- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBitmiş bir ilişkinin yeniden alevlenmesi zorlu bir süreç olabilir ve her zaman garantili bir sonuç elde etmek mümkün değildir. Ancak bazı durumlarda, ilişkiyi tekrar canlandırmak için çaba göstermek ve iletişimi güçlendirmek önemli adımlar olabilir. İşte bitmiş bir ilişkiyi alevlendirmeye yardımcı olabilecek bazı öneriler Öncelikle, iletişimi tekrar güçlendirmek için açık ve dürüst bir şekilde konuşun. İlişkide yaşanan sorunları ve duygularınızı paylaşın. Karşılıklı anlayış ve empati ile konuşmak ilişkiyi canlandırmak için önemli bir adımdır. İlişkinin neden bittiğini anlamak için geçmişi değerlendirin. Hatalarınızı kabul edin ve ilişkinin zayıf yönlerini tanımlayarak gelecekteki olası sorunları önlemek için çalışın. Birlikte hoş vakit geçirebileceğiniz aktiviteler yapın. Ortak ilgi alanlarınıza yönelin ve eğlenceli etkinlikler düzenleyin. Bu, birlikte olmanızın keyifli ve anlamlı olduğunu hatırlamanıza yardımcı olabilir. Duygusal yakınlığı tekrar inşa etmek için birbirinize zaman ayırın ve duygusal destek sağlayın. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamak ve desteklemek, ilişkinin yeniden alevlenmesine yardımcı olabilir. İlişkide yaşanan sorunları birlikte çözün. Birbirinizi suçlamak yerine, çözümler üretmeye odaklanın ve karşılıklı olarak destek olun. Eski sorunlar nedeniyle güven zedelenmiş olabilir. Güveni tekrar inşa etmek için karşılıklı olarak güvene dayalı adımlar atın. İlişkinin tekrar alevlenmesi zaman alabilir. Sabırlı olun ve birbirinize zaman tanıyın. Ancak, bazı ilişkiler ne kadar çaba harcarsanız harcayın tekrar alevlenmeyebilir veya ayrılmak en sağlıklı seçenek olabilir. Bu nedenle, ilişkiyi canlandırma çabalarınız sonuç vermezse, duygusal olarak kendinizi koruyarak ayrılık sürecine odaklanmanız gerekebilir. Her iki durumda da, duygusal ihtiyaçlarınızı ve mutluluğunuzu ön planda tutmak önemlidir.
eğer bunlar işe yaramazsa şu şarkı sözlerini söyleyin bence romantik olur ve ilişki alevlenir
Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan
https://www.youtube.com/embed/Y88LVU7MAe4
Birazcık şanslıysan neden olmasın
Kendinden emin değilsen, sevme
Bensiz mutluysan
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Ben ki sevmekten hiç usanmam
Umutsuz olduğu bir anda sevmek, ister her insan
Birazcık şanslıysan neden olmasın
Kendinden emin değilsen, sevme
Bensiz mutluysan
Hep öyle kal
Eğer her gece yattığında
Büyülü düşler sana
Benden bahsediyorsa
Hemen tatlı uykundan uyan
Çünkü ben hiç uyuyamam
Seni düşündüğüm zaman
Ben ki sevmekten hiç usanmam10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ona bu şarkıyı gönder, otomatik gelir kendileri 😂
https://youtu.be/CwR3chrDskY
Sevdik, sevildik, alıştık ve ayrıldık
Biz aşkı meğer bir oyun sandık
Bu yalancı baharda, ikimizde yanıldık
Ama en güzel yerinde yarım kaldık
Ama en güzel yerinde yarım kaldık
Hadi gel bi' kibrit çak şu kalbim alev alev yansın
Sana alev alev yansın, bana külleri kalsın
Neye doğru baksam, orada hep sen varsın
Bu sensiz hallerimi adını bilen yazsın
Ama en güzel yerinde yanrım kaldık
Bu sensiz hallerimi adını bilen yazsın10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu aşk bittiğine göre tekâmülünü doldurmuş demektir. Artık yenisine yer açılması gerektiği için bu durum yaşanır. Unutma lütfen her şey bizim hayrımıza işler. Hatta eskilerin bir sözü vardır; "sevdiğin gitmeyince, sevdiğin gelmezmiş." Biten bitti artık geleceğe bak. Senin olan sana geliyor.
10 Yorumla
+1 yılBitmiş bir ilişkiyi niye alevlendiriyorsun ki?:d Adama zaten başka kızlarla gününü gün ediyor... Neden cepte ve onun yedeği olasın ki. Oh ne âla memleket. haha oldu canım daha neler. kendine biraz saygın değerin olsun. Kendini önemse, onu değil... düşün öyle bir adama değer mi? Alevlendirme direkt yak yak gitsin , sil kafandan yani. hahah Ve asla arkana bakma... pireyi deve yapma, tenekeyi altın yapma. Bu kadar gözünde büyütme onu :)
10 Yorumlaen fazla saman alevi gibi bedel odeyerek kisa sure alevlendirebilirsin sonra yine gider bi kere biten hep bitmeye mahkumdur onemli olan küs uyumamak hic hitirmemek
10 YorumlaAlevlenmez, üstelik başkalarıyla olabilecek kalibrede bir adamsa. Beyhude vakit kaybetmen yersiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mevzu alev olunca kategori aşka gitmiyor. Bitmişse bir daha alevlenmez. Boşa gitsin.
10 Yorumla
+1 yılOnu seni silmiş, başka kızlara geçmiş.. Sen de unut gitsin ya da sen bilirsin..
10 Yorumla
+1 yılOnunla birlikte olmaya çalışacaksın yanlış anlama ama bu böyledir ya da huyuna suyuna gideceksin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Senden değerlisi yokken seni bırakıp giden insan için voyle düşünmen gereksiz
10 YorumlaDuygu kalmamissa cok zor bence kıvılcım bile çıkmayabilir.
10 YorumlaYa bi ilişki bittiyse bitmiştir evcilik oynamayın
10 Yorumla
+1 yılBiteni zorlamamak lazım.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki bitirememişsin?
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılArtık o aşk bitmiş bir daha yanmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver be ya bittiyse seni haketmiyor dur 😉
10 Yorumla
+1 yılCinsellikle alevlenir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O zaman bitmemiş
10 Yorumla
+1 yılkıskançlık krizi mi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yumuşak karnına oynamak lazım...
10 Yorumla
+1 yılAlevlenmez..
20 YorumlaUnut gitsin
10 Yorumla
+1 yılunut
30 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım