Libido ve güzellik bir yere kadar hanım efendi. Sözler, muhabbet, duygu yoğunluğunu artıracak şeylerde önemli. Kendinizi libido ile tanımlarsanız. Erkekte size bir obje gözüyle bakar. Bence biraz fikrinizi başka noktalara kaydırın
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten obje gözüyle bakıyorlar hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılLibido yüksekliği değer görmeye yaramaz aksine değersizleştirir. Kullanılır atılırsın. bence herkese libidosu yükselen basittir
025 Yorumla
Soran+1 yılHerkese yükselmiyor genel olarak yüksek zaten
- +1 yıl
Yani benim izlenimim erkek arkadaşınızla bunları yaşamanız ve belli etmeniz. Bi sonraki ile aynı sonra böyle böyle devam eder. O yüzden bence biraz sınır koyun hemen yüz vermeyin. Tabi bunları size söylemekte haddim değil
Soran+1 yılUzun süredir kimseyle olmuyorum zaten
- +1 yıl
Ne farkederki tekrar olduğunda yine aynısı olacak söylemek istediğim bu. Tabi dediğim gibi benim şahsi görüşlerim bunlar
Soran+1 yılNe yani kimseyle yatma mı diyorsun?
- +1 yıl
Yatıyorsanda bırak biraz seni ikna etmeye çalışsın kendi isteğini bu kadar belli etme
Soran+1 yılNe kadar süre ikna etmeye çalışmalı
- +1 yıl
Ya bunun süresi yokki matematik değil bu. Senin zor biri olduğunu hissettir. Yoksa basit biri olursun değer görmezsin. Senin değerini bildiğinden emin ol
Soran+1 yılEvet ben basitleştirdim kendimi zaten hemen teslim oldum
- +1 yıl
Benimde anlatmak istediğim o işte
Soran+1 yılDeğer bilmiyorlar
- +1 yıl
Evet değer bilen insan az maalesef. O konuda da sen haklısın.
- +1 yıl
Ama insanların güler yüzüne pek inanma seni ancak sen korursun
Soran+1 yılBen zaten kendimi koruyamadım o yüzden değerim düştü sorun bu
- +1 yıl
Anlıyorum sonuçta yaşadığın zorlukları bilemem. Ama ben iyi niyetimle yardımcı olmak için fikirlerimi söyledim bazen acı ama gerçek oluyor. İnsanların üzülmesi çok kötü Bi durum. Ama Bi insanı yatmak için değil tanımak için konuşmak lazım. Sonrası sonra olur
Soran+1 yılKendim ettim kendim buldum cesaretim olsa intihar ederim ama ona bile cesaretim yok. Etrafımdaki insanlar da ailem de beni tüketti ve hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına bakıyorlar kuyumu kazanlar bile benden daha mutlu
- +1 yıl
Sen ümidini kaybetme. Sen kendine yeni temiz Bi sayfa aç. Yaşama tutun
Soran+1 yılYapamıyorum vicdanım rahat değil çünkü günahlarım o kadar ağır ki
- +1 yıl
Herşeyin yeni bir başlangıcı vardır. Hangimizin günahı yok hangimiz tertemiziz. Kimseye kulak asma. Hayat senin ve uzun. hiçbir şey için geç değil. Burada seni yargılayan da kötü konuşanda çok olacak kimseye kulak asma. Kimse senden daha temiz değil. Bende dahil. Sadece Bi duruşun Bi yaşamın olsun. Bi çizgin olsun
Soran+1 yılZaten içimi dökünce çoğu insanın tek yaptığı yargılamak kötülemek linçlemek oldu ama ben hak ettim.
- +1 yıl
Yargılamak kötülemek en kolayı ama iki arkadaş gibi yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım. Sende hatalarını görmüşsün. Bundan sonrası daha dikkatli olduğun zaman birşeyler yoluna girer yeterki iste. Bi insanı kaybetmek kolay kazanmak mesele olan. Ben kazanma taraftarıyım. İnşallah senin fikirlerine Bi etkim olmuştur
Soran+1 yılİnsanlar çok kolay asıp kesiyorlar. Herkes sütten ak kaşıkmış gibi davranıyor. Yediğim hatları gizlemiyorum söylüyorum diye kendinde bu hakkı arıyorlar işte
- +1 yıl
Verme kimseye o hakkı. Dedimya hangimiz hata yapmadık ki. Hangimiz çok temiziz. Benimde kendime göre kimsenin bilmediği çok hatam var. Kimseye söyleyemediğim anlatamadığım
Soran+1 yılKeşke bende sizin gibi kimseye anlatmasaydım ama içimi dökmek istedim işte. Burada bile soru açtım hakaret üstüne hakaret edip beni suçlamışlardı. Çok gençtim daha çok depresyona girdim o gelen yorumlar karşısında
- +1 yıl
Sen kimseyi dinleme. Ben sen sıkıldıkça dinlerim. Naçizane fikrimi söylerim. Dedim ya yargılamak haddimede değil zihniyetimde öyle değil
+1 yılIyi davranırsan ezerler. Hak ettikleri gibi muamele edeceksin ki değerini bilip peşinden koşsunlar 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlığımdan kaybetmişim hep demekki
- +1 yıl
Insanlık belli ölçüde zayıflık ve saflık oluyor. Doğa zaten bencildir. Bu sebeple kendine düşünmen ve çıkarların doğrultusunda hareket etmen gerekiyor.
Soran+1 yılArtık çok geç her şey için. Kendimi çok ezdirdim bitirdim
- +1 yıl
Hiçbir sey için geç değildir. Hayat uzun
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu konuda gösterip vermeyenler karlı çıkıyor. Sende her gelenle birlikte olma cilve yap sonunda ikna et boşalt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Demek ki neymiş, insanlara o kadar kolay güvenmiyormuşuz. Gerçekten senin gibi sevgilim olsun isterdim yalan yok. Aynı şeyleri yaşıyoruz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimse durduk yere bunları yapmaz demekki bişey yapmışsın
026 Yorumla
Soran+1 yılSeks yaptım bir de onlarla kavga ettim
Soran+1 yılAynen her kavga ettiğim insana ben de bir plan kurayım kazık çakayım ne güzel dünya 😂😂😂
Soran+1 yılBana biri ısrarla sırf birileriyle seks yaptığım için oroospu derse ben de ona oroospu çocuğu derim kusura bakma
Soran+1 yılZaten ciddi ilişkiler değildi ben de bunu göremeyecek kadar saftım
Soran+1 yılOroospu diyerek psikolojik şiddet uyguladı ben onun anasına sövünce de plan yapıp intikam aldı
Soran+1 yılYaşım küçüktü ilişki yaşadığım insanlardan kolayca kopamıyordum
Soran+1 yılİyi biri denk gelmedikten sonra anlamı yok yine aynı durumları yaşıyorsun
Soran+1 yılTespih sallamıyorlardı ama maço takılıyorlardı benimle beraber olan kişi bana benim sevdiğim kız ev kızı senin gibi oroospu değil dedi
Soran+1 yılEvet ama sadece namuslu bakire kadınla evlenirlermiş benim gibisini de sadece siikerlermiş 😂😂
Soran+1 yılDediğim gibi daha 16 17 yaşındaydım zihniyetlerini bilsem ya da tahmin etsem daha başta uzak dururdum.
Soran+1 yılArtık psikoloji bozuk
Soran+1 yıl10 yıldır böyle nerdeyse. Artık düzelmez antidepresan kullansam da böyle kullanmasam da. Sonunda acı çeke çeke kanser olur ölürüm heralde
Soran+1 yılZor gibi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru kişiyi bulamıyorsun demek ki. Sürekli yeni insanları deneyip yıpranmaktansa bir süre yalnız kafanı dinle ve doğru kişinin seni bulmasını bekle
017 Yorumla
Soran+1 yılBir süre yalnız kaldım zaten öyle de sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki sıkılmak mı daha iyi yoksa yanlış insanları hayatına alıp üzülmek mi
Cevap sahibi+1 yılSevgili ya da fb olup böyle şeyler yaşamaktansa imkanın varsa arkadaş edinip kafanı bu şekilde meşgul edebilirsin en azından yalnız hissetmezsin belki
Soran+1 yılReelde de direk ilişki yaşıyorum kendime engel olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılİstekli olduğun için mi yoksa hayır demek mi zor geliyor
Soran+1 yılİkiside
Cevap sahibi+1 yılPeki seni gerçekten önemseyen sana değer veren biriyle karşılaşana kadar kendini tutamaz mısın kendi başına veya sanaldan idare etsen reelde yaşamak yerine? Zor mu bu senin için
Soran+1 yılŞu sıra sanaldan idare ediyorum zaten ama reelde de hoşlandığım biri çıkarsa karşı koyamayabilirim kendime güvenim yok bu konuda
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun bundan kaynaklanıyor sen hoşlandığın için yaşamak istediğinde karşındaki kişi sana aynı duygularla yaklaşmıyor sadece cinsel amaçla kullanıp bırakıyor olan sana oluyor maalesef
Soran+1 yılYaşamayayım o zaman
Cevap sahibi+1 yılReelde mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini, gerçekten güvenini kazanmak için fedakarlık yapan sana saygı duyan sevgisine verdiği değere inandığın biri olursa doyasıya herşeyi yaşarsın zaten. Bu süreçten en az hasarla kurtulmaya odaklan, tamam sende istiyor olabilirsin ama seni hak etmeyen biriyle olma en azından
Soran+1 yılKorkuyorum yine aynı durumları yaşarım diye. Beni çok ezdiler
Cevap sahibi+1 yılHayat herkese eşit davranmıyor ne yazık ki. Keşke senin için yapabileceğim bir şey olsa
Soran+1 yılÖlür giderim artık böyle. Tek temennim daha az acılı bir ölüm. Yeterince bu dünyada ruhsal acı çektim çünkü
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünme, hayatın ne getireceğini bilemezsin. Seni çok mutlu edebilecek tüm yaşadıklarını unutturabilecek yaralarını sarabilecek biriyle karşılaşabilirsin bu ihtimali göz ardı edip umutsuzluğa kapılma lütfen
Soran+1 yılGerçekten bu dünyada öyle bir insan olduğuna bile inanmıyorum artık. Kimsede vefa yok insanlık yok. İşlerine yaradığın kadar varsın. Hep birilerinin oyuncağı oldum bugüne kadar. İlgi odağı olmak için bedenimi sergiledim kendimi teslim ettim. Yalnız kalmak istemedim çünkü yalnızlıktan hep korktum. Kendine yetemeyen zayıf bir insanım öyle işte
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluk böyle evet sana hak veriyorum ama çok az da olsa iyi insanlar hala var. Bende gayet farkındayım insanların ne kadar menfaatçi olduklarının ama çok iyi insanlarda tanıdım. Dünyadaki tüm bu kötülüğe rağmen iyiler hala iyi kalabiliyorken senin yapman gereken tek şey kendini ve umudunu korumak. Zor olduğunu biliyorum dayanmaya çalış lütfen 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen demekki hep yanlis erkeklere denk gelmissin ben senin gibi bir sevgili bulsam keskeeee
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam istediğimdensin ya.. keşke benim olsan. Gözüm gibi bakar ilgilenirim seninle.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar saçma sapan şeylerke değer aradığını ne zaman anlarsın bilmiyorum
09 Yorumla
Soran+1 yılNeye değer veriliyordu tam olarak? Daha mı zengin olmam lazım? 😂
Cevap sahibi+1 yılErkeğin yatağında değer arama kendine gönlünde değer ara yatakta ararsan gelen sever gider gönlüne girmeyi bilirsen orada kalır çıkmazsın da sen bildiğin gibi devam et zaten dediklerim sana saçma gelir
Soran+1 yılBeni daha çocuk yaşta kandırıp altına alanların hiç suçu yok değil mi
Cevap sahibi+1 yılSorduğun soruya bak bu dediğine bak nooldu şimdi ne değişti yok seksiydi yok azgındı değer göremedi şimdide çocuk yaşta bilmem ne bilmem ne iyimisin sen illa aklanman hatalarına bir suçlu mu araman gerek yarınına yön ver
Soran+1 yılOnlar beni suçlarken mesele yok. Beni altına alıp sonra da oroospu diye rencide edenlerin hiç suçu günahı yok ben mutsuz onlar mutlu. Neden?
Cevap sahibi+1 yılSende mutlu ol diye dedim bu şeyleri ama yine diyorum sorduğun soruda kendini öyle bir anlatıyorsun ki sen özgür hayatın bkonu çıkararak yaşayanlardan biri gibisin suçladığın kişileri değil hayatını bir de ailenin sana vermediklerini veremediklerini sorgula
Soran+1 yılVe fırsatçı domuzlar da işini görüp sıyrılır
Cevap sahibi+1 yılSen tedavi gör hâlâ hayatına yön vermek yerine birilerini suçlama derdindesin sanki gazozuna ilaç katıp gelen giden skti seni
Soran+1 yılTecavüze de uğradım ve bana tecavüz eden insan bile kendini suçlamıyor beni suçluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibido veya görünüş sana değer katılmasını sağlamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılNe sağlar?
Cevap sahibi+1 yılKarakterin, davranışların, bunu da doğru kişilere göstermek. Libido ile yaklaşırsan sadece cinsel düşünülürsün.
Soran+1 yılSeksi seviyorum
Cevap sahibi+1 yılSev ama bu sana değer katmaz, hatta psikolojik bakarsak çok fazla kişiyle bağ kurmak seni bağ kurulamaz biri haline getirir.
Soran+1 yılÖyle oldu zaten uzun süre kaçtım insanlardan
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri birazda olsa ezmen lazım ama yoksa değer görmezsin
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bunu yapmak gerekiyormuş
Cevap sahibi+1 yılYeni mi anliyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHemde nasıl ezeceksin biliyor musun ya da neyse 😀
Soran+1 yılTamam
+1 yılYüksek değer olup yüksek değer karşı cins arayacaksın
00 Yorumla
+1 yılBunların değerini bilecek erkek bulman lazım
00 YorumlaDemek ki yatakta çok kotusun
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen işte o yüzden kimseyle olmayacağım artık oh kafa rahat 😂😂
+1 yılDeğer verince değer görmüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
- +1 yıl
O yüzden kendini sevmek en iyisii
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:)))) sadece oyle olmak yermiyo demekki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılLibido ve değerin alakası nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden bende aynı senin gibi olup terk ediliyorum sorunumuz ne 😂
00 YorumlaBi hatan var demek ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Neden acaba bilmiyoruz ki seni
00 YorumlaKötü ol sende kıymet bil
00 YorumlaDoğru kişi şu an yazan kişi tkp et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana denk gelmedi nedense
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılValla istekli kızla vakit geçirmek varken güzelce ne gerek var entrikaya
Soran+1 yılÇok gelmişim demekki
Cevap sahibi+1 yılEvet hata kimin 😃
Soran+1 yılBenim
Cevap sahibi+1 yılEvet canım geçmiş olsun
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiyammm nasil birisin peki
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü biri çok kötü illet biriyim
Cevap sahibi+1 yılSacmalama ya oyle oldugunu dusunmuyorumm
Soran+1 yılYoksa bunlar olmazdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikiyatrik ilaç kullanıyon mu 😏
09 Yorumla
Soran+1 yılKullandım
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun 🙏
Soran+1 yılGeçmiyor
Cevap sahibi+1 yılDoktorun da sen gibi umutsuz mu bakıyor durumuna 🤔
Soran+1 yılBaşka yerde geç dalganı
Soran+1 yılDoktorum yok
Cevap sahibi+1 yılİlacı yazan doktorundan bahsettim ne dalgası?
Soran+1 yılÖnceden kullanıyordum şimdi kullanmıyorum tamam mı? Onları kullanmak da marifet değil algıların bile zayıflıyor
Cevap sahibi+1 yılHmm 😳 Tekrar başlamazsın umarım 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru erkeği bulamıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılGelir elbet 😉
Cevap sahibi+1 yılBuldun mu 😀
Soran+1 yılSanane
Cevap sahibi+1 yılTamam 😀
+1 yılEn çok sevdigim kız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey seksilik ve libido değil hocam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıyamam sana ben yaaa
00 Yorumlagizli üye'sin çünkü.
16 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yıl@Asil-Bey yemedi gel yedir
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kıymetini bilememisler
00 Yorumla
+1 yılAsko sen terk ediceksin onlar seni degil
00 Yorumla