Resmen genç bir erkeğin beni hayal ettiğini hayal ettiğim an yükseliyorum 😅
Bakir erkeklerin ilk ilişkisi nasıl olur?
Resmen genç bir erkeğin beni hayal ettiğini hayal ettiğim an yükseliyorum 😅
23 yaşındayım. Ve ilk ilişkimi düşündüğüm her an çok büyük heyecan yaşıyorum ya delice böyle. Bir de sürekli içimde cinsel istek var günde kaç kere seks geçiyor aklımdan bilmiyorum
Çok tatlı ya. Beni çıplak görünce ne kadar heyecanlandığını karşımdaki kişinin gözlerinde göreyim nefes alışverişi değişsin istiyorum. İçime ilk girişindeki tepkisi nasıl olur çok merak ediyorum mesela
Böyle öpüşürken nefesim kesiliyor elimi nereye koycam bilmiyorum. Bazen böyle okşarken acemice dokunuyorum falan onu hissettikçe dimdik oluyorum, kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. İlk girişi ben de merak ediyorum... O kayganlığı, o sıcaklığı
Bir gün bakir birine denk gelirim umarım ya
Bir de ben şeyi çok istiyorum, biraz tecrübeli bir kadın tarafından yönetilerek birlikte olmayı. Bana her şeyi öğretmesini
Cevap
15Cevap
İlginç bir bakış açısına sahipdsin
hararet ve sertlik hiç eksilmez ard arda defalarca boşalırsın heyecan ayrı bir enerji verir temas etmedik yer kalmaz
Bakir biri iyi sevişemez.
kontrolsüz sevişir ama enejisi bitmez
ilginmiş, genelde kadınlar tecrübeli erkek ister. ama şunu söyliyim bakir erkeğin çok çok heyecanlı olacağı kesin bunda emin olabilirsin
Tecrübeli de güzel ama ne yapsam dimdik olacak kadar istekli ve genç birinin de ayrı çekiciliği var. Erkeklerin hem milf hem genç sevmesi gibi düşün.
Bakir biriyle karşılaşmadım hiç hayır
Vallahi pek bir şey anlamıyorsun ya zaten heyecanlısın ilk defa göreceksiniz ilk defa diyeceksin neden görür görmez Zıpkın gibi oluyor içinde bir tur atıyor Ondan sonra çıkıyor hahaha
Acemice aceleci ve erken boşalır eli ayagı heycanla dolaşır
başarısız olacaktır. bu konuda tecrübe faydalıdır...
bakir biri olarak o anda çok heyecanlı olacağımı düşünüyorum.
Neden :/
çünkü ilk defa böyle bir şey yaşıyor olacağım tatlım. heyecan muhakkak olur.
Pardon düşünmüyorum diye okudum nedense fjdksl
olabilir öyle şeyler tatlım aakdksla henüz yaşamadığımdan tecrübem yok ama ansızın yaşayabilirim bir gün belirsiz
Umarım 😅
yazsana bana. belki bir şeyler öğretirsin bu tecrübesize 😂
Hangi şehirdesin
konya
şehir şu an için önemli değil. buradan ya da instadan da konuşuruz. bana bir şeyler öğretirsin, tecrübesizim çünkü, sen dersin ben yaparım
Gerek yok. Aynı şehirde yaşayan bir sürü kişi bulabilirim
peki
Bilmem yaşamadım daha.
Karşına çıkarım belki birgün 😉
Heyecan olur zor bir durum tabi herkes icin
Heyecanlanir
Heyecanlı olur insan
Çok tatlı ya
Kafamda canlanan kişi tatlı, görsel olarak ona benzemiyorsundur muhtemelen ama 😂
Sen de tecrübesiz misin
Hayır.
Tecrübesiz erkek mi istiyorsun 😅
Yes. Sadece görerek bile dimdik olsun, içime girdiğinde inlesin vs. düşüncesi bile mükemmel
Bilerek frikik verir misin 😅
Evet 😂
Nasıl veriyorsun 😅
Yazın yaşadığım yer sebebiyle kısa ve dekolteli giyiniyorum zaten. Eğilmelerin dozunu bilerek kaçırıyorum bazen
Frikikten sonra ne yapıyorsun yoksa işkence olur 😂
İşkence olsun diye yapıyorum zaten 😂 o bölgeyi de yokluyorum ara sıra kalkmış mı diye. Öyle birinin benden tahrik olması beni de azdırıyor
Kalkınca ne yapıyorsun 😅
Toplum içinde ne yapabilirim? İşkence olsun diye dedim ya, bırakıyorum orda.
Toplumun içinde olmayınca peki 😅
Olmadı öyle bir şey hiç?
Fiziğin nasıl
Orda mısın
22 yaşında bakirim
Beraber ogrenelım mı
Kaç yaşındasın
29 sen
29 yaşında bakir olman tuhaf biraz
Neden tuhaf olsun kı
Kimse beğenmedi mi seni bu yaşına kadar?
Kısmetın vardır ıllakı
Kısmetım olucaktı bn ıstemdım
Ogretecek mısın
Hayır. Bakirlik 18-19 yaşlarında normal ve çekici. 30'a merdiven dayamış biri hala bakirse itici özellikleri vardır.
Ne gıbı ıtıcı ozellık olacakkı
Denesene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?