Cinsel Yaşam Libidonuz yazın mı daha yüksek oluyor kışın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Hangisi? Libidonuz yazın mı daha yüksek oluyor kışın mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Mevsim farketmiyo inan, bununla ilgili bir çok deney yaptım, zaten evliyim ayrıca partnerlerimde var 1 ay boyunca hergün cinsellik yaşıyım belki biraz düşer diye ama bişey farketmedi 😂 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Mevsim farketmiyor. Çok sağlıklı biriyim. Aşkı, sevgiyi, ilgiyi, samimiyeti yakalamışsam hep hazırım, tez hazırım. 0 0 Yorumla
mayztimes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Akrep burcu biri olarak mevsime bağlı değil daimi yüksek 😈Senin ne zaman oluyor 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fark etmiyor her daim yüksek. Sıcaklık kontrolü bende ne de olsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sıcaklardan ve açık giyim tarzlarından dolayı yazın daha yüksek tabi👍 0 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Yaz kış fark etmez aynı yükseklikte 0 0 Yorumla
KerpetenRamiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı. Mevsim fark etmeksizin Hergün 🙊🙈 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaz kış farketmiyor benim için hep yüksek 0 0 Yorumla
Shelby111 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Mevsimler öok farketmiyor yüksek hep senin? 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yazın cok sıcak klima şart 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Her mevsim yüksek ana yazın daha fena 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kiss 2 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Sezonu kapattın Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı. Hep aynı 😄 2 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Yaz tabii 1 1 Yorumla serkan061 +1 yıl Kışın daha cok Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 side 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. her zaman :) 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Yazın daha yüksek 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kışın 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. şu an tavan desem... 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sıcakta daha fazla 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yazı kisi aynı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Mevsim farketmiyo inan, bununla ilgili bir çok deney yaptım, zaten evliyim ayrıca partnerlerimde var 1 ay boyunca hergün cinsellik yaşıyım belki biraz düşer diye ama bişey farketmedi 😂
Mevsim farketmiyor. Çok sağlıklı biriyim. Aşkı, sevgiyi, ilgiyi, samimiyeti yakalamışsam hep hazırım, tez hazırım.
Akrep burcu biri olarak mevsime bağlı değil daimi yüksek 😈
Senin ne zaman oluyor
Fark etmiyor her daim yüksek. Sıcaklık kontrolü bende ne de olsa
Sıcaklardan ve açık giyim tarzlarından dolayı yazın daha yüksek tabi👍
Sıcaklar nedeni yumuşatıyor buda daha çok etkiliyor bence
Yaz kış fark etmez. Her zaman tavan. 😏
Yaz kış fark etmez aynı yükseklikte
Bahar ayında fena oluyorum
Yazın daha fazla kışın orta
Mevsim fark etmeksizin Hergün 🙊🙈
Şu an desem ilgini çeker mi
Yaz kış farketmiyor benim için hep yüksek
Mevsimler öok farketmiyor yüksek hep senin?
Yazın cok sıcak klima şart
Her mevsim yüksek ana yazın daha fena
Kiss
Sezonu kapattın
Hep aynı 😄
Yaz tabii
Kışın daha cok
Sıcakta daha bir fena yanıyorum ben
2 side
her zaman :)
Yazın daha yüksek
Her an