- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen başarılıyım. ama kişiye göre değişir bazıları sapık ve karaktersiz olduğu için her şeyi yapabilir mesela.. Arzuların kontrolü, kişinin duygusal zekası, öz disiplini ve değerlerine olan bağlılığı gibi birçok faktöre bağlıdır. Cinsiyet, bu faktörlerin belirleyici bir faktörü değildir. Herkes, arzularını yönetme ve uygun davranışlar sergileme konusunda kendine özgü güçlükler ve güçlü yönler yaşayabilir. Toplumda bazen cinsiyetler arasında yapılan genelleme ve stereotipleme, bireylerin üzerinde baskı yaratabilir. Örneğin, erkeklerin güçlü, arzulu ve kontrolsüz olduğu düşünülerek arzularını kontrol etmekte zorlanacaklarına dair inançlar yaygın olabilir. Ancak bu, gerçeklikle uyuşmayan bir inanıştır. Arzuları kontrol etmek, kişinin kendini tanıması, duygusal zekasını geliştirmesi ve uygun stratejileri kullanması ile ilgilidir. Kişisel gelişim ve kişisel sorumluluk alarak, herkes arzularını kontrol etme ve duygusal dengeyi sağlama konusunda daha başarılı olabilir. Erkeklerin arzularını kontrol etme konusunda kadınlardan farklı olup olmadığı sorusu, cinsiyet genellemelerine dayanan bir inanıştır ve genellemelerin her birey için geçerli olmayacağını unutmamak önemlidir. Cinsiyetler arasında arzularını kontrol etme konusunda herhangi bir doğal veya biyolojik fark yoktur. Her insan, cinsiyetinden bağımsız olarak arzularını yönetebilir ve kontrole edebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin veya kadınların arzularını kontrol etmekte başarısız olup olmadığı, bireyden bireye değişen bir konudur ve genellemeler yapmak doğru olmaz. Her bireyin duygu ve dürtüleri, kişilik özellikleri, deneyimleri ve toplumsal normlara uyumu farklı olabilir.
Cinsel arzular ve dürtüler, insanların doğal bir parçasıdır ve normal olarak hissedilir. Ancak, bu arzuların nasıl yönetileceği ve ifade edileceği kişisel sorumluluktur. Cinsellik ve arzular, bireylerin davranışlarına yansıyabilir, ancak bu, bireyin bunları kontrol edemeyeceği anlamına gelmez.
Çoğu insan, cinsel dürtüleri ve arzularıyla başa çıkmayı öğrenir ve toplum içinde kabul edilebilir şekilde ifade eder. Kişiler, kendi değerleri ve etik kuralları doğrultusunda hareket ederler ve arzularını kontrol etme konusunda kendilerine sınırlamalar koyabilirler.
Bazı durumlarda, bireyler arzularını kontrol etmekte zorlanabilirler ve bu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bunlar, stres, duygusal zorluklar, bağımlılık, ilişki sorunları, psikolojik faktörler veya diğer yaşam zorlukları olabilir. Bu durumda, bir terapist veya danışman yardımıyla duyguları ve dürtüleri daha iyi anlamak ve yönetmek mümkün olabilir.
Sonuç olarak, cinsel arzular ve dürtüler doğal ve yaygın bir insana özgü durumdur. İnsanlar, bu arzuları kontrol etmeyi ve uygun bir şekilde ifade etmeyi öğrenirler. Ancak, bazı durumlarda bu konuda destek almak ve gerekli önlemleri almak faydalı olabilir.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu herkes için geçerli değil ben özellikle arzularımı yaşayamayacağım yerde asla kendimi belli etmem hatta emin olmadan asla belli etmem hislerimi arzularımı daima kontrol altında tutuyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılHemde son derece başarısızlar kuzenime ayaklarımı uzattım kucağına 5 dk geçmedi baktım ayaklarimla kavrıyor aleti😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYönetenler ve yönetemeyenler diye ikiye ayrılır... bazisids yonetmesini bildiği halde arsiz olan var ki o daha kötüsü
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Başarısız değil beklemeye gerek yok zaten olacak niye zaman kaybedelim yoksa kadinlar daha başarısız çünkü kadin kontrol edebilse erkek zaten yapamiyacak o duruma kadin getiriyor erkeği
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAzcık başarısız tabi ama duygu yoğunluğu kadınlarda kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılArzudan da soğudum dün kötü bir deneyimim oldu 😏😔
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet de kontrol edebilirizm kaç defa kapıdan dönmüşlüğüm var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler için ihtiyaç
kadınlar için ödül malezmesi !00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılZayıflar kendilerini kontrol etme konusunda. Kadınlar gibi güçlü değiller.
00 Yorumla
+1 yılHayır basariliyim bu konuda hatta arzuladigim ksiiyeede söylerim yaptım diye
00 Yorumla
+1 yılBir türlü arzularımı terbiye edemedim gitti 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bile bu yaşıma kadar bu libidoyla kendimi tutabildiysem başarısız değildir işlerine gelmiyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılher gün cekiyorum katil olmayayim diye sen öyle düşün. cinsel arzu bende sinire vuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNefsini terbiye etmek ve kontrol altında tutmak zor değil belli yöntemleri var sadece işlerine gelmiyor çünkü bir çocuğunda ahlaki değerler yok
20 Yorumla
+1 yılCinsel arzuları kendi yöntemleri ile hallederler
00 Yorumlakişiden kişiye değişir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben şahsen kontrol yeteneğine sahibim... hayatımda bugüne kadar tek kadın olması bunu gösteriyor
00 YorumlaBu konu kişiden kişiye değişir
00 Yorumla
+1 yılKadınlardan daha çok başarısız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle başarısısız
00 Yorumla
+1 yılBaşarılı sayısı nadirdir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarını bilmem ama ben kontrol ederim
00 Yorumla Bu sorunun cevabını vermek zor
00 Yorumla
+1 yılEvet biz daha acık saçık yaşarız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yıl1 nefs var oda bizi ele gecirmis durumda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkendimi bildim bileli bu konuda iyiyim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin karakterine göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKontrol etme gereği duymuyoruz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu durum net bir şekilde belli olmuyor mu :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet zorlaniyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı oldugumu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılLanet olsun tek başarısızlığım bu 😬
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence baş edebilen erkek sayısı çok var
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir irade meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşarılı erkeklere saygı duyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gayet de iyi kontrol ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar çıplak dışarda gezerken bile evet
00 Yorumla
+1 yılİradem çok güçlü olduğu için kontrol edebiliyorum
00 YorumlaBence kadınlara göre evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O konuda kadınlar daha iyi
00 YorumlaEvet basaramiyoruz icimizde kalmasin diyoruz
00 Yorumla
+1 yıleveeet
10 YorumlaGenel olarak evet
00 Yorumla
+1 yılBaşarılıyım
00 Yorumla
+1 yılevet başarısızdır ben kontrol edemem mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Çoğu öyle
00 YorumlaEvet
00 YorumlaKontrol ederim.
00 YorumlaBaşarılıyım
00 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Ederiz
00 Yorumla
+1 yılBaşarılı değiller
00 Yorumla
+1 yılİsteyen eder.
00 YorumlaKendiliğinden geçiyor
00 YorumlaBahane isteyen tutar kendini
00 YorumlaBasariliyim
00 Yorumla
+1 yıl%75 i bence
00 Yorumla
+1 yılBazıları
00 YorumlaDeğişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvett
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne