Cinsel Yaşam Bir erkeğin ilk cinsel ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Bir erkeğin ilk cinsel ilişkisi olup olmadığını nasıl anlarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kukkunu yalat 👅👅 eğer iyi yalıyorsa ilişki yaşamıştır, acemice yalıyorsa ilişkisi olmamıştır 👅👅 1 1 Yorumla Ferahxy +1 yıl Yaaa Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Toplar sarkmışsa ohooooo ama değil yukarıdaysa demek ki uzun zamandır yapmamış 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Oral yaparken deneyimliyse anlayabilirsin ancak. 0 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yani ben evlilik öncesi karşı olduğum için hiç deneyimlemedim. Bence direk kendisine sor 0 0 Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl anlayamazsın kaçamazsın dertten kederden kurtulamazsın 0 0 Yorumla
Maritimo Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Onca yıla kaç ilişki sığdırdın, ilk olup olmadığını sanırım anlarsın diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Oral yaptir ve icine girerken dogru yolu kolay buluyormu ona bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlayamazsın. Mesela vajinani yalat ona yine acemice yalar bilerek. Akıllıysa tabii 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişkiye girdin mi Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlayamazsın bir ihtimal o anki hareketlerinden tabiki prof biri isen oda 0 0 Yorumla
Yarenken Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Anlamana gerek yok hepsi yapmis 0 7 Yorumla Crazyboy_34 +1 yıl Ben yapmadım Yorumla Yarenken +1 yıl @Crazyboy_34 yaparsin az daha bekle Yorumla Soran +1 yıl Benim icin sorun değil ama ben sormadan ilk oldugumu söyledi Yorumla nostaljiask +1 yıl Ben yapmadim Yorumla Crazyboy_34 +1 yıl Doğru söylüyor olabilir, olmayadabilirİnsaniyeti önemli boş ver Yorumla Crazyboy_34 +1 yıl Yakında yaparım inşallah ne diyim fjkfhfkfjfBu devirde herkes yaptıysa kendime yapmamış birini bulmakla uğraşmak istemem Yorumla Crazyboy_34 +1 yıl İnsaniyet, merhamet önemli Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Heyecanından.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 45 yaşından sonra zor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Slslsldl 24 yasındayım Cevap sahibi +1 yıl Annemin o yaşya çocuğu vardı sende böyle uğraşırsın. Soran +1 yıl Anlamadim
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yaptığı hareketlerden 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Heyecan durumundan 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Heyecanlıydı her seyi bana bırakti erken bosalmamak icin kendini vermiyordu konuştuklarımı dinlemiyordu 3 yıldır pesimde kosuyordu Yorumla Emre_22- +1 yıl İlki olman veya uzun zamandır bir şey yaşamamış olması yüksek ihtimal öyleyse, süre nasıldı Yorumla Soran +1 yıl 20 dk falan Yorumla Emre_22- +1 yıl İşe yaramış sanırım, seni mutlu etmek için yaladı mı Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Emre_22- +1 yıl Ayıp etmiş, kaç yaşlarındasınız Yorumla Soran +1 yıl İkimiz de 24 Yorumla Emre_22- +1 yıl Daha özel konuşsak mı Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Emre_22- +1 yıl Azıcık kendini belli etsen Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Emre_22- +1 yıl Mesaj, istek vb ile Yorumla
xbalikx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sorarak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben sormadan ilk olacağimi söyledi Yorumla xbalikx +1 yıl Neden guvenmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çekici biri benimle cok hızlı birlikte oldu bu yüzden ilk olduguma şaşirdim Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Anliyamassin 0 1 Yorumla emrexxx38 +1 yıl Anliyamassin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Davranışlarından 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlayamazsın 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunu anlayamazsın 0 0 Yorumla
Sadebirisiyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Senin ilk mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Sadebirisiyim +1 yıl Anlarsın o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Kukkunu yalat 👅👅 eğer iyi yalıyorsa ilişki yaşamıştır, acemice yalıyorsa ilişkisi olmamıştır 👅👅
Yaaa
Toplar sarkmışsa ohooooo ama değil yukarıdaysa demek ki uzun zamandır yapmamış
Oral yaparken deneyimliyse anlayabilirsin ancak.
Yani ben evlilik öncesi karşı olduğum için hiç deneyimlemedim. Bence direk kendisine sor
anlayamazsın kaçamazsın dertten kederden kurtulamazsın
Onca yıla kaç ilişki sığdırdın, ilk olup olmadığını sanırım anlarsın diye düşünüyorum
Oral yaptir ve icine girerken dogru yolu kolay buluyormu ona bak
Anlayamazsın. Mesela vajinani yalat ona yine acemice yalar bilerek. Akıllıysa tabii
İlişkiye girdin mi
evet
Anlayamazsın bir ihtimal o anki hareketlerinden tabiki prof biri isen oda
Anlamana gerek yok hepsi yapmis
Ben yapmadım
@Crazyboy_34 yaparsin az daha bekle
Benim icin sorun değil ama ben sormadan ilk oldugumu söyledi
Ben yapmadim
Doğru söylüyor olabilir, olmayadabilir
İnsaniyeti önemli boş ver
Yakında yaparım inşallah ne diyim fjkfhfkfjf
Bu devirde herkes yaptıysa kendime yapmamış birini bulmakla uğraşmak istemem
İnsaniyet, merhamet önemli
Heyecanından..
45 yaşından sonra zor.
Slslsldl 24 yasındayım
Annemin o yaşya çocuğu vardı sende böyle uğraşırsın.
Anlamadim
İlk günden vermiyorsa.
Erken boşalma yuzbifadesi falan sanirim
yaptığı hareketlerden
Heyecan durumundan
Heyecanlıydı her seyi bana bırakti erken bosalmamak icin kendini vermiyordu konuştuklarımı dinlemiyordu 3 yıldır pesimde kosuyordu
İlki olman veya uzun zamandır bir şey yaşamamış olması yüksek ihtimal öyleyse, süre nasıldı
20 dk falan
İşe yaramış sanırım, seni mutlu etmek için yaladı mı
Hayır
Ayıp etmiş, kaç yaşlarındasınız
İkimiz de 24
Daha özel konuşsak mı
Olur
Azıcık kendini belli etsen
Nasıl yani
Mesaj, istek vb ile
Sorarak
Ben sormadan ilk olacağimi söyledi