cinsellik istedi ve ben istemedim. Şu an çok soğuk davranıyor. Ben mi suçluyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım