Hanımlar toplanın birçoğumuz cinsellik ve cinsellik sonrası sorunlar yasıyoruz sorunlarınızı ve beklentilerinizi paylasın hep beraber konusalım cözüm bulalım halletmeye calısalım sunu unutmayın ki cinsellik hayatımızın büyük bir parcasıdır beklentilerinizi partnerinizle paylasmaktan kacınmayın her iki taraf icin de birbirini tatmin etmek o anı cok daha zenginlestirecektir sizin cinsellik ve sonrası sorunlarınız neler?
Buyuk bir alet ile çat çat çat diye tempolu çalışılmasını ve bu esnada topların da alttan kendilerine kapı tokmağı gibi çarpmasına bayılıyorlar. Gerisi işın hikaye kısmı...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Anlaşılmak sevilmek tutku haz oral vs
Zevk almak
Buyuk bir alet ile çat çat çat diye tempolu çalışılmasını ve bu esnada topların da alttan kendilerine kapı tokmağı gibi çarpmasına bayılıyorlar. Gerisi işın hikaye kısmı...
İlişki sonrası partnerin gõtúnú dönüp uyumaması eşine sarılıp uyuması
Erkek boşalıp kendini düşünmesi kadının orgazm olup olmaması umurunda olmaması
Gibi gibi
Bir şey soracam neden bu kadar çok erkek yorumu var? Soruyu soran kadın soruyu kadınlara sormuş. Kadınların 2-3 katı erkek yorumu var.
Hahahha ondan sonra da adımız çıkıyor 9a inmyior 8e 🤣
Eşiyle birlikte cinsellik yaşayarak cinsel hayatından keyif almayı ilişkinin geleceği için çocuk sahibi olmayı ister
òp beni yala beni yut beni manyak manyak işler cùbeli ahmet hoca😂😂😂😂
Kadınların beklentisi ile ilgili bir Soruda 2 Kadın, 11 Erkek görüşü... daha ne diyim
2 kadın görüşünün 1 tanesi de soruyla alakasız... Ne diyelim.
Nazik dokunuşlar, tahrik olmak, orgazm ve bittiğinde güzel sözler
bencil olmayan sadece kendini düşünmeyen zevk alma odaklı olmayan erkek. wjwjw
Yatakta da ilgi bekliyor kadınlar ayrıca uzunca bir süre
Sevgi saygı ve temizlik
mutlu ve tatmin olmak basit aslında
ilgisizlik erkegin got donup uyumasi
penatrasyon halinde orgazm :)
Boşalmak haz almak ve rahatlamak isterler
cinselllik bekleyen ülke kadın ıvarmı :DDDDDD
sanmam :)
Kadınlar ciinsellik beklermi bilemedim
Aşk ilgi saygı