Kadınların beklediği genelde güven duygusunu hissetmek, şevkat, daha fazla ilgi alaka, korumacılık, bağlılık,.. Peki erkekler ne bekler?

Kadınların beklediği genelde güven duygusunu hissetmek, şevkat, daha fazla ilgi alaka, korumacılık, bağlılık,.. Peki erkekler ne bekler?

Cinsellik sonrası erkeklerin neler beklediği epey geniş bir yelpazede farklılıklar içerebiliyor aslında çünkü birbirlerinden farklılar. Aslında kadınların da öyle ama bahsettiğin şekilde ortak noktaları bulmak daha kolay çünkü bu yelpaze yani farklılık daha dar ve daha az görülenler daha da az.
Yani mesela cinsellik sonrasında hemen işine dönen, ya da aklındaki bir şeyi yapmaya yönelen hatta erkeklerden şikayet edilen totosunu devirip uyuyan da vardır ama daha azdır oransal olarak 😀
Erkeklerde ise bu dönüp uyumak oransal olarak daha fazla olduğu gibi diğerleeinde de oranlar birbirine daha fazla yakındır. Mesela kadınların beklediklerini bekleyen erkekler bile vardır, aslında kadınların hormonlarına uygundur ama bekler, çünkü hormonları o şekilde yönlendirebilir.
Yine aynı şekilde ama erkeklerde biraz daha baskın ve daha fazla olarak söyleyebileceğim de şu olur; partnerine verdigi zevki, onu mutlu edişini onun hâl ve tavırlarından görmek ve bundan zevk almak. Kadınlarda da bu vardır aslında toplumsal sebeplerle ama kadın daha da fazla ilgi ihtiyacına yönelir o yüzden erkeklerinki daha baskındır.
Özetlersek; farklılıklar olsa da, çok açık bir fazlalık olmasa da erkek kadını her anlamda tatmin edebildiğini görmek ister.
Cinsellik; gelecek nesillere genetik meteryalimi sperm ile birlikte olduğum hatunun vulvasindan penisim aracılığıyla girip vajinasında pompa yaparak fışkıran meni ile yumurtasını dölleyerek hamile kalmasına yarayan aktivitedir. Mutlu kadın sağlıklı ve mutlu bir bebek ve mutlu bir evlilik aile demektir. Yani cinsellik sonrası hatunun döl verimi iyi olsun diye elimden geleni yapar mutlu ederim 😊 hamile kalmazsa çükmeye devam 😎
Cevap
28Cevap
Erkekler de aslında kadından şefkat görmek ve onun için yeterli olduğunun vurgulanmasını ister..
Ben kendim için konuşursam cinsellik de ön sevişmeye çok değer veririm yani uzun olmasını isterdim sonra da partnerimin aşırı istekli olması bana karşı arzulu olması bunu görmek isterdim. cinsellik sonrasında ise sigara içip sonra da sarılarak uyurduk direk o şekilde.. ve aynı zamanda da konuşurduk konuşmak da bana çok iyi gelirdi yani bu benim düşüncem.
Merhaba, özellikle romantik erkekler de aynı şeyi bekler yani kadınların beklediği şeyleri bekler çünkü bu tarz erkekler cinselliği sadece haz almak için yaşamazlar. Manevi açıdan da memnun olmayı ve bunu da ilişki yaşadığı kadınla paylaşmak isterler. O yüzden farksız olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kendinizi kandırmaya devam edin ! Cinsellik abazalığınızı ve hayvani ihtiyaçlarınızı giderdiğiniz bir olaydır ( evlilik dışındakiler ) kimse cinsellikten sonra güven , bağlılık, vesaire bulamaz değeriniz hızla düşer erkek direk şöyle der : benimle yatan herkesle yatar der ve gözünde yollu olursunuz ! Bırakın bu kendinizi kandırma olaylarını ! Dayanamıyorsanız evlenin
Hemen duşa girmek, taze demlenmiş çay, karşılıklı sigara tüttürmek, dişleri fırçalamak, ışıkları söndürüp sarılmak ve kapanış..
Kadın ilgi istiyor adam sırtını dönüp uyumak istiyor. Bilimsel açıklaması dahi var bu durumun
Sordum zatı muhtereme, takdir bekliyorum dedi 🤣 şaka şaka benim mutluluğumu görmek istiyormuş
Maalesef kız arkadaşım ile evlendiğimiz günden beri ilişkiye giremiyorum. Sürekli olarak bahaneler üretiyor. Eşimin annesinin telkinleri ve istekleri yüzünden yatakları ayırmayı düşünüyorum.
Ben benden memnun kalmasını beklerim ve sürekli haftada 2-3 gün bu ritüeli yapmasını isterim. Doyumsuz ilişki isterim.
Erkekler arkasını dönüp uyumayı ve kadının susup onu rahat bırakmasını bekler klasik Türk erkeği geneli tabi bazıları hariç
Kadına ilgi lazım ilişkiden sonra. Kendini kullanılmış gibi hissetmemeli.
Soru zaten erkeklerin ne beklediği, kadınların ne beklediğini yazdım ben zaten.
Erkek böyle sırt üstü uzanmısken kadının göğsüne yatıp mutlu olmasını ister
Ben kadınımı mutlu olması için ona tabi olurum yatakta ikimizde mutlu oluruz bu şekilde
Ayni şeyleri.. ne isteyecek ikametgah ilmuhaberi isteyecek hâli yok
Bidaha olmasini bekler
Bir daha cinsellik 😂
Iltifat olabilir.
Ben yemek beklerim yalan yok ajsjs
Şahsen bir sigara içip kadınımı süzmeyi seviyorum
K*çını dönüp uyumak isterler 😂
kadınları nbeklediği
seks değil yani?
Sorumu iyi oku.
su içtikten sonraki beklentini merka ettim?
Hemen hemen bunları herkes ister.
Valla ben 1 kere daha derim 😂😂😉
Ben kadınım o doyurmak bekletim
Aslında aynı şeyleri
Yan gelip yatmak
erkek takilir gecer bir sey beklemez
Küllük sigara çakmak
Tekrar yapmayı
Türk kahvesi
ilk durağı :D
Tekrar * isterim
şefkat şart