Evli bir adam düzenli bir hayatı var. Kadınında öyle.. adam ara ara kadının hayatına girip görüşme talebi bulunup sanal (sadece kendisinin mastürbasyon yapmasını izleterek boşalıp ) bir daha aramayıp yazmıyor. Reel görüşme yaşanmadan yok oluyor. Reel tanışıyorlar. Kadınla henüz elini bile tutmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSesim kızlar için çok etkiliyici. Sana benzer bir şey yaşadım. Her cumayı cumartesiye bağlayan gece bir kız beni 2 kız kuzeninin yanında gece yarısı gizliden arıyordu. Bize ne yaparsın söyle hadi ogh moghh sesin içimi eritiyor ogh mogh deyip duruyorlardı sırayla teli alıp benzer şeyler söylüyorlardı. Teli kapatsam açmasam ya da gizliye kapatsam telimi erkek arkadaşları arayıp duruyordu. Çete gibilerdi mk 😅😅 yaklaşık 5 hafta eziyet cektim. Numaramı degistrmek istemedim. Ama mecbur kaldım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen libidosu yükseldiği ve sen aklına geldiğinde kendisine hakim olamıyor seni düşünmeden edemiyor ama hala daha ergenler gibi boşldıktan sonra da aşırı suçluluk duygusu hissediyor. Seni çıplak görmesi şart değil senin yüzünü görmek senin izlediğini bilmek bile ona yetiyor. Rahatladıktan sonra senle konuşmamasının sebebi suçluluk duygusu. Buluşma ayarlayıp gelmemeside aşdatıcak cesareti yok ve vijdan duygusu daha ağır basıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn açıklayıcı cevap bu olmuş. Evet sanırım cevap bu olmalı...
Cevap sahibi+1 yılSen eşinle mutlu değil misin? Sen niye böyle bir maceranın içindesin peki?
Peki sen neden onunla buluşmak istiyorsun. Adam mastürbasyon yaparken senin izlemen hoşuna gidiyor ve senin de sevdiğini düşünüyor ama sonrasında direk yok olup gidiyor diyorsun o yüzden sende uzak dur sadece kendini düşünen biri ile buluştuğunda ne bekleyeceksin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım sen haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılalın size evli örneği. bir de neden evliliğe karşısın diyorlar bana
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek korkuyor ve mastürbasyon la rahat boşalıyor reelde güveni yok yapamam diye yani 5dk sürer diye güvensiz bence birde o yaşlarda sen görüntülüde hiçbir şey anlamazsın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli adam çoluk çocuk sahibi neyi yapamayacak 😏
Cevap sahibi+1 yıl5dk sürer zevk veremez sana ondan korkar
Cevap sahibi+1 yılevli olmakla alakası yok onun ne evli kadınlar tanıdım ben
+1 yılReelde yaşayıp, problemin daha da büyümesini istemiyordur belkide
06 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
- +1 yıl
Sanalda sadece kendisi mi mastürbasyon yapıyor
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sen peki
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
İstiyor musun yaşamak onunla birşeyler
+1 yılAldatmak istemiyor ama o kişiyi de arzulamak hoşuna gidiyor. Sınırı o yani onun
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen monotonluktan fantezi arayışında iki taraf da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen aynı durumda olsam tutmadik yerini bırakmam. Eşim tarafından ihmal edilen biri olarak eşi tarafından ihmal edilen biri ile zirvede kaçamak yaşamak için deliriyorum :(( ama yoooook
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normal degil ya reel gorüsme sansım varsa gorusurum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Evliyseniz bırakın bu saçmalıkları. Boşanın sonra ne yaparsanız yapın ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevli insanlar birde normal mi diye soruyorsunuz şakamısınız siz_? iyice kaşarlaştınız
00 Yorumla
+1 yılolabilir iki tarafında birbirine arzusu vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadin herseye razi nasilsa bir gun s... ker :)
06 Yorumla
Soran+1 yılO da bundan emin tabiki
- +1 yıl
eee tabi
Soran+1 yılO nedenle mi rahat böyle
- +1 yıl
yok yaw o korkudan boyle :)) ama birgun cesaret edicek nasilsa kadin hep hazir
Soran+1 yılNeyin korkusu evli olması mı?
- +1 yıl
evet evet
cevreden karisindan senden :) duyulmasindan :)
baska adam bul bence o razi oldugunda onada verirsin
+1 yılMikişin ne duruyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe derece etik olabilir ki
01 Yorumla
Soran+1 yılEtik mi diye sormadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnaliz etmek gerek bunu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herkes hayatından memnun gibi. Devam edin.
00 Yorumla
+1 yılEvliyim bekar istiyorum sadece
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden once bu kadar istekli degildim ama su an cok istiyorum
+1 yılNormall farkli tat
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece mastürbasyon yaptığını izletmek mi
- +1 yıl
Oda olabilir izleyende farkli istiyo sanirimm
Soran+1 yılBişey sormuyor bile sonrasında
- +1 yıl
Himmm peki sen istiyonmu
Adamda is yokmus
04 Yorumla
Soran+1 yılHenüz bilmiyorum. Belki de kendisine güvenemiyor
Soran+1 yılReel 1 kere görüştük. Sonraki konuşmalar genelde karısı şehir dışı vb olduğunda ve sadece kendisinin mastürbasyon izletiyor. Benden hiç bir şey istemiyor bile
Çok normal abla
00 Yorumlatabiki değil ama başka şeyler olsun isterdim şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kişi senmisin?
06 Yorumla
Soran+1 yılÖnemi var mı
Cevap sahibi+1 yılkadın reelde bu ilişki için isteklimi?
Soran+1 yılEvet buluşma bile ayarlıyoruz. Ama herseferinde bir bahane buluyor
Cevap sahibi+1 yılcesareti yok demekkii yanlış kişiyi seçmişsin sende
Soran+1 yılNeyin cesareti
Cevap sahibi+1 yılseninlee cinsellik yaşama cesareti
+1 yılYaşlar kaç?
023 Yorumla
Soran+1 yıl38-45 arası
- +1 yıl
Benim anlamadığım şey adam sana yaptığı mastürbasyonu izletiyor o kadar mı? senden talebi olmuyor mu nude gibi
Soran+1 yılHayır hiç bir şey istemedi ne foto ne video. Sadece buluşalım diyor. Fantazisini kuruyor boşaldıktan sonra arayıp sormuyor bile
- +1 yıl
iyi de o nasıl iş öyle sen onu bosalırken izleyince ne olacakmış ki? İlk defa böyle bir şey duydum. Bir şey talep etmemesi ve buluşma istememesi baya garip. Çünkü sen onu mastürbasyon yaparken izlesen nolur ki ne etkilenicen bundan
Soran+1 yılÇözemedim işte ben de. Sormak istiyorum ama soramadım
- +1 yıl
Sen peki neden kabul edip izliyorsun o şekilde onu miden falan bulanmıyor mu?
Soran+1 yılBilmem etkilenmiyorum zaten. Midem bulanacak kadar uzun sürdürmüyor sadece son bir kaç dk açıyor. İlla izle diyerek🤔
- +1 yıl
Hayır penisimi büyük yq da çok mu boşalıyor neden bu gövde gösteresi karşılıklı bile değil ve sadece bu kadarla kalıyor. garip yani devam edecek misin bu şekilde
Soran+1 yılHayır büyük felan değil 😁 çokta boşalmıyor. Gösteri vb yapmıyor boşalırkende. Ben de anlamıyorum işte. Hoşuna gitti mi vb diye de sormuyor 🤔 bitiyor tamam 😄
- +1 yıl
hayatımda bu kadar saçma bir şey görmedim kusura bakma da bir amaç bile yok. Senin için kısa süreli zaman kaybı. Bari etkilenip sende ona belli etmeden yapsan neyse derim de :D
Soran+1 yılEtkilenme yok. 😁
- +1 yıl
bamyadan su çıkarma videosu gibi bir şey izliyorsun sen ahaha :D bir zahmet etkilenme ondan :D
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Zamanında benimde böyle bir olayım olmuştu ama farklıydı. Scope diye uygulama vardı. Tanıştığım bir kadın vardı esinden boşanmış ona özel yayın açıp yapıyordum mastürbasyon o da kendi kendini tatmin ediyordu beni izleyerek ama o tamamen benim penis büyüklüğümden etkilenmişti. Hayır işliyordum 😂 Sizin ki bambaşka seviye ya
- +1 yıl
artık yayınları mümkünse daha fazla izleyip eziyet etmeyin kendinize muhtemelen gülüyorsunuzdur bile o anlarda :D
Soran+1 yılGülmüyorum nötr durum beni normal görüyor kıyafetli tv İzler gibi izlediğimi
- +1 yıl
peki başkası olsaydı izler miydiniz yine? Yoksa o erkeğe özel mi?
Soran+1 yılHayır tabiki izlemem. Merakım vb değil. Hoşlandık tanıştığımız dönem. (Sanaldan değil gerçekte iş ortamında tanıştık. ) bir kere çay içtik beraber normal bir yerde. Sonra ilgilendiğini felan belirtti. Ben de o elektriği aldım ve ara ara görüştük whatsap üzerinden
- +1 yıl
tamam ama adamın bakış açısı değişmiş gibi ve nasıl bu kadar rahat oluyor ki orasını çözemedim yani bu moda nasıl dönüşmüş olabilir? Utanma durumu olmuyor mu?
Soran+1 yılOna sormak lazım bunu
- +1 yıl
yok yani sizde de hoşlantı varsa tiksinmeye bile dönebilir bir süre sonra. Çünkü anormal bir şey yaptığı ve sürekli tekrarlaması. Bu bir erkeklik göstergesi mi nasıl yorumlamak gerek bilemedim.
Soran+1 yılBilmem erkek mantalitesi nedr?
- +1 yıl
bence normal değil. Çünkü karşılıklı yapılsa keyifli olur. Ya da ne bileyim reele taşımak istese, senden açık foto & video istese. Sadece böyle yaparak herhalde seni azdırdığını falan düşünüyor bana kalırsa da buna uygun bir penisin yok, çabuk boşalıyorsun yani kurtarıcı yönün bile yok. Neyin havası bu?:) İzahı bende yok :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne