Çok sık yapmak ve çok p*rno izlemek ileride evlilikte sıkıntı çıkarır mı? Hiç birlikteliğim olmadı ama evlenirsem bırakırım diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenirsen bırakma şansın artar ama evlenene kadar devam etmen sağlıklı değil, gerçek birleşmede de kötü etkiler seni, belki eşini yetersiz bile bulursun çok alışırsan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Neden zedelesin, ben de seninle aynı durumdayım. İlişkimiz yoksa zaten yapacaklarımız bunlar 😅 ilişkimiz olunca zaten karşımızdakiyle eğlencez bunun neresi yanlış anlamadım
00 Yorumla
Bırakırsın arada izlersin değişik şeyler görmek istersin seksi deneyimledikçe bi de izledikleri ile karşılaştırınca daha neler yapılabilir dersin sadece
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiçbir zedeleme olmaz. Düzenli bi ilişkiye girince bırakıyorsun direk zaten istemsizce. Geçen yıl büyk depresyondaydım kimseyi istemiyordum. Sonra tekrar cinsel düzenimi kurdum
00 Yorumlabende aynı sporla kolum güçlendi yram güçlendi sanki hilti bileyliyom artık yeter birine omuz vurup düşürüp yatıracam yeter artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Etkiliyor nedeni ise eşin cinsel anlamda seni tatmin edemezse mecburen gizli gizli mastürbasyon yapıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki de bırakacaksın kocan varken ihtiyaç olmayacak çünkü mastürbasyona, sıkıntı falan olmaz bu arada ahh keşke senin gibi istekli ateşli cilveli işveli bir eşim olsa 😍🔥👌
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki yani düzenli cinsel hayatın olunca p*rno ne olduğunu bile unutuyorsun
16 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli mesela ne kadar haftada
Cevap sahibi+1 yıl3 4 kere
Soran+1 yılEvlisiniz galibaa. Yeterli olmama gibi bir durum olmuyor dimi
Cevap sahibi+1 yılHayır evli değilim ama düzenli hayatım var ve hayır olmama gibi bir durumu yok merak etme istersen hergün yap hiç fark etmez
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılLibidosu yüksek biriyle evlenirsen sıkıntı olmaz her gün yaparsınız doya doya
00 Yorumla
+1 yılEvlilik olunca ve düzenli seks hayatın olunca mastürbasyonu bırakıyorsun. Mastürbasyonun faydasını evliliğinde göreceksin.
00 Yorumla
+1 yılBirakamazsin bunu evlenince kocanla paylaş onunda ozverisi ve anlayışı ile asarsin anca
05 Yorumla
Soran+1 yılAdam Allah bilir ne düşünürr. Denmez bu
- +1 yıl
Ama kocanda cinsellikte sadece kendini düşünen biri çıkarsa sen bunu asla asamazsin ilişki sonrası mastürbasyon yaparsın gizli gizli orgazm olmak için ilişkide orgazm yasayamazsin asla
Soran+1 yılValla nasip kısmet ne diyeyim. Evliliklerde çoğu erkek sanırım öyle zaten
- +1 yıl
Ben hariç 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Senin gibi olan bı sevgilim vardi beni asla ilişki yolu ile orgazm edemezsin dedi ben 2 saate yakın çalıştım ve yaptım 😂
Evlenirsen bırakma şimdi bırak p*rno yalan o penisler yalan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği geç normal seks yasantini dahi etkiler
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ki seks yaşantım
- +1 yıl
Yok ama olmucak değil daha fazla ayrıntı istiosan yazabilirsin bana
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yok sanmam. onun yeri ayridir
00 Yorumla
+1 yılEvlenince doyurursa seni eşin evet bırakırsın
00 YorumlaBos is mastürbasyon faydali islere yonel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBence evlilikte o zevki alamazsin çok yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyavaş yavaş azaltırsan sıkıntı olmza
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılDoğrusun ama cinsel hayatınızında iyi olması lazım
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin garantisi mi var bak keyfine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zedelemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks de kalite artışı olur
00 YorumlaBişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok yap bişey olmaz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz