Arkadaşlar benimle haftada bir oluyor ama Google geçmişine bakıyorum 3 günde bir p*rno izliyor sabah belli akşamda haliyle yapmıyor çok sinir oluyorum bu duruma sanırım açık kişilerden tahrik oluyor ki bir uyaran olmadan bunu yapması imkansız mesela dün ben istiyordum döndü sırtını uyudu bugün baktım dün izlemiş bu şekilde bana haksızlık olmuyor mu sizce söylemeli miyim bazen birlikte olurken biz birlikte de izleriz ama o ayrı bişey acaba onu mu bıraktırsam bağımlı gibi çok dışarda çalışan bir adam iş yerinde yapmasa bile bir tubaltte yapıyordur diye tahmin ediyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Öncelikle bu bir eksiklik ya da sapkınlık değildir. Ne yazık ki farklı şeyler beklediğini ve farklı şeyler yaşadığını düşünüyor sanırım eşiniz. Bu konuyu aşmanız çok zor değil. Kendinize biraz değişiklik ve bakım yapmanızı öneririm. Onun dikkatini çekecek şekilde bir değişim olsun. Kilonuzu tipinizi boyunuzu ve diğer özelliklerini bilmeden yorum yapıyorum incitirsem şimdiden özür dilerim.
Bu gibi durumlarda öncesinde bildiğinizi belli etmeyiniz. Kendinizde bazı değişikliklere gidiniz. Çok ani değişimler olmasın ters teper. Sonrasında eşinize biraz daha yakın ve ilgili olmaya gayret edin. Sabırlı ve sakin yaklaşın...
Bu 2 gün içinde olacak bir şey değil lütfen sabırlı olun. Birde izlediklerinin bir temel özelliği var mı? Yani ne tarz video izliyor ona bakmaya çalışın. Ondan sonra buna göre hareket edin.
Gerisini getirebilirsiniz diye düşünüyorum...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aranızda libido farkı olduğu kesin. Belki de sana yetişebilmek için izliyordur. Ama eğer p*rno izleyip mastürbasyon yapıyor ise eksik bir durum var demektir. Sende isteyip de bulamadığı bir şey. Bunu bulmaya çalış. Seks esnasında konuş. Mesela izlediği p*rno, onu neyin daha çok tahrik ettiğini sor. Belki de kafasından geçirdiği ama itiraf edemediği bir durum vardır. Belki de istediğini ona verebilir ve daha zevkli seks seansları yaşayabilirsiniz. p*rno izlemesi değil, izleyip de boşalması sana zor bir dönüş yapar. Sana kalmaz. Bunu mutlaka ona söyle. Yoksa bu durum, içinden çıkılmaz bir hal alır..
00 Yorumla
+1 yılAbartma evde karısı varken wcd elinimi... cek beraber izliyorsan sorun etme belki farklı konulu bakıyodur ya da beraber izlemeniz için seçiyor geçen işyerinde yeni evli kapalı kız aradaşıma eşi p*rno izletmiş şortun arasında oynadı sonra beni uzatıp orada işini bitirip duşa girdi bende mastla tatmin oldum gerçi 4 yıllık evli ilişki anında hiç orgazm olmuyorum eşim boşalır kalar ben mastla orgazm olurum bana oral yaptırı ama kendi yalamaz kazma 🙉🙊🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence sen yetersiz oldugun için seninle yapmak istemiyordur. ya da seni sevmedigi için zevk almiyordur ya da çok fazla konuşuyorsun rahatsiz ediyorsun oda istemiyor sen onun ilgisini çekmiyorsundur. demekki senden tatmin olmuyor. buda demektir ki yeni arayışlar içinde bence yapman gereken giyim tarzini iç giyimini degiştirmek yeni yöntemler aramalisin, gorusunu degistirmelisin, ilgisinj cekecek türden birisi olmalisin , cesur ol biraz yeni yöntem pozisyonlar denemeliin odanada özen göstermelisin, herseyi komple degistir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılEvet haksızlık. Sen isteksiz ve soğuk olsaydın hadi neyse. Ayda bir iki yapsaydı mastürbasyon hadi neyse ama senin yazdıkların çok.
Hadi regl olduğunda da yapsa neyse diyicem de öyle bir durum da yok anlaşılan.
Yani konu gerçekten ciddi. Bence konuş kendisiyle.10 Yorumla çok acayip bir durum. büyük ihtimal senden tahrik olmuyor. konuşmayı dene derdi nedir bak bakalım. eğer çabalarına rağmen yinede düzelmezse seni mutlu edecek başka birini bulmalısın ve boşanmalısın. aksi halde adamı aldatırsın ve kötü şeyler olur...
00 Yorumla
+1 yılSiz isterken sizi memnun etmemesi sizi birakmasi sizin açliginiza cinsel tatminsizliginize yoneltir. Seks hayati kotu olursa huzur mutluluk hissi yavas yavaş tukenir uyum kaçar gider sonra ben gibi burada partber arayisina bile girebikirsiniz p*rno izleyevek yerine karisina fantazilerinj soyleyip yasamak jstese daha iyi olur ama bazilarida ekrandan izlemeyi sevebiliyir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten evli kişilerin p*rno izlemesi çok yanlış beklentiler artıyor sonra birbirinden zevk almamaya başlıyorlar birlikte de izlemeyin bence başka kadınları çıplak görmesi sizi sinir etmiyormu siz eşiniz için güzel Seksi kıyafetler alıp giyinin öyle karşılayın değişiklikler yapın kendinizde oda dışarıdakilere ilgi duymasın e hala yaparsa zaten sizi haketmiyor demektir 🤷♀️
121 Yorumla- +1 yıl
p*rno gıbı olamıyo hıcbı kadın ıkılemde kalır eger aklı yetmezse
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 işte böyle düşündüğünüz için kadınları yetersiz buluyorsunuz sanki siz erkekler p*rno daki erkekler gibi olabiliyormusunuz bide bunu düşünün bence..
- +1 yıl
kendını gelıstıren oluyo bence ten uyumu şehvet varsa azda iki hile ile erkek ordakıler gıbı oluyo
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 hiç sanmıyorum ben kendini p.. no izleyerek değilde eşinin üzerinde geliştirilmesinden yanayım çünkü herkesin vücudu ve zevk noktaları farklıdır bunu p. rnodaki kadinlari erkekleri izleyerek değil eşinize dokunarak öğrenebilirsiniz..
- +1 yıl
evet g noktası denen şey herkeste farklı kimi belınden kımı kalca kımı omuzdan etklıenıyo ama p*rno da taktık alınabılır
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 tamam siz bol bol izleyin beyefendi 😉
- +1 yıl
:) sen hıc ızlemedın mı sankı
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 ben evli olanlar izlemesin diyorum ayrıca kendim izlesem herkesi elestirmezdim öyle degilmi
- +1 yıl
hıı hangı olaylar aykırı gelıyo sana pekı p*rno dakı yapılmaz dedıgın
- +1 yıl
t k p eder msn
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 hayır
- +1 yıl
ok tsk
- +1 yıl
kuralların sınırların var mı pekı eşine karsı
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 çok kural koyan birisi değilim
- +1 yıl
kac yıllık evlısın eşini baya sevıosun o zmn kural sınır koymuyorsan anal ıstedımı pekı hıc
- +1 yıl
burcun nedır
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 istemedi istemezde çünkü haram olması gerektiği gibi olmalı hersey evet esimi seviyorum
- +1 yıl
hımm anladım kapalı bayanlardan mısın
elını dilini iyi kullanır msın pekı
Cevap sahibi+1 yıl@barmennn11 biraz fazla ileri gidiyorsun bence
- +1 yıl
gızlısın nolcek kı merak ettım senı
- +1 yıl
sen meraklı değil mısın pekı
Öncelikle neden buna ihtiyaç duydugunu öğrenmek gerekli yani canın geliyosa eşinle yaparsın bunun 2 altarnafi var ya sen yatakta iyi diyilsin ya da onun farkli fantazisi var senle olmaktan zevk almiyor
00 YorumlaMuhtemelen dediğin gibi bir uyaran var ki iş yerinde de izleyip mastürbasyon yapıyor. Sonra da akşam seni canı istemiyor. Komple izlemeyi biraktirip senin onu etkilemen lazım
07 Yorumla
Soran+1 yılAklıma kötü şeyler geliyor biri mi var iş yerinde diye ya yemin ediyorum o kadar kadın var ki sizce nasıl anlatım ya canım sıkıldı bu duruma
Soran+1 yılAynn bugünde bakacağım tekrar eğer bakmışsa başka sorun var demektir
Soran+1 yılŞöyle söyleyim normalde asla izlemez bakıyorum hep benden dolayı çok mutlu olduğunu söylüyor hatta çok iyisin falan da der ancak biraz ayrı kaldık 12 gün kadar ben yokken p*rno sarmış kendi de dedi seni çok özledim hep kendimi tatmin ettim diye ilk günde bana saldırdı ama artık birlikteyiz hala p*rno izlemesi amacı ne tamam dışarda bir sürü uyaran var ama eve saklamalı kendini bence ben p*rno izlesem bile akşam gelse asla hayır demem ona mesela
Soran+1 yılYa da sorun bende mi bilmiyorum pek gitmem o istemeden falan bazen garip huylarım da oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. İzlemek isteyen illaki bir fırsat bulur yani.. Evet bağımlılık yapar. Cinsel yaşamı olumsuz yönde etkiler. Konu ilişki değil tahriktir. Bence bir p*rno aktiristi gibi davran.
