Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar 3 yıldır birlikteyiz ve ailelerle tanisildi. Evlilik teklifi de etti. Amacının sadece cinsellik oldugunu düşünmüyorum bu durumda.
Sürekli birlikteyiz ve neredeyse her gün sevişiyoruz ama bana uzun zamandır iltifat etmiyor ve seni seviyorum da demiyor. 3 yıldır da birlikteyiz. Monotonluktan mi yoksa başka bir sebebi olabilir mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çünkü seni sadece yatakta kullanıyor Hani seks için Seni kullanıyor Hani Bunu anlaman için gözünü açman için daha ne kadar Yatman
Öyle olmadığını biliyorum.
Yatak haricinde mesela seni yemeğe çıkartıyor mu alışveriş Olsun Gezmeye olsun sosyal hayat olsun bir şeyler yapıyor musunuz
Haftanın 3 4 günü zaten full birlikteyiz. Birlikte yemek yapıyoruz, temizlik yapuyoruz, çamaşır serip katliyoruz, alışverişe çıkıyoruz, yakınların düğünlerine gidiyoruz, tatile gidiyoruz... Yani daha ne sayabilirim?
Işsiz birlikte yaşıyorsunuz o zaman hani buna rağmen bu kadar seks yapmanız normal
Yo kendisi askeri personel. Ben öğrenciyim işsizim 😂😂
He anladım Sen onun olduğu şehirde üniversite okuyorsun senin evine gelip sende kalıyor Muhtemelen orada astsubay ya da uzman çavuştur hani tam abazan tip
Hayır. Ben ailemle yaşıyorum yaşadığım sehir de üni okuyorum. O ise benim yaşadığım şehir de görevli. Onun evinde takılıyoruz, vakit geçiriyoruz. Hava astsubayı
Bölümün ne
BESYO neden?
Merak ettim yalnız eleman şanslıymış BESYO okuyan kızla seks yapmak avantajdır Hani daha çok esnek sen hani vücudun her pozisyona daha çok kolay sokulur daha çok esnetilebilirsin yani Bak bu konuda kıskandım işte elemanı
Monotona binmiştir ve heyecan olmadığı için görev haline gelmiştir, renkliliklerle canlandırmaya odaklanın
Mesela ne gibi?
Yer, kıyafet, pozisyon, başlangıç, bitiş hepsini değiştirip değiştirip yapıyoruz 3 yıldır.
Farklı ortamlar, giysiler, pozisyonlar vesaire. Bir sürü seçenek var önünde
O zaman zihnine saldıracaksın, gündelik giyimin nasıl yanına giderken?
Bu ara hava durumlarından dolayı degiskenlik gösteriyor. Normalde eşofman veya tayt ile giderim ama şu sıcak havalarda etek, elbise giyiyorum
Alışılmışın dışına çık ve görmediği tarzda git. Biraz mini biraz da dekolte. Tavrını bi ölç
Şimdiye kadar sevismedigimiz bir yer kalmadı sanırım. Ha uçak ve tren var pardon😂 yoksa dağ, bayır, araba, deniz, çadır, otel, mutfak, banyo...
Alışılmışın dışına çıkarak bi soğuk duş etkisi yarat. Belki de seni fark etmiyordur
Mini etek giyince kızıyor üstüne crop giyiyorum çünkü. Uzun bir şey giyip öyle giy onu diyor çok kısa duruyor falan
Son zamanlardaki nabzını ölçmen için diyorum zaten. Bi dene, ekstra olarak ilgisiz ve kadınlığını hissetmediğin biriyle 24 saat sevişsen ne işe yarar ki?
Onu arzuluyorum o da beni arzuluyor bunu biliyorum. Bir deneyeyim teşekkür ederim tavsiyeniz için
Bilmen ile görmen arasındaki fark uçurum biliyorsun değil mi? “bugün çok güzelsin.”, “Sürdüğün ruj çok güzel olmuş”, gibi ufak ama bir o kadar da büyük, içini okşayan şeyleri söylemekten mahrum. Bu mu yani?
Yok değil. Mesela ojemle kiyafetimi uyumlu sürerim o bunu fark edip ojenle kıyafetin uyumlu olmuş der ya da üstündeki çok yakışmış bir daha giyme der 😂 g. ötün çok güzel falan der bazen. Arada diyor yani o kadar da yoksun değil
İltifatla olan köprüyü anlamadın dimi, ne zaman anlayacaksın? 😁 daha öncesinde de ona bu konuyu açtın mı?
Yani yapısı öyle değil ki onun... Çok nadirdir iltifat etmesi... Yani açmadım açıkçası
Yani sen bunu bile bile mi bu ilişkiye başladın?
Hayır, başlarda böyle değildik tabi ki. Daha çok cilve daha çok naz daha çok iltifat... Ki bizim ilişkimiz öyle normal ilişki olarak başlamadı antrenör sporcu ilişkisi vardı önce aramızda. Ben antrenörüydüm ve onu tekmeledigimi falan hatırlıyorum 😂
Vuramadın mı burnuna burnuna 😁
Burnuna niye vurayım ben fitness antrenörüydüm 😂 karnına karnina güzel vurdum. 😂
Mesela o zamanlarda bile ben mutsuzsam bir şeyim olduğunu anlardı ve canınız sıkkın gibi derdi. Şu an beni benden daha iyi tanıyor ve mimiklerimin ne anlama geldiğini bile biliyor. Bazen ben bile şaşırıyorum. İşte ben bunlara aşık oldum onda. İnce düşünce yapısına... Kendisi şeker kullanmasa bile benim için şekersiz yola cikmamasina... Yemeği nasıl sevdiğimi bilip ona göre hazırlanmasına... Bir hediye alacakken çok önceden istediğim benim bile unuttuğum bir şeyi hediye olarak almasına... Yani bunlar benim için iltifattan daha değerli... Sadece duymak da hoşuma gidiyor...
Zamanla yok oldu mu?
Hayır iltifat dışında her şey aynı...
Zamanında ağzına çok vurmuş olabilir misin
Evet önceden çok tartıştık yalan yok
Şaka bir yana ilişkiler ne kadar çok uzarsa bir şeyler ölmeye başlıyor, monotonlaşıyor hayatlarınız. O yüzden ben 3-5 sene sevliliklere karşıyım. 2 sene beraber mi oldun tak kardeşim yüzüğü hadi evlilik
Haklısınız... Ama şartlar yeni yeni oturdu diyebiliriz. Benim üniversite vardı yeni bitti. Hatta formasyon aldığım için yarım dönemim kaldı.
Asıl kritik soruya geleyim mi, ya evlendikten sonra bu monotonluk devam ederse?
İltifat falan eder herhalde ya arada sırada da olsa. Mesela şu an markete veya benzinlige girdiğinde bana bir cikolata alır gelir o zaman da alıp geleceğini düşünüyorum açıkçası
Peki çevrendeki ilişkilere nakış benim kocam neden böyle değil dersen?
Ay yok öyle özenen biri değilim
Haha ah siz kadınlar 😁
Yok cidden onda var bende de olsun demiyorum çünkü benim sevgilim ondan daha iyi biliyorum
O zaman sorun yok? Sadece sevdiğini kelimlere dökemeyen biriyle berabersın, karakteri böyleymiş
Sanırım evet
O zaman sorun da yok? :)
Olay çözüldü dağılalım 😂
Dağılalım 😁
Yaaa bugün buluştuk. Benim karnım ağrıyordu ondan kıvrılmış yatıyordum. Sonra arkanı dön dedi döndüm arkamdan sarıldı karnıma masaj yaptı ☺️ sonra seni seviyorum dedi ☺️☺️
Demek ki neymiş, kafada kurulan her şey bir felaket nedeniymiş. Anı yaşa, ana odaklan. boş ver gerisini
Her şey olmasa da bazen evet...
Her şey?
Kafada kurulan her şey bir felâket nedeniymis dedin ya oradaki her şey
Söyleyeceğim şeyleri yanlış anlama da ilgi açlığı hissediyorum sende
İlgiyi seviyorum diyelim benimle ilgilenmeyi bırakıp başka bir şeyle ilgilensin hemen bir şey derim. Önceden arabasıyla çok ilgileniyor diye kavga bile ediyordum 😂 şükür birlikte ilgilenmeye başlayınca o konu kapandı 😂
Birlikte ilgilenmeye? Ustam? 😁
Evet bende yanında duruyorum ışık falan tutuyorum istediği malzemeyi vs veriyorum falan 😂 hoş şu aralar kendisi ilgileniyor ben evde yemek falan pişiriyorum artık 😂
Sanayide mi çalısıyor? 😁
Yok ama babası sanayici oradan aşina kendisi hava astsubayı uçak bakımcı. O yüzden arabayla ilgili birçok şeyini kendisi yapıyor
Jandarma mı? 😁
Hayır astsubay
Jandarma ile K. K ayrı. Hakim değilsin, anladım 😁 Bende Ankara’da sözleşmeli subay olarak görev yaptım jandarma havacılık başkanlığında. Ondan sordum 😁
Hayır o jandarma değil. Zaten jandarma da demedim uçak bakımcı hava astsubayı dedim. O direk HAMYO dan mezun. Sözleşmeli falan değil.
Ah boş ver, araba işinde kendini geliştirmeyi düşünüyor musun?😁
Kendi arabamla ilgilenebilecek kadar neden olmasın
Araban mı var?
Annemin üzerine ama ben kullanıyorum sadece o yüzden bence benim 😂
Beni de bi tur gezdirsene be, bende sana şiir okurum söz 😁
Soyle onu buna belki sevgisini gosteremiyordur
Bu olabilir... Ama işte soyledikten sonra da bir kıymeti kalır mı onu düşünüyorum
İltifat etmiyorsa ya içinden geliyordur ya da başka bişeydir
Monotonlasmis olabilir mi
Evet bunun narmal olduğuna alışılmışda olabilir, ilişkide yön belirleyici bazı durumlar bu yönde gelişmiş gibi
Ne yapabiliriz?
Bu normalde basit bir konu olsada sorun ciddi bir kopukluğa işaret gibi, duygusal olarak tam bir uyum görülmüyor, bir tarafın normal olarak kabullenmesi diğer tarafın onaylamaması demek zamanında iletişimin yanlış ya da eksik ilerlemesinden, yeni sorunlara da açık hale geliyor bu durumda, yeniden rayına oturtmak için güncelleme gerekebilir veya bir kanal açarak bu açığı kapatmak ve ilerde yaşanabilecek sorunlara erkenden önlem almak çok önemli, beraber sorun çözme işbiriğiniz yoksa ya da geliştirilemiyorsa ilişkinin olgunlaşması mümkün olmaz aksine yorucu ve can sıkıcı hale gelerek bir yerde kendini sonlandıracaktır
O daha realist ben daha toz pembeci biriyim eğer bunu ona hatirlatirsam yapacağını biliyorum ama o zaman da ben dedim diye yapıyor düşüncesine engel olamayacağım.
Ben dedim diye yapıyor düşüncesi doğru değil, hatırlatmak aksine çok doğal olmalı sorun edilmemeli memnun kalınmalı, seni bu düşünceye sebep veren başka düşünceler de var demek oluyor, bu ortak zeminde küçük sorunları büyütmeden çözebilmek için çok önemli.
Zaten hatırlatmayı yapıyordum ara ara bugün de söylemeyi düşünmüştüm hatta ama gerek kalmadı. Karnım ağrıdığı için yanına kıvrılmış yatıyordum sonra arkanı dön dedi döndüm karnıma masaj yaptı sonra da seni seviyorum dedi ☺️
Bazen en büyük hata kuruntu yapmak oluyor))
Ama bu gene de uzun zamandır söylememiş olmasını değiştirmiyor
Senin onun kalbinde ki yerin her şeyden daha önemli, belki o söylemiş sen duymamışsındır)
Bugün karnım ağrıyordu ve onun göğsünde yatıyordum sonra arkanı dön dedi ve karnıma masaj yaptı. Sonra da kulağıma seni seviyorum dedi☺️
Muhtemelen kendisi mal
Belki de 😂
Amacı sadece seninle cinsellik.
Öyle olduğunu sanmıyorum bu konuyu aşalı çok oldu. 3 yıldır birlikteyiz ve evlilik teklifi etti. Ailelerle tanışma merasimi de yapıldı. O yüzden öyle olduğunu düşünmüyorum
Bu odunları ormandan mı topluyorsunuz
Yok ben spor salonundan buldum.
Hasta eder insanı duygusuz gibi sevişmek yapma daha iyi
Duygusuz değil ki? Hareketleri ve tavırları ile belli ediyor ama ben duymak istiyorum sorun bu
her gün veriyosun zaten niye etsin
Önceden de boyleydik ve ediyordu
Yani muhtemelen monotonlaşmış ilkinizmi
Evet
Yaşlar kaç
23 25
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz istersen yaz
Yani izinli olduğu her gün bazen iş çıkışlarında ortalama 3 4 gün bazen daha fazla
Takılma boşwer mutlu ediyorsa seni
Takılmamak olur mu hiç sonuçta evlenmeyi düşünüyorum
Korunuyormusunuz
Yani dışarı boşalıyor sadece onun dışında bir korunma yok
Riskli ama
3 yıldır böyle...
:) ikinciyi yapıyonuzmu
Derken?
O zaman sadece amacı şey
Heyecan kat
Sende dedirmeyi dene
Mesela?
Cilve yap cilve yaparkende beni seviyormusun diye sor Sevdiğini senden duymak hoşuma gidiyo de
Direk beni sevdigini uzun zamandır söylemiyorsun aşko desem?
Damdan düşer gibi olmaz
Tüh 😂😂
Cilve işinde pek iyi değilim
Bilemem bi kadın isterse olur😁
Ben biraz erkeksi biriyim. Yetişme şartı, mahalle, arkadaş çevresi, yaptığım spor... Hepsi benim dişil enerjimi yok eden şeyler...
Beni sevdiğini ne zamandır söylemiyorsun tirrik de 😁 Ruhumu okşa beni öv de
La g. öt beni bu ara beni sevdiğini hiç söylemiyorsun bak derim 😂 o da güler 😂😂😂
Olabilir 🤣🤣🤣
Biraz arat ona
Seni kullanıyor