Cinsel Yaşam En çok nereden öpülmeyi seviyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Dudak🤩 Herkes yapamaz, sanattır güzel öpüşmek En çok nereden öpülmeyi seviyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Öpülmekle hiç aram yoktur. Partnerimin hiçbişey yapmasına ihtiyacım yok ağlanmasın yetiyo. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Partnerin olmasin oh Yorumla HsYnJr +1 yıl Yok zaten uzun zamandır mutlu ol 😀 Kimseye hişt demek gelmiyo içimden Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ense boyun dudak ❤️ 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ense kişinin ten kokusunun en yoğun olduğu bölge bence Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynı ben de öyle ama senin gibi öpüşmeyi seven bir sevgilim yok maalesef henüz 😂Sevgilin şanslı cidden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenince mi sevecekmiş seninki ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok diyorum 😂😅Benimki yok henüz yalnızım 😃Sen peki Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen sadece opusmek degil sevismek iliskiye girmek sanattir ve bunun en iyi sanatcisida benim 0 0 Yorumla
Bigkokmanback Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Dolgun dudaklarımı öperken kadınların çok yumuşak kadife gibi dudakların demesi 🤤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne sormuşum sen gelmiş kendine iltifat edilmesinden bahsediyon Yorumla
karyağsınartık Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Herkesle de aynı şekil olmaz. Ruhu vardır öpüşmenin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eh sen 36 ya kadar çok kişi biriktirmişsindir 😂 Yorumla karyağsınartık +1 yıl Biriktirdiklerin kalır sana :) Yorumla Soran +1 yıl Sana kalacak max 1 tane be kardeşim xjjdjdj hepsi yerini yurdunu bulmuştur senden sonra Yorumla karyağsınartık +1 yıl Ahahahahah biriktirip biriktirip toplu yapalım demiyorum canım. Biriktirdiğin anılar hazlar zevkler yaşanmışlıklar yeter sana Yorumla
Orcnnn Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. French kiss seven hatun olsa tadına doyulmayacakta 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Dilli dudaklı of of Yorumla Orcnnn +1 yıl Hemde ne offff diller birbirine kenetlenecek, dudakları ısıra ısıra sert sert yiyip bitireceksin Yorumla Soran +1 yıl Ne giderdi klima altında 😈 Yorumla Orcnnn +1 yıl Canımı çektirme 😤😤 uzun zaman oldu zaten Yorumla Soran +1 yıl 🤣 Yorumla Orcnnn +1 yıl Gülme. Yorumla Orcnnn +1 yıl 😤😤😤 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Dudak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Meme altı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ilginc Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. boyun koyun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Öpülmekle hiç aram yoktur. Partnerimin hiçbişey yapmasına ihtiyacım yok ağlanmasın yetiyo.
Partnerin olmasin oh
Yok zaten uzun zamandır mutlu ol 😀 Kimseye hişt demek gelmiyo içimden
Ense boyun dudak ❤️
Ense kişinin ten kokusunun en yoğun olduğu bölge bence
Aynı ben de öyle ama senin gibi öpüşmeyi seven bir sevgilim yok maalesef henüz 😂
Sevgilin şanslı cidden
Evlenince mi sevecekmiş seninki ahah
Yok diyorum 😂😅
Benimki yok henüz yalnızım 😃
Sen peki
Aynen sadece opusmek degil sevismek iliskiye girmek sanattir ve bunun en iyi sanatcisida benim
Referanslarım var bu konuda gayet mükemmelim
Dolgun dudaklarımı öperken kadınların çok yumuşak kadife gibi dudakların demesi 🤤
Ben ne sormuşum sen gelmiş kendine iltifat edilmesinden bahsediyon
Herkesle de aynı şekil olmaz. Ruhu vardır öpüşmenin
Eh sen 36 ya kadar çok kişi biriktirmişsindir 😂
Biriktirdiklerin kalır sana :)
Sana kalacak max 1 tane be kardeşim xjjdjdj hepsi yerini yurdunu bulmuştur senden sonra
Ahahahahah biriktirip biriktirip toplu yapalım demiyorum canım. Biriktirdiğin anılar hazlar zevkler yaşanmışlıklar yeter sana
French kiss seven hatun olsa tadına doyulmayacakta
Dilli dudaklı of of
Hemde ne offff diller birbirine kenetlenecek, dudakları ısıra ısıra sert sert yiyip bitireceksin
Ne giderdi klima altında 😈
Canımı çektirme 😤😤 uzun zaman oldu zaten
🤣
Gülme.
😤😤😤
tabii ki en özel yerindem
Kesinlikle dudak
Dudak
Malum yerden
Boyun ve ense
Boyun
Meme altı