Sadece cimsel ilişki yaşıyorduk gecen ay ayrıldık, şimdi bazı geceler arabasıyla tam da odamın penceresinin önünde 1 saat falan bekliyor, bilinmeyen numaradan gece 3te arıyor, kapıma kargocu diye biri geldi yanlış adres dedim ( o göndermişti eminim)…. Geçen de sokakta arabasıyla az kalsın bacagıma çarpacaktı ben korkunca gülüp geçti!!!
bu adam neyin peşinde niye yapıyor bilmek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Seni kafaya takmış. Ya benimsin ya toprağın modunda 😂😂
Dalga geme
Dalga geçtiğimi kim söyledi. Kurtul ondan eve falan değiştir. Tvlerde izlemeyelim seni sonra.
Evi niye degiştirim napacakkş
Bilemem kapina sahte kurye gönderen neler yapmaz bilemedim. Cinsellikte yaşanmış. Daha ne yapabilir
Sahte kuryeyi niye gondermiş olabilir kapıma sence
Senle birşeyler yaşamış. Duygu yok diyorsun arada. Seni başkasına sunmak istiyor olabilir. Bazı erkekler sever böyle şeyleri ben bunla şunu şunu yaptım git sen ilgilen benim işim bitti demiş olabilir. Sevdiğinden yapmış olamaz bu kadar saf olma. Adam gibi çıkıp söyleyebilirdi bunu. ya da daha kötü seçenekler. Bilemem insanlarin ruhu bozuk artık. Kim bunu yapmaz dediysem yapıyor benim adıma
Haklısın evet ama şuda var daha once bunun bi arkadaşı bana asılıyordu bu bana dedi ki eger onunka gorussen ben yokum yani kuskanc biriydi
Onun bunları sevdiğinden yaptıgını aklımdan geçirmedim bile sevse onca kızın resmin bana gostermez
Yani bilemedim pskolojisi bozuk o zaman
var mı gelişme
Ayni araba genede bugun geldi
Yok yok seni izleriz yakinda tvde
Bugun de market onunde karsima cikti bu kadar tesaduf olabilirmi
Sen bana yaz bi konusalim bunu
Takıntıdan başka bişey değil dikkat et bu dengesize
Sadece takıntıdan mı yapıyor
Net bir cevap vermem şçin adamı tanımam gerekiyor, bunu sormuşsun ama kim ne cevap verse yalan olur şimdi, çünkü adamın karakterini bilmiyoruz biraz anlatman gerekiyor, mesela neden ayrıldınız? Ve ilişkiniz neden sadece cinsellikten ibaretti f*ck falan mıydınız
Maddi destek oluyordu
Biraz sana ilgisi olabilir bilemedim, muhtemelen sana beğenisi falan var, çünkü maddi destek olacak başka kız bulurdu sizinki bittiyse o tür arayışta olan çok kız var çünkü
Yapıyor kesin başkalarıylada
Ozaman dikkatini çekmişssin bence, diğer kadınlara tavrı nasıl onuda bilmek lazım tabi onları BÖyle takıntı etmiyorsa senden hoşlanmış demektir
takıntılı demekki dikkat et TV çıkma sonra :)
Dalga geçme
ciddi diyorum yeni bir kadın şiddeti olmasın
Fiziki ve fiili duygusal bu adam seni sıııı istiyor
Sıııı derken
Adam hayatınla oynuyor sııı kelimesinemi takıldın mantık yürüt sene
Neden oynuyor amacı ne
Böyle durumlarda 112 alo polis diceksin geçiceksin
Takıntılı galiba haddinide asiyor anlasilan cok tehlikeli bir tip ruh hastası gibi
Artık devam etmek istiyor
Ama bitirdik ey vallah dedi gitti ozur dilemeden
Tamam barışmak istiyor
Neden böyle kanka berabersiniz
Mdberaberdim ayrıldım şimdi boyle davranıyor
Hayır yani böyle barrzolar neden vardı hayatin da abi bitmiş gitmiş bisey ne gerek var
Bilmiyorum ruh hastası çıktı
Bildiğin arızalı
her şey var ında kabalık kırıcılık manyaklık
Şikayet et bence
Yok be ugraşamam
Gece gece bende taktım bak:)
:))
Gülme gülme bide Rami keyfi yaparken keyfim kaçtı tabi kaçma nednsj böyle hannzolar nasıl buluyor bir hatun diye
Her yer dolu sen nasıl bulamıyosun biraz paraya kıyan her erkek bulur
Paraya kıymak mi? Yahu her şey para ile olsa emin ol ev dolardı
Şimdiki kızlar bedava vermiyor
Yazılım uzmanıyım İstanbul'da kendi evimde yaşıyorum yani mesele verip vermemesi değil zaten
Git polise onlar öğrenir sanada söyler
Niye yapıyor sence
Aranızda ne var dı
Maddi karşılıgı cinsellik 2 sene
Ne kadar bir para
Birisini bulamadı dikkatini çekmeye çalışıyor
direk kendısnıe sorsan
Bi daha asla muhattap olmam kalbimi çok kırdı
ama konuşman lazım kurtulman ıçın
Yok yok asla aramam bitti cok kotu ayrıldık
anlatsana
Hayatta kimsenin yapmadıgını yaptı bir suru kızın resmin gosterdi bunları begeniyorum diye madem oyle gitsin onlarla gorussun
sen buna vefk yazdır
Nasıl yani
büyü
Ne inanırım oyle seylere nede gerek var niçin yapacakmışım? Manyakmısın
Kalkmıştır gene etmek için geliyordur
Başkası sonduremiyor mu
Herkes aynı tadı vermez arkadan veriyorsun galiba sen
Bir şey sorabilir miyim
Seni * özlemiştir
Gitsin o bana resmin gosterdiği kızlarla mikişsin
Onlardan sendeki tadı alamamıştır belki ama senden sonra başkasına gittiyse yüz verme zaten bi daha
Bitti diyorum evimin içinde gelip beni oyle sinir etmeye hakkı yoktu onun yaptıgı saygısızlık bi daha zaten cinsellikten de keyf alamam onunla
boş ver sana değer veren önemseyen başka birini bul onunla yaparsın istediğin kadar böyle öküzleri boş ver