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela geçen bana aşırı iyi yapıyorsun aşkım falan dedi sonra iş yerinde hep aklıma geliyorsun falan dedi ama yine de hep beni istesin istiyorum içim rahat etmiyor en iyisi sürekli tahrik etmek evde 😅
Soran+1 yılVermiyim p*rno izlesin 😅
Bekar olsun evli olsun zaruri durumlar dışında keyfi yapılan mastürbasyon insana hiç bir şey kazandirmadigi gibi bedeni ve manevî olarak insanı çökertir bitirir bence uzak durulmalıdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen varken p*rno da neymis onunla konus ortada büyük sorun var gerekirse yardım alın bu sorunu çözün evlilik diye bir sey kalmamış aranız da pek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. p*rno izlemek alışkanlıktır sen ona yetemiyorda olabilirsin ya da seninle her zaman seni sıkmamak için yapmıyordur istemeyeceğini düşünüyordur bir sürü soru işareti var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yıl3 günde bir birlikte oluyosunuz dediniz normaldr canı istemiyo demekş p*rno izliyo ve kendini size hazırlıyo demekki izlemese 3 gün degil 3 hafta sonra birlikte olursunuz
00 Yorumla
+1 yılVideolar izleyebilir, bu problem değil tek başına, ama izlediği videolarla kendini tatmin edip seni ihmal ediyorsa orada ciddi problem var demektir. Ne kadar süredir evlisiniz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir de pek az ya kime yetsin. Hayır p*rno da izliyorsa isteği de vardır evde eşi dururken eline mi muhtaç çok saçma
03 Yorumla
Soran+1 yılYa anlamıyorum işte bir kere hayır demedim biliyor da istekli olduğumu bu sabah p*rno izleme nerden çıktı ya iş yerinde çok kadın var bilmiyorum aklıma hep kötü şeyler geliyor
- +1 yıl
İş yerinde tahrik olup kendini mi frenliyor o şekilde o zaman? Öyle olsa eve gelince direkt sana yapışır ki.
Soran+1 yılHayır demek istediğim şu iş yerinde birinden etkileniyor veya sokakta p*rno izleyip boşalıyor eve gelince de benimle ilgilenir mi tabiki hayır çünkü o istediğini aldı gözüyle eliyle birkaç gün daha takip edeceğim eğer devam ederse söyleyeceğim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşkım ben bekarım ama azmak için değil normal olarak da p*rno izlemeyi seviyorum arada bi izlerim iş yerinde
Eşin madem istekli neden haftada bi yediriyor sana?
Sen doyuruyor musun haftada bir yiyince?07 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyliyim ben istekli bir insanım bunu da o biliyor ben kaç defa söyledim normalde p*rno falan da yoktu ama hava sıcaklığı çıplaklık hat Safa’da dışarda ben buna bağlıyorum açıkçası aslında benim hep atakta olmam lazım sanırım şu an da hastayım 6 gündür ondan diye düşünüyorum sizce bana düşen ne ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılHasta olsan dahi doyurabilirsin onu bu zor bişey değil ki
Cevap sahibi+1 yılMevzu biraz derinleşecek dikersen ben gizliden çıkayım sen bana bi bak
Cevap sahibi+1 yılCanım?
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama diğer türlü o hazzı başka oluyor bence özel konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin Yardımcısı olacaktım sana
Cevap sahibi+1 yılÖzele başkalarıyla git sen benle değil
+1 yılEğer seni ihmal ediyorsa konuş. Cinsellik evlilikte olmazsa olmazlardan çünkü.
35 Yorumla- +1 yıl
@Ercan3737 benim görüşümün altına yazacağına bağımsız olarak yorumunu yapsaydın keşke
- +1 yıl
@Ercan3737 kadın diyor ki geçenlerde yapmak istemiş ama kocası istemiyor. adam sadece kendi işini görüyor videolarla anlayacağın
Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Ulann nasıl adamlar bunlar böyle 😂 karın varken neden p izlersin
18 Yorumla
Soran+1 yılBeni mi beğenmiyor diyorum ya ne bileyim birazcık kilo aldım yani beğendiğini de söylüyor mesela diyor acayip iyisin falan hep aklıma geliyorsun iş yerinde diyor ama bilemedim dışarda da bir sürü çıplak var
Soran+1 yılYani kendimi akşama sakla biliyor da istekli biri olduğumu ilkte gidiyor zaten ee sen o enerjimi de dışarda harcarsan bana ne kalacak
Soran+1 yılYa inan bu konuda şikayetçiyim kendine de defalarca söyledim hayır çirkin de değilim ya tek konu evde öyle çok seksi giyinmiyorum önceden yapardım gülerdi mal gibi artık öyle giyinicem mini etek falan belki tahrik olur ulan ben varken yapılır mı p*rno izlenir mi ya bazen onu azdırmak için birsürü şey söylüyorum çok hoşuna gidiyor ama çekiniyor da mesela geçen gün anal yalamayı teklif ettim olur dedi yapayım dedim şimdi değil dedi şimdi değilse ne zaman ya ben anlamıyorum yemin ediyorum elindekinin kıymetini bilmiyor başım ağrıyor diyenler şanslı ya da gösterip elletmeyenler 😅
Soran+1 yılDalga geçme be işte zorluyorum azsın diye ama adam dışarıya azıyor heralde 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılbağımlılık hastalığı olabilir.
evli insanlarda reel birleşmeden çok sanal tatmin hastalığı olabiliyor.
tabi ki size haksızlık.
bence eşinizle kırmadan vs... nazikçe konuşarak sorunu çözebilirsiniz.
ateşli geceler sizi bekliyor :)00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle daha sık birlikte ol sabah uyanınca isten gelince uyumdana hatta gece uyanıop onu iyice douyur
00 Yorumla
+1 yılben olsam kocan p*rno yu senin ile beraber izler idim sonra zevk ile önce sen beni boşaltırdın sonra ben seni daha sonra ikimiz aynı anda
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapıyordur inan ki bu bi hastalık gibi bişey evde karın istediğin kadar boşaltsın o 31 muhabbeti farklı bi olay
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılCok mantikli silme gereksinimde bulunmuyor olmasi ayri sacmalik. Onu tahrik eden biri var libidosu yükselten
00 Yorumla Evet bağımlılık beraber kem de izlemeyin bence ve sizinle ilgilemiyorsa durum biraz sıkıntılı
07 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgilenmiyor diyemem ama haftada 2 falan hava sıcakken istekli oluyor o fa bende sıkıntı ne sizce
Soran+1 yılAynn kesinlikle geçen gün mini etekli bir fotoğrafıma işte oo giyinirdin gibisinden laf etti belki de gözü dışarı kayıyor yani olabilir dün bir çıktık aman Allahım heryer mini etek şort illaki tahrik oluyordur görünce
Soran+1 yılİş yerinde çok kadın çalışıyor Levent’te iş yeri
Soran+1 yılEvet öyle mesela bana Kızıyor bazen bitmedi mi falan diye bir ara ayrı kaldık küs anneme gittim döndüğümde resmen deliye dönmüştü işte sensiz hep p*rno izledim seni çok özledim falan bence alıştı o sıra da bakarak yapmaya bağımlılıkta yaptı yakın zamandan bahsediyorum bu arada
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sonrada erkekler eşim beni aldattı diyor sen boş bırakırsan kadın ne yapacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılona de ki"bari arama motoru geçmişini sil yahu" anlamazsa koyver gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar çok yorum almışsın. Bu kadar yorumla artık bu işi çözersin:)
00 Yorumla Hğç birlikte izleyip ona yaklaşmayı denedinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Biraz özen göstermelisin yatak odasına. Yanında karısi olan adam oyle şeylerle vakit harcamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılne alaka ya onlara bakıp senle olması lazım değilmi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. monoton olmuş heycan bitmiş evliliginizde yeni arayışlar içinde öyle mutlu oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir mi kaç yaşındasınız bu sayı çok ama çok az
00 Yorumla Bence sen gun icinde kisa kisa videolar cek p*rno niteliginde onu kiskirt. Ozaman bak nasil istiyor seni. Onlari izleme beni izle birlikte biz cekelim kendi filmimizi izleyelim de😅🤤
15 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle yaparsam yine iş yerinde çekecek 😅yaşı 35 zaten en başından isteksizdi her söylediğimde sen söyleyince daha da geriye gidiyor söyleme diyor stresten vs ya p*rno izliyorsun ama demez mi insan he hergün izlemiyor yalan olmasın ama ben varken neden yani şimdi akşam mini etek falan giyicem tahrik etmek için bakalım izleyecek mi yine
- +1 yıl
Ipleri eline al asko. Isyerinde cekersen bu a.. i g.. tu sktrmm de. Gostermem de anca videolarda gorursun de. Iliski aninizdada agzini yokla fantezi niyetinde soru sor. Baskasi olsa Şu an naparsin istermisin gibisinden ozaman bak bakalim baskasi var mı . Bence yasla alakasi yok. Benimki herzaman dik😅😂🤤🤤 senin gibileri bize denk gelmiyor ndnse
Soran+1 yılBen mesela fantezi olsun diye diyorum işte bana vibratör lazım falan bana da @m alalım o zaman diyor ve rahatsız olmuyor pek isteklerime o da sen öyle istiyorsan bende istiyorum diyor mesela ya bilmiyorum ben gayet açık fantezilerimi de konuşuyorum ama beni mi düşünüyor da p*rno izliyor başka biri mi var bilemiyorum artık hava sıcak olunca isteği artıyor ama o fa bir gerçek bende öyleyim sıcak hava etkili oluyor libidoya bence
- +1 yıl
Sacmalik kocanin dedigi kusura bakmada. Zaten istese hergun @исмаил var baskasina gerek yokki. Asil vibrator e ihtiyac var senin icin. Bence sen ne uap biliyonmu. Al karsina oyur konus baktin anlamiyo kendi basinin caresine bak. Vibrator olur sanal olur ufak kacamaklar olur. Uzun sure yapmayincada insanda sinir yapiyor stres oluyor😅😅 sen ekle beni ben sana fikir veririm kocani yola getirmen icin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşi varken gidip mastürbasyon yapan erkek mi olur be, hemde 3 haftada bir, sen 3 hafta nasil dayaniyosun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSurekli p*rno izlemek normal seksten sogutur insani bu yuzden ne beraber ne de yalniz izlememenizi oneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelkide oksayip oynamasa daha iyi olcakk fantezili sekilde deneyinn isteklendirr fizigin nasill
08 Yorumla
Soran+1 yılDoğum yaptıktan sonra kilo aldım açıkçası 5 6 kilo fazlam var verirsem gayet iyi fiziğim eşim cinsel anlamda beni de çok beğenir hep över ama aklım ya dışardaki kadınlara gözü kayıyorsa diyr bir sürü kadın var çıplak geziyorlar illaki takrik oluyordur birde sıcakta çok oluyor istek bende de öyle 😅nedeni nedir ki
Cevap sahibi+1 yılAnliyorumm disardakilere ister istemez tahrik oluyodur sen bile oluyosundur isteklisinde duzelir bakalimm ya utanma istee sole😅
Soran+1 yılYani ister istemez çıplaklık dikkat çekiyor ben aşırı istekli bir insanım zoruma gidiyor p*rno izlemesi😅benle yapsın ne elalemin kancığınaaa bakıyor 🙄karısı varken
Cevap sahibi+1 yılKiyamm tabikide haklisinn heraksam gelince seninle olsunn istiyosun bida hakkin ssende ciplak gezz dikkatini cekk netur izlersiniz p*rno 😅🤭
Soran+1 yılBelli bir konu yok karışık izliyoruz ama artık kesicem onu da bapımşı olacak asla önceden izlemezdi hep bakardım Google geçmişine kadar geçen ayrı kaldık onunla küs ondan sonra izlemeye başladı çok
Cevap sahibi+1 yılAnladimm oyle yapinn vazgecirr evdede ilgisini cekk surekki peki hergun icin istiyomusun sen
Soran+1 yılBen hayır demedim bir gün bile ona o yetersiz kalıyor bana göre bence benim için bişeyler yapacağına gittikçe kötüye gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum iyice kotuye gitmesinn iliskiniz yapinca doyuyomusun
+1 yılHaftada bir oluyorsa haftada dört kez başka kadına gidiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen 2 de oluyor sizce nasıl anlarım bunu başka birine gittiğini yani bilmiyorum kimseye güvenemiyorum artık ben
- +1 yıl
Önce koca bul sen.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam manuel takılmaya alışmış kadına ilgi duymuyo 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil davranıyor sonuçta senin de ihtiyaçlarin var
06 Yorumla
Soran+1 yılAynn öyle yani tamam bakın bazen o olmadan bende izleyebiliyorum ancak ben her türlü okeyim onun hali kalmıyor bir seferde gidiyor ee neden bunu başka şeyle hallediyorsun ki
Soran+1 yılEşim normalde öyle aşırı istekli biri değil hele soğuk havalarda hiç değil sıcaklarda azıyor ama bende öyleyim ama bana haksızlık gibi kaç kere de söyledim bak içte macun al vs e sen dışarda işini hallet öyle olmaz yani söyleyince de diyor ki sen böyle yapınca kendimi iyice geri çekiyorum ne yaptım stres yoğrunluk senin kadar olamıyorum
Soran+1 yılEşim 35 ben 30 5 yıldır evliyiz en başından böyle elim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna alışmıs hobisi bu ama senide ihmal etmemeliydi
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsende izle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen her akşam izliyorum bekarım ama bu yuzden bazen çerezi çok yersem 2 tane atıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu onunla paylastınmı ve sen beyaz tenlı mısın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kendisiyle konuş ve rahatsızlıgını söyle. snaa haksızlık seninde istek ve ihtiyaçların var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende yapiyorum çünkü esim beni asla tatmin etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence konus birlikte izleyelim diye hoslaniyor izlemekten haz aliyor demek ki birlikte izleyip o sekilde iliskiye girmek hosuna gidebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten arada izliyoruz ancak ben yokken bir ara ayrı kaldık mesela küs evden gittim 3 günde bir p*rno izlemiş yazın daha istekli dikkat ediyorum kocama öyle bende öyleyim yazın daha fazla istekli oluyor insan e dışarda bir sürü kadıj açık geziyor illaki ben olmasam bile bir süzüyordur yani sonra akla p*rno gelip izliyordur ama çok izlemek de bağımlılık yapar normal seks zevk vermez diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılYok bisey olmaz bence izlemekten ama seni reddetmesi kotu yani seni boyle kirmaya hakki yok bence ya. seksi kiyafetler ic camasirlari giyiyor musun hic peki?
+1 yılÇokmu cirkinsinki sen ya... fiziksel olarak nasılsın boyun kilon nasıl senin
00 Yorumla
+1 yılSenle oluyosa devamı hoş değil ama bi psikolojik tedavi olmalı
00 Yorumla
+1 yılOfff tam böylelerinin karısını alıp hoplatcaksın doya doya. Hakkını veremiyor
00 Yorumla
+1 yılHala ona kocam diyip evli kalman garip
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅adam p*rno izliyor diye boşayın mı
- +1 yıl
Eşi varken izliyorsa yarın bir bir evin ortasına z*çarda bu emin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz birlikte izliyorsunuz elin adamının ş…. ini görmene izin veriyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben teklif etmiştim eşimde suç yok ama memnunum sıkıntı olmuyor ancak onda bağımlılık yaptı sanırım bu durum
Cevap sahibi+1 yılSana bişeyler sorcam anladın sen burdan olmaz ama
+1 yılO zaman kocanı herşeye doyur
00 YorumlaBen olsam seni izlerdim ever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılfake hikayeler bunlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. işyerinde derken
ne iş yaparki01 Yorumla- +1 yıl
az bak
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. p*rno bağımlısı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle içindekileri paylaşmalısın
00 Yorumla Yanlı izleyip senle yapmıyorsa sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar saçma bir durum ya 😐
00 Yorumla Sonra kadınlar neden aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılDirek konuş bence anlat duyduğun rahatsızlığı
00 Yorumla
+1 yılKendisi ile konustunmu
00 Yorumla
+1 yılHmm seni çekici mi bulmuyor acaba
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim sabahları sanırım iş yerinde +18 videolar izliyor. Bu bana haksızlık değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler