Yeni evliyim. Kendisiyle evlenmeden önce hiç cinsel birlikteliğimiz olmadı bu yüzden bilmiyordum. Fakat arada seksten konuşurduk bana sana cenneti yaşatıcam şöyle zevke geleceksin böyle zevke geleceksin tarzında konuşurdu hatta tecrübeli olduğunu söylerdi. Tabi benim için tecrübeli tecrübesiz farketmez bakir olsa da onunla birlikte olurdum ama o kendisini cinsellikle 1 numaraymış gibi anlatıyordu. Evlendik fakat evliliğimizin ilk gecesi bir arkadaşım rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar bahanesiyle beni yatakta tek başıma bıraktı ve apar topar evden gitti garip olan herhangi bir telefon falan da gelmemişti ama o an bu duruma inandım. Sonraki günlerde farklı bahaneler uydurdu işte dün hastanedeydim yorgunum bugün şöyleyim böyleyim derken ben en sonunda sinirlendim masaya çat diye elimi vurdum sorguya çektim ina açık açık seks yapmak istediğimi belirttim bayağı üstüne geldim anlayacağınız. Kocam da dayanamadı beni yatağa attı ama tık yok. İlk başta kendimden şüphelendim yeterince seksi değil miyim diye neredeyse depresyona giriyordum en sonunda itiraf etti ben iktidarsızım dedi hiçbir şekilde düzelmedi dedi sana söylersem benimle evlenmezsin diye düşündüm söylemedim dedi. O an kaldım hiçbir şey söyleyemedim. Ya şimdi ben ne yapıcam onu seviyorum evet ama cinsellik olmadan bir evliliği devam ettirmenin anlamı yok en azından benim için öyle ben seksi seven biriyim yıllardır yapmak istediğim bir şey bundan mahrum kalmak istemiyorum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat