Kızlara sorulup sorulmayacagini biliyolardir cinsellik muhabbetini hemen hemen açılmasını kızda bir soru işareti olusturucgaini bile bile niye yaparlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Beyinleri yerine su balonları var ve hayvani içgüdülerle hareket ediyor. Onun için cinsellik birinci planda ne anlatsan cinselliğe bağlar. Sanırsın bana Sigmund Freud.
Şaka bir yana gerçekten toplumun bu kadar bir şekilde aç olması korkutucu aslında. Çünkü adam olaylara salt bir şekilde cinsellik bağlamında bakıyor "Bu kız bana verir mi?" tarzı aşağılayıcı, iğrendirici şekilde zihin yapısına sahip. Kendisini baskılıyor ve bu da doğal olarak dışavuruluyor. Ne yapması gerektiğini, neyi ne zaman konuşması gerektiğini, bilmiyor çünkü beynini baskılayan bir haz mekanizması devreye giriyor. Şu ana kadar ilk defa cinsellik kategorisinde görüş yazıyorum umarım bir şeyler değişebilir.04 Yorumla
Soran+1 yılSorun şu sorun şu tahmin ediyodur itici bir şey olduğunu kabul edilmeyecegini ve sadece yatmak değil başka bir şey var dir diye düşünüyorum kızı sogutmak olabilir mi sence
Soran+1 yılKesemiyor kızı üzmemek için diyelim
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet sizin istediğiniz hiç cinsellik konuşmasın aşk böcüğü olsun Romeo olsun 24 saat sizinle ilgilensin mesaj atsın aşık rolü yapsın sonra siz adetiniz yaklaşınca ya da rolü yiyip bu adam bana aşık evlenecek vereyim deyince sevişin sıralama bu haklı mıyım? “Ben önce sevişir sonra aşık olurum” yazdım diye linç ettiler beni romantikler, kızla üç saat konuşuyoruz aşkım diyor ulan aşık olmak o kadar kolay o kadar ucuz mu be? aşkı da evlenip çocuk yapmak için siz uydurdunuz zaten aşkmış sensiz yaşayamam diyen kızın iki çocuğu var şu an, ailem istemiyor dedi ayrıldı 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılİlk önce bana olan sinir ve gerilimleriniiz niye buraya yaşadıklarından ileri gelerek yansittihinizi hiç anlamlandiramadim onu belirteyim aşık vericem diye çirkin bir ifade kullanmadım sadece bunun bir başka gerekçesi var mıdır onu yorumlamalarini istedim kafalarında ne var diye bu kadar
- +1 yıl
Sen önce sizin kafanızdakini bi anlatsana? siz arkadaşlarınıza hava atacağınız bir düğün yapıp evlenmek çocuk yapmak istiyorsunuz biz de sevişmek istiyoruz bunun nesini anlamadın sizin güdünüz o bizimki bu
Soran+1 yılOoo çok haklı bir düşünce okey
Şeymi yapsın sabırlı davranın masum kalıp duygularınızla oynayıp bir anda nokta atışıyla zaman geçtikten sonra mı vursun yani bu size daha mı şey geliyor sabırlı erkek daha kalitelidir anlamına mı geliyor :D aksine duygularınızla oynaıyp sabırlı davranıp sizi kullanan kaypakların işidir o en azından delikanlıca başta niyeti belli etmek daha önemli herkes yoluna bakar şu bakış açısından kurtulun
06 Yorumla
Soran+1 yılDemek istediğimi şu ortada paylaşım yok sevgilik vs ondan bi beklenti oluşabilir mesela sevgi ve duygu karmaşası ama ortada alışveriş duygu birliği olmayan bi teklif bunu üstelik kapalı bir şekilde ortaya atılması üstelik sevgi saygi güven diye ağlayanlar yapiyo bu işte bir gariplik yok mu sence de
Soran+1 yılDoğrusunu söylemek gerekirse cevabınız bildiğin soruları sormalaroinin altında yatan nedeni öğrenmek istiyorum bunun başka bir nedeni olabilir gibime geliyor sırf cinsellik yaşamak değil başka bişey de olbalir mesela o kızı hayatından çıkarma yöntemi
Soran+1 yılKız ondan vazgeçsin sevmesin diye bir şey olma imkani var mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
Sorulmaz tabi her sey sexs iliski deyil ki sevgi saygi hosgorulu olmak lazim sexs muhabbeti acan kisi mastürbasyon yaomak istemistir o yuzden acar o muhabbetleri
