Cinsel Yaşam Çok sert yapıyor dayanamıyorum nasıl duracak bu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Yavaşla diyorum yavaşlamıyo öldürüyo beni Çok sert yapıyor dayanamıyorum nasıl duracak bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayrıl o zaman madem bu kadar dert sana. Yav harbiden degisiksiniz 1 0 Yorumla
Istekli0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Hanımlar sert severler sen numuneliksin o zaman 0 0 Yorumla
RorScach Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Demek senin isteğini zevkini önemsemeyen biri düzeltemezsin 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani senin bundan zevk almadığını göre göre yapması sana saygısızlık bence 0 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hadi be çok sert mi yapıyorsun peki daha çok acı mı hissediyorsun zevk mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alışınca çok zevk alırsın eski fb ağlardı bazen ama son zamanlarda ben yavaşlayıınca hızlan artık demeye başlamıştı.. 1 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Erkek sert yapmakdan zevk alir sende ya katlanacan ya da terk edecen 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. sert yapılmazsa neden sert yapmıyorsun diyeceksin :) 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. mücadele etme akışa bıtak kendini. ozaman uçuşa geçersin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çabuk boşalır, yavaş başlasın alıştırdın seni, önce soft sonlarda hard 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ama o zevk anında insan napacagini bilmiyor o kadar güzel bir şey ki senin vücut ve göğüsler iyi mi 0 0 Yorumla
Fıstıklı_baklava Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Git söyle o zaman aq bize diyeceğine 3 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. erkeğin yavaşı olmaz demedimi hala 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başka kadına git de onda sert ol bende yavas ol de 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. seni evire çevire desene :) 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani sana saygı biriyle devam 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. makarnayla trollük bu akdar 0 0 Yorumla
fatihde3410 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Izin verme yarıda bırak o zaman akıllanır 0 0 Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hangisi pozisyon da 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Misyoner Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Ellerinle onu itebilirsin geri Yorumla Soran +1 yıl Minyonum ben olmuyo Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Yakın duramamaya çalış Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fren mekanizması yaptır 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. kim bu 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Serte alış sen de 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Durmaz hep yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ayrıl o zaman madem bu kadar dert sana. Yav harbiden degisiksiniz
Hanımlar sert severler sen numuneliksin o zaman
Demek senin isteğini zevkini önemsemeyen biri düzeltemezsin
Yani senin bundan zevk almadığını göre göre yapması sana saygısızlık bence
Hadi be çok sert mi yapıyorsun peki daha çok acı mı hissediyorsun zevk mi
Alışınca çok zevk alırsın eski fb ağlardı bazen ama son zamanlarda ben yavaşlayıınca hızlan artık demeye başlamıştı..
Erkek sert yapmakdan zevk alir sende ya katlanacan ya da terk edecen
sert yapılmazsa neden sert yapmıyorsun diyeceksin :)
mücadele etme akışa bıtak kendini. ozaman uçuşa geçersin.
Çabuk boşalır, yavaş başlasın alıştırdın seni, önce soft sonlarda hard
Ama o zevk anında insan napacagini bilmiyor o kadar güzel bir şey ki senin vücut ve göğüsler iyi mi
Git söyle o zaman aq bize diyeceğine
Sert erkek sana zevk verir
erkeğin yavaşı olmaz demedimi hala
Başka kadına git de onda sert ol bende yavas ol de
seni evire çevire desene :)
Sen önce bi erkek bul kendine..
Yani sana saygı biriyle devam
makarnayla trollük bu akdar
Izin verme yarıda bırak o zaman akıllanır
Sert yapma canım yanıyor de
Evli değilseniz normal 👍
sen narın beyaz tenlı bırı mısın?