Benim her zaman öncelikli amacım onun tatmin olmasıdır. Ancak o hiçbir zaman istekli bi kadın olmadı. 190 boy 99 kilo geniş omuzlu yapılı biriyim hafif göbek var sadece. Cinsel hiçbir prb yok
Evlenmeden önce zaten çok görüşemiyorduk ama şimdiye nazaran daha istekliydi 8 yıldır evliyiz ama doğumdan sonra hepten düştü hormonları zaten bekarken falan da hiç mastürbasyon yapmıyormuş şimdi ben istiyorum diye düzenli bir ilişki yaşıyoruz ama eminim ben istemiyorum desem o ölene kadar istemez böyle yaşar
Sorun şu arzulanmak istiyorum görev bilinciyle birlikte olmasını istemiyorum bu düşünce beni rahatsız ediyor zevk alamıyorum. Bana kalsa her gün isterim ama bu nedenden dolayı haftada 3-4 istiyorum. Oral çok sevmiyor ben de hep istemiyorum ama ben çok severm hep yapmayı hem yapılmasını.
10 gunluk evliyiz ereksiyon problemi var iniyor hemen. Benim libido ise tavan. :( romantik ol aranizdaki sogukluk bundan olabilir kadin sogumus olabilir
İki hafta once 27 sene sonra esime bekaretimi verdim ve girmiyodu basta. Cok kasiyodum beni cok guzel yonlendirdi rahatla dedi bacaklarini sirtima koy kasma dedi ve derken de icime girmiyodu sadece basinda bekliyodu minik minik ileri geri yapiyodu ve oldu sonra sen de psikolojik oldugunu hatirla ve telkin yontemi kullan
Yapmadığım bir şey kalmadı emin ol. Ben zaten bencil ve can yakacak bir şey yapmıyorum olabildiğince rahatlatıp gevşemeye çalışıyorum ama yine de olmuyor
İlla ki degisikli oluyor tabi insaniz birşeyler yaşamak istiyoruz olmadığı zaman farklı şeylere yöneliyoruz. Oral da istiyorum ama yapmıyor sadece elle rahatlatma var maalesef
tamam zaten yönetiyorum baskın olmak tadında olursa seviyorum ama yatakda onunda aktif olması gereken durumlar var ama çokda istediğim gibi dengeli olmuyor işte
her seferinde mi ben onu onun neyden zevk alıp en çok nasıl etkilendiğini en kolay hangi pozisyonda ne yaparsam orgazm oldugunu keşfettim deneye deneye oda bir zahmet benim için uğraşsın bir kere yala dediysem veya üzerimde zıpla dediysem sonrakilerde tekrar söylememeyim ona kalsa ben onu zaten keşfettim ve orgazm ediyorum. kendiminde nasıl orgamz olacagını biliyorum hem onu hem kendimi ben mutlu edeyim o sadece keyfini sürüsün buda çok adil değil. okuyorum başka sorularıda benim yaptıgımın yarısını bile yapmayanlardan şikayetçi bir sürü kız var
Hayır... O konularda sorun yok. Göbek yok. Sürekli masaja giderim. Hamamda. Temizlik harika. Bakım yaptırırım... Penis ve spermden tiksiniyor maalesef.
45 dk boşalmazsam 3 saat sürüyor yemin ederim. Kimse dayanamıyor pert ediyorum. Yürüyemeyecek hale getiriyorum. Hızlı seviyorum zaten deli gibi hızlı. Her pozisyon ve fanteziye de okeyim yeter ki karşımdaki zevk alsın
Zannetmiyorum benden once doktoruna sormus ne kullanabilirim diye doktor da ereksiyon jeli vermis ic diye. Dedim daha once de mi boyle problwm vardi? Yok dedi sadece genel sordum ne kullanabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Mal gibi bi kadin
İsteksiz bayan partner maalesef
Yokki gitsin bakir gidecem galba:(
İsteksiz kadın partner tst vermez
Olmayan bir partner
Kötü giden şey, cinsel hayatımın olmaması.
Genizlik vacinada
İsteksiz olan bir eş maalesef
Söyle istekli bir hatun yok ya
Mesafeden dolayı sık sevişememrk
Cevap veriyorum isteksiz bir partner
Neden isteksiz fizigin nasil erken bosalma veya ereksiyon prob var mi sen ona oral yapiyo once onu rahatlatiyo musun yoksa kendini mi dusunuosun?
Benim her zaman öncelikli amacım onun tatmin olmasıdır. Ancak o hiçbir zaman istekli bi kadın olmadı. 190 boy 99 kilo geniş omuzlu yapılı biriyim hafif göbek var sadece. Cinsel hiçbir prb yok
Cok guzel. Evlenmeden once sevismeleriniz oluyor muydu kac yillik evlilik ve kac gunde bi cinsellik yasiyosunzu
Evlenmeden önce zaten çok görüşemiyorduk ama şimdiye nazaran daha istekliydi 8 yıldır evliyiz ama doğumdan sonra hepten düştü hormonları zaten bekarken falan da hiç mastürbasyon yapmıyormuş şimdi ben istiyorum diye düzenli bir ilişki yaşıyoruz ama eminim ben istemiyorum desem o ölene kadar istemez böyle yaşar
Duzenliden kastiniz kac gunde bir? Bide yasiyorsaniz neden sikayetcisin sen inlesin filan mi istiyosun oral yapiyo mu veya sen yapiyo musun
Sorun şu arzulanmak istiyorum görev bilinciyle birlikte olmasını istemiyorum bu düşünce beni rahatsız ediyor zevk alamıyorum. Bana kalsa her gün isterim ama bu nedenden dolayı haftada 3-4 istiyorum. Oral çok sevmiyor ben de hep istemiyorum ama ben çok severm hep yapmayı hem yapılmasını.
Ne kadar guzel :(((( bence romantizmden yaklas onu once manen sevindir
Haklısın ama ben de çok romantik biri değilim işte zorlamam lazım biraz. Sende durumlar nasıl evli misin ilişkin nasıl?
10 gunluk evliyiz ereksiyon problemi var iniyor hemen. Benim libido ise tavan. :( romantik ol aranizdaki sogukluk bundan olabilir kadin sogumus olabilir
Tavsiyeni dikkate alıcam. Başka bi soruda sormuş muydun eşinin ereksiyon problemi olduğunu?
Hangi soru tanidik geldi
Yeni evlendim eşim ereksiyon problemi yaşıyor
Agla yan agla yazan sen misin o soruda
Değilim ama zaten yaptığım yorumu söylersem açığa çıkarım
Gizlenmemissin. burada evliliginden bahsederken niye gizlisin ask olsn
Evliliğimle ilgili buradaki yorumları herkes okuyor bu kadar açık olmasını sevmiyorum o yüzden gizliyim burada
Gizliyken de herkes okuyo
Evet ama kim olduğumu bilmiyor
Cinsel hayatımın olmaması
Yaşlarınız kaç peki?
28
Bak benimde çok kötü giden cinsel hayatım var eşimle. Sen ne burcusun?
Terazi. Niye kotu sizin burclar ne
Bende terazi. Eşim başak. Aslında özelden konuşmak daha iyi olabilir bunu. Detaylı şeyler bunlar.
orada mısın?
Burasi konusmak icin ideal
En uçuk fantezin ne?
Aramiza baskasini almadikca ve anal olmadikca her fanteziye acigim. Seninki ne
Sınırsız gibiyim. Doymuyorum ben. Ya sen?
Evli misin seks hayati nasl
Bunun cevabını yazdım ya yukarda sen beni dinlediğine emin misin
Esim basak kismini kacirmisim ama sonunun ne oldugunu tam soylemedin yani doyumsuz olman ve esinin o kadar istekli olmamasi mi?
Evet anlatacak çok şey var o yüzden özelden konuşalım dedim. Sana soracakta çok şeyim var.
burada sor kimse yorumlari silmiyo
orada mısın peki?
Ya neden böyle yapıyorsun sorup anlatacak aşırı özel şeylerim var sen bilirsin
Asil Sen bilirsin
Aşırı istekli biriyim ve doymuyorum
Sende öyleysen anlamak istediğim çok şey var
Biz kopmaya geldik
Buradan olsa sorarım zaten
Onunla ne siklikta cinsellik yasamak isterdin
Sıklık değil kalite önemli en çok
Yani fantezilerine mi uyum saglamiyo ne istiyosun ondan
Bak çok özel şeyler yoruma yazamıyorum yoksa konuşmayı da anlatmayı da çok isterim
Gayet de yazabilirsin elini tutan yok
Yorumda +18 yazmamı istiyorsan bunu sorun görmüyorsan önce sen başla madem öyle konuşmaya
İyi tamam cik gizliden
Tamam
İsteksiz bir kadın partner.
Neden isteksiz? Fizigin nasil yaklasimin nasil sogukluk mu var aranizda. Ya da belki erken iniyosundur ereksiyon prob vardir
Vajinismustan dolayı isteksiz. Bende bir problem yok gayet sağlıklıyim
İki hafta once 27 sene sonra esime bekaretimi verdim ve girmiyodu basta. Cok kasiyodum beni cok guzel yonlendirdi rahatla dedi bacaklarini sirtima koy kasma dedi ve derken de icime girmiyodu sadece basinda bekliyodu minik minik ileri geri yapiyodu ve oldu sonra sen de psikolojik oldugunu hatirla ve telkin yontemi kullan
Yapmadığım bir şey kalmadı emin ol. Ben zaten bencil ve can yakacak bir şey yapmıyorum olabildiğince rahatlatıp gevşemeye çalışıyorum ama yine de olmuyor
Sarhos et onu alkol kullansin
Onu da düşündüm ama içmiyor bu zamana kadar hiç içmediği için ikna olmuyor maalesef
İkna et ya. Duzelcek de. Hic mi giremedin ve kac zaman gecti evlilik uzerinden?
Buradan bütün ayrıntıları yazmak istemiyorum
Bu sebepten oturu esine olan duygularinda degisiklik var mi? Seni oral yolla rahatlatmaya calisiyo mu veya bunu ondan istiyo musun
İlla ki degisikli oluyor tabi insaniz birşeyler yaşamak istiyoruz olmadığı zaman farklı şeylere yöneliyoruz. Oral da istiyorum ama yapmıyor sadece elle rahatlatma var maalesef
Cok pasifsiniz ikiniz de. Gitsenize doktora cabalayin la
La derken? Neyi nasıl yaptığımızı yapacagimizi bilmeden yorum yapma istersen
Düzenli bir fb m yok Onun dışında inişli çıkışlı
herşeyi benden bekleyen bir partner
Yonetilmeyi seviyo demek ki. Sen de baskin olmaktan cok hoslanmiyor gibisin?
tamam zaten yönetiyorum baskın olmak tadında olursa seviyorum ama yatakda onunda aktif olması gereken durumlar var ama çokda istediğim gibi dengeli olmuyor işte
Yonlendir. Uzerimde zipla de. Konusmak onemli
her seferinde mi ben onu onun neyden zevk alıp en çok nasıl etkilendiğini en kolay hangi pozisyonda ne yaparsam orgazm oldugunu keşfettim deneye deneye oda bir zahmet benim için uğraşsın bir kere yala dediysem veya üzerimde zıpla dediysem sonrakilerde tekrar söylememeyim ona kalsa ben onu zaten keşfettim ve orgazm ediyorum. kendiminde nasıl orgamz olacagını biliyorum hem onu hem kendimi ben mutlu edeyim o sadece keyfini sürüsün buda çok adil değil. okuyorum başka sorularıda benim yaptıgımın yarısını bile yapmayanlardan şikayetçi bir sürü kız var
Normal kötü giden bir şey yok
Olmadığı için kötüye de gitmiyor ajhdjs
Doyumsuzluk
Kim doyumsuz partner mi
Hayır, ben
Kötü gitmiyor
Esin mi sevgilin mi
Sevgilim ama eşimde ola farketmezdi
Çok güzel gidiyor
Olmayan bir partner
Sert sevmeyen bi partnere asla dayanamam
A) Şıkkı
İsteksiz mslesef
Öyle hayat yok şu an
Birinin olmqmasi
Hiç biri
Yankizim kimse yok
Olmamasi
Oralsız geçen bir hayat☹️
Uzakta olan sevgili
Bu en zoru
Sorma
Bilirim , imanım gevredi..
Biri olmaması 😢
oral olmaması
Sevmiyor mu yapmayi? Veya yaptirmayi mi sevmiyo? Oral olmadan erekte olmakta sorun yasiyo musun
erekte olmada sorun yok. oral istiyorum. Asla yapmıyor. Yapılması da çok hoşuna gitmiyor.
Hijyenine dikkat et. Fizigine dikkat et spora yazil bak nasi etkilenip yapicak. Gobekli birine oral yapmak cok itici oluyo
Hayır... O konularda sorun yok. Göbek yok. Sürekli masaja giderim. Hamamda. Temizlik harika. Bakım yaptırırım... Penis ve spermden tiksiniyor maalesef.
İnsallah duzelir ama alistirarak düzelir ya. Masaja diil de spora git bence sarhos olun bazen icin alkol alin ve sevisin kac yillik evlilik
Spor var.
arada mesafe oluşu
Olmayışı...
olmaması sdfsdfsdfds
Geç boşalma
Kac dk? Hizin ne kadar oluyo? Ve ayni pozisyonda mi farkli pozisyonlarda mi?
45 dk boşalmazsam 3 saat sürüyor yemin ederim. Kimse dayanamıyor pert ediyorum. Yürüyemeyecek hale getiriyorum. Hızlı seviyorum zaten deli gibi hızlı. Her pozisyon ve fanteziye de okeyim yeter ki karşımdaki zevk alsın
Bu dk tek bi pozisyonda mi yoksa farkli pozisyonlardaki toplam dk mi
Sürekli farklı pozisyon ben boşalana kadar karşımdaki 4 kere boşalıyor onu mutlu etmeye bayılıyorum
Aşamaları burada anlatsam ban yerim istiyorsan yaz anlatayım
Gec bosalma
Ne kadar suruyor
27 dk tutugum oldu abartısız söylüyorum hiç çıkarkadan
Hizin ne kadar oluyo? Ve ayni pozisyonda mi farkli pozisyonlarda mi?
Her porsiyonda hemen hemen 27-29 dk civari partner cabuk doyuyor 😅
Ya anlamadim. 27 dk tek bi pozisyonda mi yoksa farkli pozsyonlarda toplamda 27 mi
Tek pozisyon 27 dk
Sıfır sorun
Esin mi sevgilin mi? sence sevgiline gore de mi sorun yok?
Eşim
Esimin ereksiyon problemini nasil cozebilirim?
Ozele gelebilirmisin peki
Gelmiyorum zaten morallerim sifir. Burdan destek ol
Esin daha once ilac kullanmismi
Sinir ilaci felan
Zannetmiyorum benden once doktoruna sormus ne kullanabilirim diye doktor da ereksiyon jeli vermis ic diye. Dedim daha once de mi boyle problwm vardi? Yok dedi sadece genel sordum ne kullanabiliriz.
Esim utandigi icin yalan soyluyo bence
Genelde ereksiyonlugu etkileyen cok ilac var ya da Şu an beraber gidin doktora
Gideriz ama gururu incinir mi acaba? Hergun birlikte olmak istiyorum hic inmesin istiyorum ama hayaller hayatlar
Cok kotu bir durum yaslariniz kac
27
Daha yasinizda gencmis kac yillik evlisiniz
10 gunluk evliyiz
Daha cok yeni macun oluyor onlardan denedinizmi peki
Dogal karisimli balli baharatli karisim
Var eczaneden aldi onu kullaniyo fayda etmiyor
Kesin bir doktora gitmeniz lazim boyle seylerle cozulmez o is olmazsa da daha kotu senin icin
Olmaması
Olmayan partner
Konuyu tek anlatsam
İsteksiz eş