00 Yorumla
+1 yılNiyeti zaten cinsellik, kafa sadece ona basıyor. böyle insanları def edin gerçekten. bunları okuduğum için ben kendim utanıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte en başında böyle değiller kızın da gideceğini biliyolardir tahmin de ettikleri birsey nedeni sırf o kızı soğutmak da olabilir mi gidecekse hızlı gitsin gibisine
- +1 yıl
İşte mesele burada gidip gitmemenin önemi yoktur. Çünkğ sana direk olarak cinsellik olarak bakıyor. Bu durumlar onlar için o kadar normalleşmiş ki. Benimle bir şey ysşayacaksa kalsın, yaşamayacaksa bende boşuna uğraşmayım düşüncesi. aksi halde soğutmanın bir çok yolu var. iyi niyetli düşünüyorsun ama gerçekten öyle değil
Soran+1 yılya da şuda geldi aklıma kız mesela çok seviyor peşinde onun bian önce vazgeçsin bi şekilde gitsin mantelitesi de geldi yanlış da düşünüyor olablirim tabi
- +1 yıl
Olayları bizzat gözlemleyen sensin böylece vereceğin kararlar da senin kararın, doğru nedir bilemeyiz ama gerçekten böyle insanlara dikkat etmeni rica ederim
Soran+1 yılKafasında ne düşünüyor kestiremiyorim soruma istediğin yanıtı verir mi onu da bilmiyorum bunu ogrenmenin bir yolu var mi peki
Soran+1 yılBana çok çirkin bir yaklaşımla gibi geliyor bunun altındaki nedeni de sorusturyorum ama bulamıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha büyüyecekler olgunlaşacaklar da sizlerde göreceksiniz... Ondan sonra yazıyorlar buraya kızlar neden olgunları tercih ediyorlar diye..
046 Yorumla
Soran+1 yılHayır kız böyle kafada değilim zaten bunu az çok biliyolardir uzaklaşıp sogucagi da makul hâlâ bunu demeleri sırf kız gitsin diye yapılan bir hamle gibide geliyor aklıma ama bilemeyorun
Cevap sahibi+1 yılDirek söyleme şansları da var istemiyorum artık diye
Soran+1 yılBiraz kızı yoklama acaba nasıl tepki vericek diye de bi yöntem ya da artık kız beni sevmekten vazgeçsin gibi de bişey olabilir mi mesela farklı farklı düşünce turiyor beynimde
Cevap sahibi+1 yılOlabilir kestirmek zor tabi ki...
Aklından neler geçirdiğini bilemeyiz.
Soran+1 yılBunu öğrenmek nasıl olur nasıl öğrenilir bu durum
Cevap sahibi+1 yılZamana bırak, kalitesiz sakız gibi çürümeye başlar zaten cıvıdığı an at çöpe gitsin.
Soran+1 yılÇok zaman geçti artık bilmeliyim
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir kere konuş tam konuş sor niyetini ve de ki ben dünya evine girdiğim güne kadar hiçbir şekilde bu konudan bahsedilmesini dahi istemiyorum. Baktın ki ın mın laf geveliyor keser atarsın.
Soran+1 yılSorun şu iletişim sıfır ve onu söylediğini zaman sormadım şimdi de hiç açılmadı nasıl acicagimi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİletişim sıfır olan biri ile sevgi de yürümez..
Bir zaman olur da konu illaki onun tarafından açılır işte o zaman mikrofon sende
Soran+1 yılNasıl sormaliyim sizce bu konuyu çok cirkinlesmeden
Cevap sahibi+1 yılKibarca sorarsın evlenmeden, dünya evine girmeden cinsellik hakkında neler düşünüyorsun açıkça fikrini söylemeni isterim. Sonra da ben.
Dersin
Soran+1 yılSevgili bile değiliz flört de denemez nasıl bu kadar açık konuşurum bilmirum
Cevap sahibi+1 yılTek bir şey kalıyor geriye o zaman
Soran+1 yılNedir peki
Cevap sahibi+1 yılHislerine güven lütfen.
Kıvılcım büyümeden...
Soran+1 yılHislerim ona karşı çok kuvvetliydi ama bu yaptığını bir şekilde anlamlandiramiyorum sadece yatmak değil benim nezlimde başka bişey var onu bulamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTek taraflı bir sevda ve cinselliğe yürüyen bir ilişki..
Hayırlısı ne ise o olsun..
Saygılar.. 👋
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayırlısı saolgun
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Sonuca varamadık bi türlü ancak güzel sohbet oldu en azından 😊
Soran+1 yılİşte beyin jimnastiği yapıyorum direk art niyetli hemen yatmak istiyor diye düşünmek yerine farklı pencereden baktım oda olmadı
Cevap sahibi+1 yılO senin güzel bakış açın
Ama bence asla öyle değil uzak dur..
Soran+1 yılOnu görmeden de için rahat etmicek direk bunu ona sormak istiyorum cevabını da merak ediyorum ama işte iletişim yok
Cevap sahibi+1 yılZaman ve hislerin en iyi ilaç olacak sana.. bekleyelim görelim.
Soran+1 yılGorucez o zamana kadar catlamazsam iyidir
Cevap sahibi+1 yıl😅😅😅
Cevap sahibi+1 yılAman dikkat et kendine.
Soran+1 yılYok öyle biri değilim zaten
Cevap sahibi+1 yılOlma da zaten..
Gel kendine iyilik yap değer gördüğün kadar değer ver..
Soran+1 yılHayırlısı artik abla
Cevap sahibi+1 yılBen erkeğim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe ablası? :)
Cevap sahibi+1 yılMavi yazılı rumuzlar erkektir :)
Soran+1 yılSorrry üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılSorun değil
Soran+1 yılİşte bendeki renk körlüğü
Cevap sahibi+1 yılOlsun canın sağ olsun
Üzüleceğinizi bilseydim inanın çaktırmazdım
Soran+1 yılBöylece dikaktli olmam gerektiğinin de vurguladiniz iyi oldu
Cevap sahibi+1 yılAsla sizi kırmak istemem.. Kibar biriyim. Yapımda laf sokmak yok asla.
Soran+1 yılYok laf sokmak değilde dikaktimi o yöne egdigoniz için teşekkür ederim biliyrum kırmak istemediğinizi teşekkür ederim yorumlarınızı için
Cevap sahibi+1 yılMemnun oldum sizi tanıdığıma..
🙏😊
Soran+1 yılBende sizi
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bir fikir edindi iseniz en ufak ne mutlu bana 🤗
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ediyorum
Soran+1 yılÇok bişey elde edemedim ama olsun yinede sağolun
Cevap sahibi+1 yılSiz de sağolun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılVakit kaybetmeyi sevmeyiz, olcaksa olsun olmicaksa diğer seçeneklere bakarız düşüncesiyle hemen konuya girilir
020 Yorumla
Soran+1 yılVakit kaybetme değil önemli olan birbirine bağlanmak güzel vakit geçirmek değil mi
Cevap sahibi+1 yılHayır önemli olan seks onun için şu an
Soran+1 yılTamam ama sevgi sevgi diye güven diye direten bir insan dolu erkekler bunu da dile getiriyorlar madem öyle niye olaya bu şekilde giriliyor maksat kız gidercekse hızlı gitsin gibi de bir yöntem gibide geliyor sanki yaniliyor da olabilirim
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, ben de başta onu söyledimya sana. Vakit kaybetmemek için hızlıca olsun diye.
Soran+1 yılVakit kaybetmemek için daha farklı yollar var bu yol onu daha farklı bir konuma sokuyor bunun farkında değiller mi
Cevap sahibi+1 yılNe gibi yollar var mesela
Soran+1 yılGit istemiyorum sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılYollar bu git diyeblir sevmiyorum diyeblir ama niye bu yöntem kullaniyor sogutur bu insanı onu diyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden git desin, ya cinselliği kabul edersen. Şansını denemesin mi hiç
Soran+1 yılŞansını deneyeboiir tabi benim anlamadığım kabul etmeyecegini bildiği kişide bunu sorması onu anlamıyorum başka bir nedeni olabilir mi diye çünkü iletisimimiz çok kopuk
Cevap sahibi+1 yılKabul edip etmeyeceğini bilemezsin işte, o yüzden şansını denemiştir
Soran+1 yılBilemiyorum bana sanki daha farklı bir şey olabilir gibi de geliyor kızı itmek sevdiğini düşündüğü için soğutmak iletişimi kesmesi için direk yöntem olabilir mi ki
Cevap sahibi+1 yılBence olamaz ya
Soran+1 yılNe bilim direk de sormuyor ki anlayalim
Cevap sahibi+1 yılDirek sorulmazki ayıp 😁
Soran+1 yılBöyle de ayıp ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle daha çok ayıp 😁
Soran+1 yılBiliyolar ayıbı diyosun anlaşılıyor bak öğrendim burdan bile
Cevap sahibi+1 yılNeyi öğrendin
- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılUsulüne göre ilerleyecek kafa yok da ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılİlişki uzmanları bile söylüyor kız uzaklaşir bunu bile bile soruyolar o zaman bunu istiyorlar yani kız gitsin gibi ben onu anlıyorum
- +1 yıl
Değişecek kafa yok bir ümit kendi gibi bir abazan bulmaya uğraşıyor
Soran+1 yılSorun şu mesela kız gidecek net istemediği ni de biliyordur daha çabuk gitsin benden vazgeçsinler soğudum maksadi olablir mi
- +1 yıl
Bir fikrim yok vallaha zekası olmayan tipleri anlayamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 805 cevap paylaştı. öküz oldukları için canım
07 Yorumla
Soran+1 yılSence başka nedeni olabilir mi kızı itmek çabucak soğusun vazgeçsin diye falan
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılMesajlasalim
Soran+1 yılNeden boş ver dedin fikrini merak ettim
Direk skor yapmak içindir ve itici bir şey evet
012 Yorumla
Soran+1 yılSkor değilde sanki başka bir neden de olabilir mi sence kızı itmek ve soğutmak kendinden
Soran+1 yılSinadigonda ne gibi bakışı olucak ki hani sevgi sevgi hani güven bağlılık diye yakiniyolardi böyle mi sevgi alınıyor
Soran+1 yılBilemiyorum başka nedeni olamaz dimi
Soran+1 yılİletişim olsa ona sormak istiyorum ama hiç denecek kadar az yok gibi bir şey yani o yüzdendir bunu nasıl öğrenirim onu da bilmiyorum gitsem diyorum orada direk belli eder ona da uzak dur diyolar ondan cevap almak istiyorum açıkçası ve bana bunu direk söylemiyor sıkıntı o dolaylı
Soran+1 yılSen kız mısın
Soran+1 yılYaşlı derken kaç
+1 yılNiye olmasın ki nolcak canım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçünkü geri zek@lılarrrr
01 Yorumla
Soran+1 yılSence başkaca bir nedeni olabilir mi kızı itmek çabucak gitmesini sağlamak böylece direk git demek yerine böylece sogutmak falan
sağ elciler onlar
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte sadece yatmak değilde başka bir nden olabilir mi çünkü kızların bakışını tahmin ediliyor evlenmeden böyle birşeye olumlu bakilmadigi yani kıza sırf daha çabuk gitsin maksatlı soğutmak olbalir mi
Soran+1 yılCiddi düşünüyorum
Soran+1 yılÖyle değil bu soğutmak için başka şeyler var diyolar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGarip
00 YorumlaKızı deniyor
024 Yorumla
Soran+1 yılNasıl deniyor hemn gelirse kaşar gelmezse ne olucak yani kız böyle düşüncede biri diye ondan uzaklasicak bunu biliyolar ama hâlâ devam ediyolar buna neden
Soran+1 yılBedava ama işte şu var sevgi sevgi güven diye ortalıkta geziyolar ama bunun güven vermicegiji kızın uzaklasicagoni bilip bunu denemeleri farklı yorum getiriyor aklima mesela kız onu çok seviyor artık bu sevdadan vazgeçsin sogutma çabası olabilir bi buda farklı bir yorum bilemiyorum tabi
Soran+1 yılNedenki niye sordun
Soran+1 yılSence bu kız artık benden vazgeçsin soğusun mantığı olabilir mi peki ya da bu mantığı ogrenmenin bir yolu var mi nasıl öğreniriz
Soran+1 yılKız ona duygu besliyor eğer öyle bi isteği yoksa kıza direk soylesin böyle şeyler denemek yerine bunu açık olmasını istiyor
Soran+1 yılYaşa takıldın abi sorun bu mu gerçekten yaşım büyük veya küçük bu önemli değil benim düşüncem bu
Soran+1 yılAnlamlandiramadim söylediğini pek
Soran+1 yılEvet oda olur evlensin ya da sevsin ama bu değil ya da sevmiyorum da diyeblir neden kendinden sogutan şeyler yapılıyor onu çok anlayamiyorum
Soran+1 yılTam olarak direk değil ama dolaylı sanki
Soran+1 yılGidince ebemi görürsem
Soran+1 yılNeden takip atayım ki
Soran+1 yılBu konuda burada konusuruz gibime geldi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri