- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal tabi ki de hatta günde bir kaç kez de olabilir kişilerin kendi kararı. ne kadar cinselliğe düşkün olduklarına göre değişir. benim için önemli değil ama eşim her gün isterse tabi ki de yaparım ki bende yaparım ve isterim zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer gün yapınca rutine biner ve tutkun, özlemin kalmaz. Her gün yapılmasını doğru bulmuyorum. Sabah akşam tenimi gören erkek nasıl her seferinde aynı arzuyla öpebilir ki? Acıkmadan yenen yemek ne kadar iştahla yenebilir?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa hep açsa eşin
- +1 yıl
Normal bir sekilde hormonal aclik olur. Bak soyle dusunelim 🙂 her gun acikiyorsun degil mi? Muhtemelen cikolatayi da seviyorsundur. Sana her gun 3 öğün cikolata versem mi deli gibi yersin yoksa haftada 1-2 defa olursa mi daha arzuyla yersin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normal tabiki eşinden istemeyip kimden isticek 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin ilk aylari normal... ama uzun süreli olan evlilikte hergun biraz monotonluk olur... her gün değilde biraz özlemek iyi daha heyecanlı, daha istekli olur bence... kadın istemiyorsa sebebi sorulmali... farklı iç çamaşıri alinip hediye edilmeli... yani değişiklik iyidir monotonluk olmasin yeterki
031 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemekki zevk almiyor
Cevap sahibi+1 yılArzulamiyor demekki sizi
Cevap sahibi+1 yılO zaman değişiklik yapin sürekli ayni sey sıkıcı... cidden sıkıcı yatak odasının renkli olması lazim ama helal dairesi icinde... sacma sapan 3 kişiler falan bulastirmayin
Cevap sahibi+1 yılAlıp karşısına konusmalisin... ben kendimi yırttım sorun ne diye... istemeyen hiçbir türlü istemiyor... buna eminim... Mevlam dağına göre kar veriyor ... ben oyle kabullendim... size tavsiyem dokroru varsa doktor... psikoloğu varsa psikolok... ilgi alaka.. sevgi... Yani tüm odaginiz yatak odasi olmasin... belki bir sıkıntısı bi derdi vardır hediye alın... ic çamaşıri alin not yazin... çocuklardan cok yoruluyordur... baş başa vakit geçirmek icin zaman yaratin... bunlari yapin soğudumu daha dönüş yok..
- +1 yıl
Ya konuştum dedim belki hormonal bişeydir dr gidelim test falan yaptıralım yok benim çevremdeki bütün kadınlar böyleymiş sen fazla isteklisin dedi bana. Çamaşır falan aldım sonra kendisi de almış ama ben kendisi hormonal olarak istesin istiyorum ben istediğim için yaşanmasın birliktelik. Görev olarak yaptığını düşündüğüm için ben de birliktelikten keyif alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hormonu bir değil 🙄 o reddetmis.. sen ne dersen de... başka kadınlardan banane onlarida onun kocalari düşünsün... Şu an ben seninle ilgileniyorum... çözüm bulmaya çalışıyorum... senin verdigin cevaba bak de... ayyy inan bak uğraşma... ne zamana kadar duruyorsa dursun.
Cevap sahibi+1 yılBoşan o zaman yatak odasi sessiz olan evlilik bitmeye mahkumdur kimse ağlamasın.
Cevap sahibi+1 yıl10 yildir senin yaşadığın sorunu yaşıyorum... ve evledik ilk aylar dan beri uğraşıyorum ... benim esimde senin esinin daha beteri... uğraştım, konuştum, küstüm, bagirdim, kavga ettim ama yok bu boyle oyle kabul ettim
Cevap sahibi+1 yılKeske oyle olsa
Cevap sahibi+1 yılBende cok degilim ama hani 6 ay nedir arkadasim... evliyim benim sıkıntım bu adam 6 ay hicmi beni arzulamaz... demekki güzel bulmuyor beni... demekki iyi degilim diye diye kafayı yedim sonra cektim elimi ayagimi ne hali varsa gorsun modundayim
Cevap sahibi+1 yılAslinda onceki görüşte ben sıkıntı mi dile getirdim sizin gözünüzden kaçmış
Cevap sahibi+1 yılNeyse iyi akşamlar eize soru sahibini cok rahatsiz ettik Umarim hallederiniz sıkıntınizi cocuklsrin hatırına katlanmak iyi... dikkat edin kendinize
Cevap sahibi+1 yılSağolun ben kavgami ettim bitti kalmadi sıkıntı falan
Cevap sahibi+1 yılSorun da kalkmadi... içimi de dönmedim . Sadece onu oyle kabullendm.. ve ben alıştım
Cevap sahibi+1 yılBazen 6 bazen 8 ... benim zorlamalarimla 2 aya indirdik... ben sürekli davet etmekten yoruldum ve artik lafini yapmıyorum çocuklarım büyüsün bosanacagim
Cevap sahibi+1 yılÇocuk 9 ve 5 bizler daha genciz ikimiz de 30
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar
+1 yılKişiden kişiye göre değişen bir durum bu bazen her gün, basen hafta da dört o anki ruh hâli ama eşin olunca istediğin zaman yapabiliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal kesinlikle normal tabiki eşinden isteyeceksin evliliğin gereği bu eşler birbirinin ihtiyaclarını gidermeli
114 Yorumla
Soran+1 yılEvlimisiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 hergun tabi normal değil ama arada normal olabilir hani bazı zamanlar hergun isteyebiliyor insan 🙃😉
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 yok canım sende okadarda değil ama buradakiler kalsa günde 8 kere yaparlar oda ayrı 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 olabilir okumuyorsunuz cinsel soruları yorumları kimi diyor 5 yaparım kimi diyor yok ben 7 yaparım
Cevap sahibi+1 yıl@Kenank07 yok ben 10 cu
- +1 yıl
Sen eşinden daha isteklisin demi
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, bence normal herzaman istemelisin , sevgili felan olsaniz neyse dicem abartmayin ama degilsiniz ama arada yapmayin özlem girsin araya jdjdjxj
02 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yıl@Soruphemençıkacağım hayir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani hergün değil ama haftada 4 gün bizim için ideal oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar her gün seks ister mi
hayır
elinden gelse
dünyanın sonuna kadaar sevişmezler00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim her gün istiyor valla ben de istekliyim karşılıklı anlaşmaya bağlı ama bence çok normal
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal tabi ama senmi istiyorsun hergün eşin mi istiyor
00 Yorumlaikisi de istediği sürece her zaman olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet normal
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkişiden kişiye göre degişir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği