Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ortam değilde aşk tutku önemli kişiye karşı hissedilen. Ve bunun da karşılıklı olması. Bu varsa her ortam süper.
Ama işin içinde heyecan olmalı ortam unutulmasın istiyorsak buda arabada yakalanma korkusu ile yapılan derim
42 Yorumla- +1 yıl
@melisimm0 ve @Yoncaa9393 teşekkür
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için aslında odada olmalı. ben nedense farklı yerler de tat alanları da çok saçma buluyorum :D mesela sinemada ya da araba sevişenler oluyor fantezisi olanlar oluyor araç da iki büklüm nasıl zevk alacaklarsa ya da yakalanma korkusu olursa daha güzel olur diyorlar ne ilgisi var ki yakalanırken insan nasıl rahatça zevkle sevişsin.. ya da mutfak da olanlar da var mesela yani saçma yerlerde sevişiyorlar. keyifli akşamlar..
20 Yorumla
+1 yılUçan balonda nasıl olur hep merak etmişimdir. 😊 Belimden tutsa dudaklarıma yapışsa.. Kaçacak bir yerim olmasa ve köşeye sıkışsam heyecanlı olurdu. 😅 Süpermen gibi uçacak halim de yok..
113 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ohaa
- +1 yıl
Olur
Jakuzide veya spa gibi güzellik salonunda ama sadece sevdiğin kişiyle sen olması şartıyla; vip yanii... buharlı, dumanlı, fena sıcak bir ortamda falan..🙈😅
101 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
133Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevgi aşk haz tutku arzu olsun da arada yeri zamanı önemli değil tabi halka açık yerleri kastetmiyorum 😂
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstekli olduğun bir anda uygun bir ortamda
20 YorumlaKız arkadaşım ile on beş gün önce evlendik. Evlendiğimiz günden beri seks yapamadık. Aynı yatakta birlikte yatmamıza rağmen eşimin annesinin telkinleri ve şartları nedeniyle ilişkiye giremiyoruz. Ne zaman cinsellik yaşamak istesem sürekli olarak bahane uyduruyor eşim. Bu muydu evlilik ve cinsellik? Evlenmeden önce olmaz diyordu eşim. Ama şimdi de bahane üretip engelliyor beni. Diyecek hiçbir şey bulamıyorum.
213 Yorumla- +1 yıl
Ay çok kötü ya
- +1 yıl
@Ramiz1903 aynen bende dilerim
- +1 yıl
Eşinizin psikolojik bir sorunu olabilir bir psikolog veya kadın doğum doktoruna yönlendirebilirsiniz
- +1 yıl
Eşiniz annesinden icazet almayı mı bekliyor, neyi bekliyorsunuz tam olarak?
- +1 yıl
Kanka at yatağa tak kelepçeyi önce cezalandir kırbaçla biraz o zaten her vurduğun kırbaçta seni ister emin ol sonra doya siya seviş zefklerin doruğuna çıkacaksınız 😉😉😉
- +1 yıl
Kirbacsiz sevmez misin kelepçe ile güzel heyecan zevk dolu bir sevişme olur ama kırbaç çekici gelmiyor ya😄
- +1 yıl
Popoya kırbaç vurmadan heyecan olmuyo ya ya da goguslere ☺️☺️
- +1 yıl
Pekiii bu kırbaç acıtıyor mu
- +1 yıl
O kadar şer vurulmaz be tenini oksar casina tatlı sert diyelim 😉
+1 yılSalonda annen, baban, kayınpederin ve kayınvalidem sohbet ederken salonun bitişiğindeki mutfakta sevişmek...
62 Yorumla- +1 yıl
Risky seks 'i seviyosun :)
- +1 yıl
Heyecanı seviyorsun @masalliapolatova
Sevişmenin tadı hangi ortam değilde hangi kişi ile yaptığınızda değişkenlik gösterebilir şu ana kadar tadı kokusu o anki haz ve unutamayacağım ten kokusu sadece ve sadece aşık olduğum kişide oldu ve yaşandı o kokuyu hiç ututmadim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Hepbir fetişim vardı şimdi açıklamak istiyorum. Tamamen camdan kare bir ev ormanın ortasında ama çok sağlam bir ev olacak yağmur yağacak ve içeri de şömine yanacak o cam evin içerisinde saatlerce sevişmek
20 Yorumla
+1 yılGece saat 3 4 gibi şezlongda..
