Cinsel Yaşam Sevişmenin tadı hangi ortamda bir başkadır💦? (Sayfa 2) HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1024 Sevişmenin tadı hangi ortamda bir başkadır💦? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. cesaretinin olduğu her alanda olabilir bence 0 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Yatak odasındaki daha iyi arabada mutfakta ormanda biraz aşırıya kaçıyor 0 0 Yorumla
Feverland2023 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ön sevişmenin iyi yapıldığı, soğuk olmayan her ortamda. 0 0 Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yatak odasını gösterdi sevgilim bana ve bu beni mutlu etti.. Sadece onun olmak istiyorum. 0 0 Yorumla
selinikoocum Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% +1 yıl Açık alanda yakalanma korkusuyla 5 1 Yorumla Hemşi-R +1 yıl Yaptın mı fantezi mi? Yorumla
Kansawuğur Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Hiç tanımadığın biriyle onun sevgilisinin ve senin sevgilinin ördüğü bir yerde gizlice seks yapmak. 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yatak dısında pek zevk aldıgım söylenemez 4 0 Yorumla
Gancıkgız Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Yav ortam frkedmez her daim yiyom la 4 1 Yorumla Universe99 +1 yıl @Gancıkgız benimle denemeye ne dersin Yorumla
onecrazygirl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yağmurda prensimin kucağında 😘 3 4 Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Kız senin prensin var mı Yorumla onecrazygirl +1 yıl Yok olmayacak anlamına mı geliyor 😂 Yorumla seerrtteeerrkek +1 yıl Nerde bu prensler 😉 Yorumla akrepp_erkegi +1 yıl Ama yağmur iyi bee çılgın seni 😂😂 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Klişe gibi gelebilir ama yatak odası 2 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arka koltuk.😂 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Heyecan yaratan her ortamın tadı birbirinden ayrıdır. Özel bir mekan seçemem. 0 0 Yorumla
Prince12345678 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Arzuladığın kişiyse ortamin bir onemi olmuyor 2 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Ormanda arabada mutfakda vs. Kisacasi heryerde olabilir ama hertürlu hakkini veren birini bulmaniz lazim 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yine en rahat yatak ya da geniş koltuk 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sevdiğin olduktan sonra yerin önemi yok 1 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Açık alan da yapılan sevişme bambaşka 1 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstekli olduğun anda uygulayabiliyorsan orada 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Farklı ortamlarda yaşamadım 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben yataktan başka hiç bir yerde rahat edemem. 1 0 Yorumla
brakask Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı. Buz gibi akan bir şelalenin altında 1 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yakalanma korkusu olacak biraz 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tabiki evde yatak odasında 1 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Balkonda öpüşe öpüşe duşa giderken 😉 1 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Hhhhiiiimmmmmm 🤔 şu an sanırım suyun altında 🥹 1 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Birebir 4 duvar arasında. 1 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Klimalı yer olsun da gerisi önemli değil 😄 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Yatakta rahat rahat dksjs 1 0 Yorumla
Karabelaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Duşta. 7 2 Yorumla KralSamet23 +1 yıl Duşta hiç olmuyor ya Yorumla Oskibey +1 yıl Ohhh guzumm😘 Yorumla
pirensess21 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl İşsiz bir yerde arabanın arka koltugunda 7 12 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Geniş araba olmazsa zor oluyor ya Yorumla pirensess21 +1 yıl Koltuğu açarız nspalim Yorumla KralSamet23 +1 yıl Bizim koltuk bagaja doğru açılıyor 😂😂😂 Yorumla pirensess21 +1 yıl 😂rahat haraket ederiz Yorumla Papagandukkani +1 yıl Benimkide açılıyor ama yine rahat edemiyorum ya 😅 Yorumla pirensess21 +1 yıl Kilolu musun? Yorumla KralSamet23 +1 yıl Koltuğu yatırmıyorum ben genellikle arabanın bagajını açıyorum sünger atıyorum bagaja kızın bel altı dışarıda kafası içeride bende ayakta Yorumla Papagandukkani +1 yıl Yok ya hiç değilim 😅 Yorumla pirensess21 +1 yıl G. t mu beceriyon Yorumla KralSamet23 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla KralSamet23 +1 yıl Bir delikten çıkıp diğerine sonra tekrar o deliğe 😂😂😂😂 öyle öyle bitiyor Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Siz ciddi misiniz Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaçamak yapınca yer önemli değil. 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. her ortamda bence :) 1 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı. Kaktüs çiçeklerinin üstünde 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beach clup ın mini bar tezgahın da 1 0 Yorumla
hazanmevsimi00 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence gaynana evindee 🤣 4 7 Yorumla karizma14 +1 yıl @hazanmevsimi00 evli misin Yorumla HernanCrespo +1 yıl Sen bu işi biliyorsun :) Yorumla hazanmevsimi00 +1 yıl Evli değilim ama eğlenceli olurdu 😄 Yorumla seerrtteeerrkek +1 yıl Nesi eğlenceli acaba Yorumla hazanmevsimi00 +1 yıl Öffffffffffffff Yorumla seerrtteeerrkek +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla HernanCrespo +1 yıl Hazan mevsimiii Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Tuvalet 4 3 Yorumla Drejkano21 +1 yıl Neden tuvalet Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Güzel yer çok erotik oluyor Yorumla Oskibey +1 yıl Ohhh bunu bende çok severim Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Demiz banyo araba ve umumi tuvalet 2 1 Yorumla David_Caine +1 yıl Public candir :) Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç yasamadim. 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Arabada 3 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Denizde 3 1 Yorumla selim64 +1 yıl Ucu yaniyooo Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Çalışma esnasında İşi yerimde masamda 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
cesaretinin olduğu her alanda olabilir bence
Yatak odasındaki daha iyi arabada mutfakta ormanda biraz aşırıya kaçıyor
Ön sevişmenin iyi yapıldığı, soğuk olmayan her ortamda.
Yatak odasını gösterdi sevgilim bana ve bu beni mutlu etti.. Sadece onun olmak istiyorum.
Açık alanda yakalanma korkusuyla
Yaptın mı fantezi mi?
Hiç tanımadığın biriyle onun sevgilisinin ve senin sevgilinin ördüğü bir yerde gizlice seks yapmak.
Yatak dısında pek zevk aldıgım söylenemez
Yav ortam frkedmez her daim yiyom la
@Gancıkgız benimle denemeye ne dersin
20 derece olan, gözlerden uzak her yer😂
Yağmurda prensimin kucağında 😘
Kız senin prensin var mı
Yok olmayacak anlamına mı geliyor 😂
Nerde bu prensler 😉
Ama yağmur iyi bee çılgın seni 😂😂
Klişe gibi gelebilir ama yatak odası
Issız ada da 🙂
Sabah kalkınca daha ayılmadan
Arka koltuk.😂
Bilmiyorum abla hiç sevişmedim ki
Heyecan yaratan her ortamın tadı birbirinden ayrıdır. Özel bir mekan seçemem.
Duş, araba
Arzuladığın kişiyse ortamin bir onemi olmuyor
Ormanda arabada mutfakda vs. Kisacasi heryerde olabilir ama hertürlu hakkini veren birini bulmaniz lazim
Yine en rahat yatak ya da geniş koltuk
Sevdiğin olduktan sonra yerin önemi yok
Açık alan da yapılan sevişme bambaşka
İstekli olduğun anda uygulayabiliyorsan orada
Farklı ortamlarda yaşamadım
Ben yataktan başka hiç bir yerde rahat edemem.
Buz gibi akan bir şelalenin altında
Yakalanma korkusu olacak biraz
Tabiki evde yatak odasında
Ormanda denizde yatakta
Balkonda öpüşe öpüşe duşa giderken 😉
Yatakta bence sorumu cevaplarmısınz
Ayak üstü en olmadık yerlerde
Hhhhiiiimmmmmm 🤔 şu an sanırım suyun altında 🥹
Birebir 4 duvar arasında.
O anki fantezi nerede istenilirse...
Klimalı yer olsun da gerisi önemli değil 😄
Yatakta rahat rahat dksjs
Duştaaa
Duşta.
Duşta hiç olmuyor ya
Ohhh guzumm😘
İşsiz bir yerde arabanın arka koltugunda
Geniş araba olmazsa zor oluyor ya
Koltuğu açarız nspalim
Bizim koltuk bagaja doğru açılıyor 😂😂😂
😂rahat haraket ederiz
Benimkide açılıyor ama yine rahat edemiyorum ya 😅
Kilolu musun?
Koltuğu yatırmıyorum ben genellikle arabanın bagajını açıyorum sünger atıyorum bagaja kızın bel altı dışarıda kafası içeride bende ayakta
Yok ya hiç değilim 😅
G. t mu beceriyon
😂😂😂😂
Bir delikten çıkıp diğerine sonra tekrar o deliğe 😂😂😂😂 öyle öyle bitiyor
Siz ciddi misiniz
Orman da olabilir sonuç da içimiz hep bi ilkel
publicte
Kaçamak yapınca yer önemli değil.
Duş ta ve yatakta
istek önemli mekan değil
Sulu yer dışında heryer güzel.😀
her ortamda bence :)