- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılPijama giymek veya giymemek cinsel yaşamı doğrudan etkilemez. Cinsel yaşam, birçok faktörden etkilenen karmaşık bir konudur ve kişisel tercihler, ilişki dinamikleri, fiziksel ve duygusal sağlık gibi birçok etken bu konuda rol oynar. Pijama giymek veya giymemek, kişisel konfor ve tercihlere bağlıdır. Kimi insanlar pijama giymeyi rahat ve güven verici bulabilirken, kimileri ise çıplak uyumayı tercih edebilir. Her ikisi de tamamen normaldir ve cinsel yaşamı etkilemez. Cinsel yaşamı etkileyen daha önemli faktörler arasında iletişim, duygusal bağ, güven, saygı, fiziksel sağlık, stres düzeyi ve ilişkideki uyum gibi unsurlar bulunur. Sağlıklı bir cinsel yaşam için partnerlerin birbirini anlaması, ihtiyaçlarını açıkça ifade etmesi, saygı ve güven içinde birbirleriyle iletişim kurması önemlidir.
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, pijama giymek cinsel yaşamı etkilemez. Etkilemesi de çok saçma olur. Sevilen güzel gelir sevene, yani sevdiğim her türlü her halükarda üstünde ne olursa olsun, etkileyici olur! 😅
Ben pijama bile giymiyorum. Üşengeç insanım. En güzeli ince şeyler olması ve çıkarması kolay olması yoksa yırtarım üstünü başını, param parça ederim! 😅10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılYa herkes farklı şeylerden etkilenir kimisi tatlı bir görünüşe yükselir kimisi Seksi bir görünüşe kimisi daha masumane bir görünüşe eeee tatlılık için pijama sexsilik için geceliğe jartiyere masumane görünüm içinde daha kapalı makul bir gecelik düşünülebilir yani kimi insanda bu durum farklılık gösterir kimisinde olumlu kimisinde olumsuz etkiler yaratabilir... dediğim gibi ama kadınsı duran bir pijama asla okumsuz etkilemez insan ne giyeceğini bilmeli...
00 Yorumla
+1 yılYa kocan diyelim her gün seksi kıyafeti nereden bulacaksın. Sevgilin diyelim aynı evde yaşıyorsunuz mantık olarak her şeyinle seviyor seni. Bundan etkilenmez ki.
01 Yorumla- +1 yıl
💫👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
+1 yılBence çok etkilemez ama evde şimdi bi sürekli sünepe gibi dolaşan kadınla yaşamak var. Bir de sürekli bakımlı olup adamın gözünü doyuran bi kadın olması var. Evde görsellik yoksa eğer dışarda görünce bakar normalde görmediği için bunun elde olan bir durum old. Düşünmüyorum. O yüzden kendim de çok dikkat ederim. Sürekli seksi bişeyle dolaşmıyorum ama gidip yırtık pırtık rengi solmuş ya da lekeli şeylede asla oturmamda olaşmam da
00 YorumlaYani o gun havandaysan gun icin planlarin varsa seksi bi gecelik giyersin , ama simdi evlisin diye adami her gun jartiyerle karsilayacak degilsin
31 Yorumla- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılPijamanın nasıl olduğu da önemli ama yine de bazı günler gecelik falan giyilse farklılık olur hoşluk olur
60 YorumlaSüper bir adam pijamayı dahi deler.
Fos adama dantel gecelik bile yaramaz.74 Yorumla- +1 yıl
😄😄👏👏
+1 yılEtkilenez ara sıra Seksi kiyafter giyerseniz renk katar sadece onun disinda surekli surekli giymeye bence gerek yok
31 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılAdam donuyla yatıyor etkilenmiyor da pijama mı etkileyecek.. İyice süs köpeğine bağladık.
40 Yorumla
+1 yılHer Allah'ın günü gecelik kadına eziyet bence biz don atletle yatarken😅 arada jest olsa güzel olur onun dışında tabii ki pijamayla uyunur kışın polar takım giyeriz bana da alır😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu olan sağlıklı bir çiftin aynı odaya girip seks yapmaması imkansızdır. Pijama, gecelik, gündelik giysi veya her ne olursa olsun sonuçta onlar çıkarılıyor. Sabah sabah canım seks çekti 😂😅🤣🤣
30 Yorumla
+1 yılİlk bakışta evet etkiler seksi bir gecelik ama nasıl olsa çıkacağı için çok da problem değil bence
30 Yorumla
+1 yılYeri geldiğinde pijamanın rahatlığını da tatmak lazım, yeri geldiğinde güzel geceliklerin şıklığını da tatmak gerek.
Şayet kişi Oldum olası paspal takılıyorsa evde bir miktar etkileyebilir.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfantezi tarzı gecelikler ilişkinin ilerleyen zamanlarında tercih edilir heyecan katması açısından
41 Yorumla- +1 yıl
✨️✨️
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılManitayla Sünger bob- patrickli giyme hayalim varken bu soru hoşuma gitmedi😑
21 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılValla ben picamadan daha çok hoşlanıyorum doğal geliyor mesela jartiyer mi tavşan baskılı külot mu desen tavşan baskılı külot derim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılAra sıra seksi gecelikler pijamalar giyilmeli. Sürekli paçalı donla gezmek libidoyu öldürür yani. 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsj😄😄
Etkilemez. Benim olan benimdir. Herşeyi ile ister, arzularım. Sadece pahalı giyinmemeye çalışsın ev içinde. Yanlışlıkla kıyafeti, pijamayı vs yırtabilirim 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılGecelik illaki etkiler ama her zaman da giyilmez libido yüksekse zaten geceliğe bile ihtiyaç olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Yırtar yine çıkarır 😌
- +1 yıl
@Anofel_anofel evet
- +1 yıl
@Anofel_anofel yani 😊
Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bence alakası yok 😊 insan kendine yakışanı giymeli ve emin ol ki sevdiğiinsan onun gözlerine baktığında başka hiçbirşeyin önemi kalmayacaktır…
10 YorumlaHer zamanda gecelik olmaz arada pijama giymek lazım özlenmeli. Bir süre sonra bir anlami kalmaz heyecani kaçar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben eşimin bu tarz kapalı kıyafetleri giymesindense, evimizde daha da açık şeyleri giymesini isterim sanırım.
10 Yorumla
+1 yılHayır etkilemez erkeklerin aklından geçen sanjrım kadın her gece yatarken gecelik giyecek
11 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏
+1 yılGecelik çok açık bence pijama daha hoş ve rahat ferah 2 kişi zaten etkileniyorsa ne gerek var
20 YorumlaEtkiler. Saten dururken hem napcaksın pijamayı
20 Yorumla
+1 yılÖyle çiçekli don giyilirse herifin libidosu tabi düşer.. güzel şık bir pijama giyilmeli
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gecelik seksi çağrıştırır, pijamaninda seksiliği var elbet ama standart disi seyler daima gzldir
00 Yorumla
+1 yılSadece giyilen giysi üzerinden buna cevap doğru olmaz ki bir çok şey etki eder cinsel yaşama... 🙄
00 YorumlaBitirir etkilemek ne kelime. Yokeder mahveder kaybeder... içinden geçer. Çocuğum nerden geliyor bunlar aklınıza.
00 YorumlaŞık bence seksi etkilermi bu fizik varsa etkilemez ama kısa kollu ve şortlu modeller daha albenili.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılŞık ve güzel pijamalar da çok avantajlı. Şefkatli frekans da karşılıklı çekime yüksek katkı sağlıyor her zaman seksi frekans olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpijamayı sıyır , aşaa çek, indir, bacaklardan çıkar vs.. falan.. uğraştırır diye.. gecelik kolay.. farkı o.. şipşak işlerde pijamada sorun olmaz, ayakta mesela, geç arkaya, indir, işi bitir, çek yukarı.🤷♂️
00 YorumlaÖnemli şahsen ayıcıklı falan pijama sevmem olan isteğim de gider ne o oyun mu oynuyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
😆💫
+1 yılPijama olumsuz etkilemez bence, içindekini bildikten sonra 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Sjsjs tamam
- +1 yıl
PP 10/10
+1 yılPijama olumsuz etki etmez belki ama, seksi gecelikler gibi pozitif olarak bir katkısı olmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladımm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence etkiler, ben tek yasamama ragmen hep seksiyim
127 Yorumla- +1 yıl
Harika :)
- +1 yıl
Komşun olmak vardı
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İçinde insanın şehvet var ise ne giyse etkilemez yaşanır
10 YorumlaValla güzel gözle bakan erkek herşeyi yakıştırır. Bir kalıba sokmaz sevdiğini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılŞık bir şeyse etkilemez her gün gecelik de olur ama şortlu takımlar vs de güzel bence.
10 Yorumla
+1 yılgörselde ki pijamanın aynısından sahip olmam peki 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İtilmiş ve kakılmış diye bir skeç vardı. O geldi aklıma
00 Yorumla
+1 yılPijama eğer üzerine tam oturursa bence çok iyi oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç çekici değil. Hele ayıcıklı, Hello Kittyli pijamalar giyenler var, tam libido killer.
00 Yorumla Bazen pijamada etkiler insanı ama illaki seksi elbise daha iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 2-3 yıl seksi şeyler sonrası yelek ve çorapla yatağa giren kadınlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır tabi ki ama dar ve gösterişli olmalı. yoksa sadece yanaklarını sıkarım :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Cinsel performansınız yerindeyse ne giyersen giy farketmez. Sonunda çıkarılıyor zaten...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Ne alakası var?
Ben hiç giymediğim için bilmiyorum bir alaka da kuramadım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence ortada
sonuçta bir paçalı don kıvamında değil00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi gecelikler giyilse iyi olur tabi ama şart değil
00 Yorumla Evet çapulcu olmayın yeterki pijama bile ben burdayım demeli
00 YorumlaSeksi kıyafetler giyip evlilikten soğumaktansa
Pijama giyip seksten soğumayı tercih ederim 😁00 Yorumlaİki düğme açılsa yine etkileyici olur bence cinsel hayatı kötü yönde etkilemez
00 Yorumla
+1 yılPijama çekici gelmez bana hiç. Ama gecelik her türlü çekici gelir. Bacaklar fora 😻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılOlumsuz etkilemez ama arada farklı güzel şeyler de giymek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFeministler kızacak bana ama yatakta dişiliği kullanıp tahrik etmek iki tarafı da daha tatmin eder heralde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. giyimle alakası yok o işi yapmak insanın içinden gelecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, evet bence gecelik giyilmeli pijama ne evlenmissin jdjsjsjsj
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılpijama da kesinlikle seksi ve azdırıcı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenince pijamalarımı da ona göre seçerdim sanırım adamın gözü bayram etsin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden pijama giyince çıkmıyor mu? Sonunda full çıplak kalacak ne giydiğinin pek önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya ne alakası var seven sevileni her türlü ister bunlar gereksiz etkenlerdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPijama hoş güzel ama gecelik daha hoş geliyor bana , pijama masum kalıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPijama olunca sarılır yatarım anca
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat