Yazın düşüyor kışın artıyor ya da kışın düşüyor yazın artıyor gibi bir sürü soru gördüm sizce ilgisi var mı? mevsimlerin ile..
Günaydın 🌺❤️

Yazın düşüyor kışın artıyor ya da kışın düşüyor yazın artıyor gibi bir sürü soru gördüm sizce ilgisi var mı? mevsimlerin ile..
Günaydın 🌺❤️
Mevsimler ile ilgisi olabilir sıcak soğuk gibi, Libidonun mevsimlerle ilişkisi konusunda bilimsel çalışmalar ve veriler sınırlıdır, ancak bazı araştırmalar mevsimlerin libido üzerinde bazı etkilere sahip olabileceğini göstermektedir. Bu etkiler kişiden kişiye değişebilir ve net bir kural olmaktan uzaktır. Örneğin, bazı çalışmalar kış aylarında insanların libido düzeyinin düşebileceğini göstermiştir. Kış aylarında günlerin kısaldığı ve hava koşullarının olumsuz olduğu yerlerde, birçok insan enerji düzeylerinde düşme ve mevsimsel depresyon yaşayabilir. Bu tür koşullar, cinsel istek üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. yine de libido üzerinde mevsimsel etkilerin tamamen genel bir kural olarak kabul edilmesi mümkün değildir. Çünkü libido birçok farklı faktörden etkilenebilir. Stres düzeyi, yaşam tarzı, sağlık durumu, ilişki kalitesi, hormonal dengeler ve daha pek çok etken, libido üzerinde etkili olabilir. Libido düşüklüğü veya yüksekliği yaşayan bir kişi mevsimlerle ilgili deneyimleri nedeniyle ilgili olduğunu düşünüyorsa, bu durumu daha iyi anlamak ve çözüm bulmak için bir sağlık uzmanına danışması faydalı olacaktır. Genel olarak, cinsel sağlık ve libido üzerinde etkili olan faktörler, kişinin genel sağlık durumu ve yaşam tarzıyla daha sıkı bağlantılıdır.
Yaz aylarında biraz daha fazla artıyor sanırım giydiğim kıyafetten dolayı kapri sıfır kol atlet giyiyorum genelde alta bol kilot fazla sıkışmasın terlemesin diye onun etkisi oluyor galiba
Yaz ve bahar mevsimlerinde ışık ve sıcaklık etkisi ile hormonal seviyeler en üst düzeye erişmekte, kan sıvısı incelerek daha hızlı dolaşır ve libidoyu yükseltir
Cevap
44Cevap
Mevsimler, stres ve daha bir çok şeyle ilgisi vardır.
Valla benimkinin mevsimlerle pek alakası yok. Genelde hep yüksek bir standarta oturttum en azından bu da bişey 😅
Beni hiç etkilemiyor mevsimler :D çünkü sap adam her zaman hazırdır :D
Mevsimden etkilenmiyor benimki genelde... Daha çok kişiden dolayı yerlerde oluyor 😬
Şu sıcaklar her şeyi karman çorman yaptı ben de. Bi geliyyy bi gidiiiy
Mevsim sel psikolojik çevre baskısı her şey etkiler
bence var. gelir yaz aylar gevşer gönül yayları :D
Sanmıyorum bu kişinin yorgun veya enerjik olmasıyla doğrudan alakalıdır
Bende yaz aylarinda daha fazla diyebilirim libido yüksekliği
Tabiki var. Sıcak ve soğukta hormonların salınımı etkilenir doğal olarak
Kesinlikle var. Özellikle ilkbahar ayları hormonların tavan mevsimidir.
Sanmıyorum. Genel olarak hep yükseklerde geziniyor açıkçası benim için
Erkeler olarak yazın artıyor bizim malum yaz gelince hatunlar o biçim giyiniyor
bence yok yüksek olan her daim yüksek düşük olan her zman düşük
Belli olmuyor kafamda bir soru yoksa yüksektir
Bana mevsimlerin bir etkisi olmuyor. Stabil hep 😅
Hormonlarla alakası olabilir daha çok
Mevsimler vız.
Kışın donuyor yazın yanıyor kdmkdkm
Bahar ve yazda tavan olur
Strese bağlı değişiklik gösteriyor.
Bence hayır hormonsal tamamen 🫠
Buyuk ihtimalle vardir..