Bekar biriyim ve ileride evlendiğim de cinsel ilişkiden korkuyorum. Yani mutsuz olmak var buradaki paylaşımlardan görüyorum. Erken boşalmak, ten uyumsuzluğu, isteksiz davranışlar, oral ve anal ilişki fantazisi, vajinusmus hastalığı vs. bunlar zor bir şey. Filmler de görüyorum mastürbasyon yapıyorum ama o an aklıma cinsellik geldiğinde sanki zor olacak gibi hissediyorum ya güzel geçmezse ya kötü biterse... Cinsellik olmadan da olmuyor. Bir erkek olarak korkuyorum nedense 🤔 Şunu anladım cinsellik kolay bir şey değil, hazır olmak lazım.
Ya siz ne düşünüyorsunuz!
Ya siz ne düşünüyorsunuz!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgili kardeşim cinsellik gayet basit bir olay sana basitçe anlatayım. Daha önce ilişkin oldu mu olmadı mı bilmiyorum. Ben hiç bilmiyormuş gibi anlatayım sana. Farzedelim ki evlendin. İkinizde heyecanlısınız değil mi? Burada yapılacak şey gerdek gecemiz diye hop diye mevzuya girmeyeceksin. Kız zaten ailesinden ayrılmış aklı ailesinde sen seks düşüncesinde olmayacaksın. Bir hayat zaten berabersiniz acele etmeyeceksin. Zaten yorgun argın olacaksınız. Düğünden sonra yemeğinizi yiyin duşunuzu alın dinlenin. Balayına çıkın. Buraya kadar tamam. Eşinizi hazırlamanız lazım ilişkiye. hiçbir şey bilmiyor bile olsanız acele etmeyeceksin. Güzel sözler söylersin muhabbetle başlarsın tabi bunları yaparken ellerinizi kullanın rahatlatın gevşetin sevin partneriniz kasmasın kendini. Yavaş yavaş olmalı her şey. İlk gece performansına göre madalya almayacaksınız bunu bilin. Birbirinize bakın vücudutlarınızı tanıyın zaten her şey kendiliğinden gerçekleşecektir. Sakın ama sakın acele etmeyin. Korkutarak değil severek okşayarak ilişki yaşanır. İlk geceden hayvanca davranmayın. Titrek bir kelebek olacaksın. Romantik olacaksın ilk izlenim önemli. Değer vereceksinki partnerinizin özgüveni artsın, size karşı isteği artsın. Yeri geldiğinde kontrolü ona vereceksin. her şey karşılıklı paylaşmaktır. Milletin ne dediğini unutun. Tüm olumsuzlukları hayatınızdan çıkarın. Yaşamadan hiçbirşeyi olumsuzlukları aklınıza getirerek yaşanacak güzel anlara sekte vurmayın. Her ne olursan ol rahat ol. Cinsellik hayatınızda yaşadığınız zamanın sadece bir parçasıdır mutlu olmak için ilişki kurulur. Görev değildir. Sağlıcakla kalın.
Bende 23 yaşındayım abi diyeyim. İlk ilişkimi 17-18 yaşlarında yaşamıştım. Sevgilimin isteği ile. Ve ilk olacaktı. Etrafta memnun edememe vs.. Şeyler dolanıyordu korkuyordum kaygılarım vardı. Sadece forumlardan (filmlerden değil) tecrübe sahib insanlardan anonim olarak çok bilgi edinmiştim. Ve cidden karşımdakini mutlu etmiştim. Gözleri, sözleri ile bunu söylüyordu. O ilişkim 2 yıl sürdü. Cinselliğin önde olduğu bi ilişkiydi maalesef.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!