120 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. En iyi ortam arıyorsan evimizde birlikte güzel bir duş alırız orada on sevişme oral keyfiyle birbirimize azar sonra kucaklar yatağa getirir doya doya her pozisyonda ilişki yaşar en az 5 kere boşaltıp birbirimizin üzerine yıkılır kaliriz
10 YorumlaEn rahatı yatak olsada arada sırada farklı ortamlar heyecan katar 😄
60 YorumlaKesinlikle sakin ve huzurlu bir ortam olmalı , temiz ve ferah kokular , ortamın sıcaklığı ve enerjisi
40 YorumlaOrtamdan ziyade partner başka kılar sevişmeyi ama ambiyansta etki eder tabi güzel bir partnerle avmnin bebek emzirme odasından üniversitede sınıfta kyk yurdunda yangın merdiveninde , ormanda , denizde , sinemada , araba klasik zaten, evde birileri var ve herkes odasındayken tualette hızlandırılmış şekilde vs bir sürü sayarım eskilerden😂
10 Yorumla
+1 yılMekandan ziyade konfor ve güven ortamı ararım ben. Temiz ortam, ideal ısı, ses yalıtımı,… gibi
52 Yorumla- +1 yıl
Ses yalıtımı🤭🤭🤭
+1 yılUlan izliyonuz p*rnolari bı bok saniyonuz, yataktan başka yerde %100 verim ve performans alamazsin, en zevklisi yataktir.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Benim için banyodaydı ama kısa sürmüştü, yatakta arkadan o kadar dardı ki bir türlü girmemişti, en son duş alırken sampuanla deneyeyim dedim, kızdan 3 gün küfür yemiştim :D
20 Yorumla
+1 yılYatak odasından daha iyi bi yer keşfedemedim henüz
Ormanlık alan desen çalı çırpı araba desen sıkış tepiş balkon desen tek pozisyon banyo ıslak ıslak hoş değil vs lakin yatak odası öylemi10 Yorumla5* otel odası
Temiz çarşaf
Votka
Müzik ve p. rno film eşliğinde süper olur.
Değişiklik istenirse , başka otel.45 Yorumla- +1 yıl
Hepsini saymışsın zaten :) buna araba ve public de eklenebilir.
- +1 yıl
Evet haklısın.. ama tenhada ya da otoparkta arabanın her koltuğunun zevki başka.. :)
- +1 yıl
burada seks yaşayın sizi goreyim
- +1 yıl
Bal eski petekte yenir doğruluyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Teşhir olabilecek her yerde çok seviyorum teşhiri böyle bir fantezim var
41 Yorumla- +1 yıl
Kırmızı loş ışık olan , güzel kokulu mumlar olan bir yatak odasında
42 Yorumla- +1 yıl
@selen411 işte en sevdiğim denemeye ne dersin
- +1 yıl
Ronantksn
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Arabada bir öpücükle başlayıp, asansörde hazırlanmalar ve eve giriş. Unutamadığım anlardan biriydi.
20 Yorumla
+1 yılYataktan başkası yalan
70 Yorumla
+1 yılonunla olduktan sonra..
bence her yerde güzel olabilir desem de
güvenilir korunaklı bir yerde olmak iyidir:)20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Günah her yerde günah ! İğrençlik her yer de iğrençliktir ! Adını değiştirince tatlı olmuyor
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olduğun partnerle ten uyumu, sevgi gibi değerlerin tavan yaptığı kişiyle her ortam da tavan yapar sevişmek. Sevgiler.💐
10 Yorumla
+1 yılSevişmeyi bilen ve o tutkuyu yaşatabilen için her ortam musaittir.. dokunmasını bilmeleri lazım evvela
10 YorumlaSevişmeye s*kişmeyi ayırdedemezsen buzdolabında da çok zevkli diye yazarsınız. Olm sevisme yatakta olur.
10 Yorumla
+1 yılDeğişik mekan ve alanlarda seks deneyimi yaşamak, hazzı mukemmellestirir, ama bana göre bu işin nirvanasi, yakalanma korkusu ile yapılan seks
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenizde, jakuzide, cafe veya avm wc sinde, ormanda, banyoda, bdsm odasında, mutfakta, arabada, balkonda yeterki seks iyi olsun
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOrtam önemli değil bence. Tutku arzu istek oldukça iki taraf için her yerde güzel olur. Hissetmek ateşler içinde yanmak ve içinde söndürmek ateşi…
10 Yorumla Kesinlikle duşta sevişmenin tadı bir başka. Yani yatakta olan sevişme işlemini duşa girip devam ettirmek gibisi yok. 💣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKalabalık olcak denizin içinde etrafında yüzen insanlar olcak akşam da degil gündüz böyle bir zevk yok ne demek istedigimi amcak yaşayanlar anlar
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki insan sınırsızsa her ortam başka oluyor :)
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlk kıvılcımın başlandığı anda yer mekan farketmeksizin
20 Yorumla
+1 yılTutku nerde varsa orada ama duş çok ayrı bence. orada çok başka oluyor
10 Yorumla
+1 yılBanyo hep hayalimdi ama yaptığımda anladım ki yatağın özgürlüğü başkaymış
10 YorumlaHer ortamda güzeldir, başka anlamlar yüklemeye gerek yok
10 YorumlaSerin olan her yer olabilir 😂
Deniz manzaralı otel odası..10 YorumlaAhır da sevişmeye bayılıyorum kim ne derse desin 😋
10 Yorumla- Duş
- Orman
- Araba
- Sinema salonu
10 Yorumla
+1 yılYeterince arzu olursa her ortamda güzel olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle özgür bir yaşamak için yatak odası olmalıdır
10 Yorumla
+1 yılKaçamak olsun yeter bro ayriyetten mutfak, duş bunlar iyi
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂
+1 yılEkstra heyecan katacak her türlü ortam olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadım ama, sanırım biri otomobil veya görseldeki gibi duş ortamında olabilir😅
12 Yorumla- +1 yıl
Otomobilde nasil rahat edilecekki bence edilemez🙊😄
- +1 yıl
@Sultanaaaaa23363782 edilir 😂
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir. Stresli, Yasak ve Çok alakasız ortamlar mesela 😂
10 Yorumla
+1 yılasansörde başlamışkenn kapının açılıp herkesin sana bakması varya :D
10 Yorumla
+1 yılEn kaliteli ilişkilerim otel odalarında oldu. Başka bir konfor var. Otel Asya 10
10 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılHer yerde ayrı güzel. Ama böyle yakalanma riski olan yerlerde daha bi heyecanlı oluyor
61 YorumlaGeçe saat 3 de denizin içinde
91 Yorumla- +1 yıl
Balın eski petekten yeneceğini doğruluyorsun
yakalanma riski olan yerlerde
92 Yorumla- +1 yıl
Yakalanmayı seviyorsun demek
- +1 yıl
Denizde yap
Adı konmamış her ortamda..
Viral reklamsız vs..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. O Gün günümdeysem karşı taraftanda elektrik aldıysam her ortam benim için seks kokar :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılSeviştik de ortamı kaldı
70 Yorumla en güzel yeri en istekli olduğun anda nereyi bulursan orasıdır. Bunun dışında duşun altında olan sevişmelerde genellikle çok zevkli olur...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😂 havuz içi
Dönme dolap tepesi
Orman
Kumsal
Soyunma kabini
Hangisini yaptın dersen en sondaki 2si02 Yorumla- +1 yıl
ahirr zaman
Awk bi "nirvanaya ulaşmak" diye tutturmuşsunuz. Ne nirvanaymış awk. Şimdi bunu da layklarmsoran
10 Yorumlabu sıcakta anca klimalı yerde djjd
62 Yorumla- +1 yıl
Klima yoksa hayırlı işler sjsjsj
- +1 yıl
Larisse’i destekliyorum
Denediğimde bu yorumun altına cevap olarak yazarım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılUçan balonun sepetinde çok güzel oluyor Kapadokya manzaralı 😂
00 Yorumla
+1 yılYer zaman fark etmez ne zaman istekli ve azru oluşur ise o zaman
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem