Yoruma salça olmuş gibi olacağım ama ilişki anında orgazmı klitorisle desteklemek zaten bence evliliğin ilk yıllarında olması gereken bişey. Ama bunu kadının değil de erkeğin yapması yani erkeğin eşinin klitorisiyle ilişki anında ilgilenmesi daha şık olur. Böylece mastürbasyon olmaktan çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayır tam tersi evliliği besler bence kişi kendini geliştirir kendini daha iyi tanır
Bitirmez tabii ki. İlişkide doyum sağlanmadığı için yapılır ve tahammül sınırları artar☺️
Kadın gibi kadın yoksa erkek gibi erkek yoksa bitirmiyor kimse kusura bakmasın bu konuda yalnız değilsin !
Mastürbasyon şart. Hiçbir evlilikte eşler aynı düzeyde arzulu değil
ihtiyaçları karşılamıyorsa neden halen evli kalacaksın ki
bitirmez. Mecburi durumlarda yapılır. Ben yapıyorum, eşim de bilir yaptığımı.
bunu mahkemede zabıta nasıl yazıya dökecen hadi bakım
Kadinlar mastürbasyon yapmadan boşalamıyor zaten
Sen iyi erkeğe denk gelmemişsin ondan 😉
Evliyim
Erkekten erkeğe dolaşmıyorum
Güzel
Canım pozisyon değiştir farklı şekillerde dene sana uygun olan pozisyonu bulacaksın ☺️
Zevk alıyorum hatta çıldırıyorum zevkten ama mastürbasyon yapmadan boşalamıyorum
Nasıl bulucam iyi geleni
Bide yorumlarımı siler misin rica etsem kimse okumasın 🙈
tamam siliyorum
Yoruma salça olmuş gibi olacağım ama ilişki anında orgazmı klitorisle desteklemek zaten bence evliliğin ilk yıllarında olması gereken bişey. Ama bunu kadının değil de erkeğin yapması yani erkeğin eşinin klitorisiyle ilişki anında ilgilenmesi daha şık olur. Böylece mastürbasyon olmaktan çıkar
@softpowerr tecrübe aktarıyorsunuz beyefendi teşekkürler
@Hayatgibibirsey umarım her okuyan faydalanır. Eşleriniz üzerinde deneyin beyler 😎
Ben yapıyorum bazen ama yapılmamalı kısmına katılmıyorum
Kesmiyor degil mi evlide olsan bazen
Hep bu soruyu soruyorsun? Sen öğle mi yapıyorsun?
Neden mastürbasyon. Yapmak zorunda kalındıgı daha muhim konu
Bitirmez aksina heyecanı ve fantezileri artırı
Yapılıyor olması aslında evlilik kalmadığını gostergesidir
Erkekte baya bi zayıflatır.
Bitirmez de kötü etkiler. Seks iyidir.
Bitirmez, renklendirir. Sen evlimisin.
Hayir bence
Gereksiz olur bence mastürbasyon
Bitirmez.
Sanmıyorum
Bitirirtombiğim